augustiibaarn

2010-10-31
16:09:50

Nya skor !
Kom nyss hem från en shoppingrunda med mamma i Farsta ! Hittade först ingenting, men efter en god lunch på Espresso House så hittade jag två par inne på Dinsko ! Och så köpte jag ett par knästrumpo, två ljusstakar och två ljus till mitt rum och en annan sak ;)

Sen vid halv fem så ska vi
käka med kusinerna hos farmor, det kommer bli lite kul. Fast jag kommer missa reprisen av Grey (hade tänkt kolla på det idag eftersom att jag missade det i onsdags.
Men nu så ska ni få bilder på skorna ! :)




Båda för 499kr

2010-10-30
22:37:44

Dear John

Tyckte faktiskt den var bra, lite konstigt slut kanske. Och lite sorglig. Haha jag höll på att börja gråta en gång, som den lilla mes jag är ;). Men annars var den jättenbra ! Har någon annan också sett den ? Annars, gör det ! ;p

Men hyrde iaf den och tre andra filmer, med pappa förut (och köpte godis !). Dom andra två filmerna var "The last song" med Miley Cyrus och " The runaways" med Kristen Stuart. Tycker att dom verkar ganska bra, och så ska jag försöka se dom innan onsdag, då vi åker till vårat landställe ! :)

Nu måste jag kolla på lite skor, annars stänger mamma av datan ! ;)

2010-10-30
16:13:59

 

 

2010-10-29
21:59:15

OMG !

Ingrid, som går på min dans (och som jag har gått på samma teater som :D) går ju också fortfarande på teatern, och hon spelar samma roll som jag ! Asså exakt samma ! Jag spelar ju Dam (hungrig xD) och det gör hon också ! Haha, jag tyckte det var kul iaf ..

Idag på dansen hade vi knappt någon upp värmning, så det blev inte så mycket "ta det lugnt" för mig ! Men det var jättekul, kunde ju inte allt men nu tror jag att jag kan det ! Fast det blev lite trångt (och snabbt !) på vissa ställen, men vi ska ju öva på det efter lovet.

Vad gör ni då ? Själv håller jag på att längta ihjäl mig till imorrn ! Och så kolla jag på Skavlan med mamma & pappa. Eller dom kollar, och jag bloggar ;) Och så längtar jag tills jag har dans nästa gång, har verkligen saknat den ! Och jag tycker iaf att det ska bli kul att vara med i två medleyn (?) :)
Nu ska jag hämta nåt att dricka, hörs imorrn !


haha, gud vi måste göra om det där, fast med Ebba ;) ♥

2010-10-29
13:08:46

Home
Haha, jag vet att ni inte vill sitta och lyssna på när jag skryter, så jag ska inte göra det idag. Ska bara säga att vi slutade KVART ÖVER TOLV idag ! Men tog bussen som gick 34 (som egentligen skulle gå 31) och nu sitter jag här och äter mellis.
Längtar skitmycket till dansen ikväll också ! Var ju jättelängesen jag var där, och ikväll kommer Marres grupp också, så då blir det ännu roligare ! :)
Haha, och Linn har alla kvaliteer, hon är väluppfostrad, snäll, perfekt, allt ! Enligt Benlala (våran engelska lärare) iallafall ! Linn & Anton är hans "små stjärnor", haha.
Kanske skriver något mer sen igen, men nu så ska jag läsa mina 74 inlägg på bloglovin -.-

Här skulle det alltså vara en bild, men det ville tydligen inte blogg.se så nu fick det bli såhär ;)

2010-10-28
21:08:41

Det funka !
Konstigt va ? Haha, nej men tyckte det var lite kul att prova ... Men har inget mer att skriva, så ni får några låtar jag dansar till !











Det får räcka, hoppas ni gillar dom ! :)

2010-10-28
18:18:00

Vezuvio eller Calzone .. Det är frågan !

Tänkte testa att göra ett tidsinställt inlägg, och ja jag är lite efter. Men det väl ingen nyhet ? Eller hur ?
Men när ni läser det här så kommer tjocka lilla jag troligtvis sitta och käka pizza med pappa :)
Och bara för att det här inlägget inte ska bli heelt onödigt, så får ni en liten kvällsoutfit !




tee - gina ♥
mysbyxor - cubus ♥

2010-10-28
17:14:10

Project Runaway & bildbomb

Förlåt för jättedålig uppdatering, satte inte ens på datan igår *stolt*. Men idag hade vi ingen dans, för vikarien var sjuk. Så vi slutade 13.35 idag! Istället för 15.00 ;p
På bilden idag började vi med våra porträtt. Och enligt bildlärarn så var vi en MVG-grupp (alltså mycket bättre än den andra gruppen), hehe. Amica ska typ rita av sin lillebror, och jag ska .. försöka få det se ut som en (normal) människa. Här har vi höga förväntningar om oss själva ja.

Imorrn är det dans ! Ska bli askul, även fast jag fortfarande inte får vara med på allt, så kommer det vara skönt att bara VARA där, vilket jag inte varit på två, tre veckor ? ... Men tror att jag kan lite av det dom har gjort iaf, Linn försökte lära mig det i måndgas (tror jag). 
Men GUUD vad skönt det ska bli med LOOV !!! Har inte så mycket inplanerat, men på tisdag så ska jag iaf vara med LinnAmica , och så kanske jag ska vara med dom någon annan dag om Linn kan. Men ska messa lite idag, så får vi se hur det blir ;)

Nu; Chilla, kolla bloglovin & fb :) Matteläxan ! (Tror att den ska lämnas in imorrn ...)











hehe, hade lite kul med mitt hår ...

så en (inte så) fin bild på mig (a)

2010-10-25
19:40:22

bullerbuller bock
Idag så har det väl inte hänt så mycket speciellt, känns faktiskt bra att komma tillbaka till skolan (?) och alla kompisar (!). Men Malin är sjuk, hon har typ körtelfeber, hoppas du mår bättre snart gmn ! och att du inte tappar något hår ...
Plus att jag fick sitta helt själv på fysiken ! Kände mig som värsta mobboffret som typ sitter längst ner i ena hörnet och typ skrev ner every fking sak som lärarn sa (Vilket jag inte gjorde!). Men det var ganska kul iaf (OBS! INTE att vara mobboffer alltså!) för vi fick tasta någon typ lögndetektor sak. Det var kul, fast det blev jättekonstigt när alla skulle hålla på den samtidigt. Eller asså det var två stycken typ pinnar som man skulle hållia i (misstolka inte).

Vi fick sluta tidigare idag! :D Vi hade ingen SO idag, vet inte varför, och vi ska inte ha det imorrn på morgonen heller, så jag har sovmorgon imorrn! Plus att vi inte har någon svenska imorrn, så vi slutar typ en timme tidigare! Fast jag kommer få vänta på Malin, Marre & Ebba för vi ska till centrum då! Jag tycker iaf att det ska bli skitakul. Eftersom att Malin ska bort på lovet så akn vi ju inte göra något då ...

Vad ska ni göra på lovet då?
- Själv ska jag försöka boka in något med kanske Linn & Amica, kanske någon av Hannorna också? Fast på onsdagen ska jag till mitt landställe, och så ska vi (Jag, kusin, mamma, pappa & kanske Tina) på spadag i Grissle :) Kanske blir lite minigolf efter, beror på vilket väder det är ;p


gammal :$

2010-10-24
14:35:15

Shoes
Skulle ju egentligen ha köpt skor med mamma idag, men eftersom att jag fortfarande är lite förkyld så ska jag bara ara hemme och ta det lugnt, så kanske jag känner mig friskare till imorrn. Men har suttit och kollat på skor typ hela vekcan, och hittade dom här ganska dyra stövlarna från Scorett :)
Update: Datorn ville inte sammarbeta men ni hittar dom här, KRAM ♥


2010-10-23
19:27:27

Mamma Mia!

Hejhej, kom nyss hem från "Mamma Mia!". Eftersom att man inte fick ta bilder så tog jag bara en ... ka bara ladda upp den först ! Men det var jättekul iaf, fast typ ingen applodera i början ...
Blev ingen teater idag :( mamma & pappa tyckte att jag skulle vara hemma så att jag kunde gå till skolan (hela) nästa vecka, hehe. Ska inte till Farsta imorrn heller, ska vila då me -.-
Update: Hittade en på biljetten också .. X)



 
Kanske inte världens bästa bilder direkt, men men !

2010-10-22
21:48:18

Rosa bandet

Tänkte bara lite snabbt säga att jag alldeles nyss (fem sekunder innan jag skrev det här inlägget) satte in ett litet Rosa Band uppe i ena hörnet på designen, eftrsom att det är Rosa Bandets "Rosa Månad". Tyckte jag var jävligt duktig som kom på hur jag skulle göra ! Inte för att det var särskilt svårt, men men ! Vill ni (som har en blogg) också ha en, så klicka på den här länken : http://www.designadinblogg.se/stod-rosa-bandet-lagg-in-ett-rosa-band-pa-din-blogg/ och stöd Rosa Bandet du med ! *klick!*


Vill också tillägga att det är Liselotte Watkins som har designat Rosa Bandet iår, och om ni vill läsa mer om Rosa Bandet-kampanjen gå in här : http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/Veta-mer/Det-Rosa-Bandet/

2010-10-22
21:31:58

Förlåt ..
.. För jättedålig uppdatering, men var iaf hemma igår och idag -.- Men lovar att komma till teatern imorrn (vilket Bamse inte gjorde förra veckan ...). Och sen på kvällen blir det "Mamma Mia!" :D Hade helt glömt bort det, men mamma påminde mig igår. Det blir jag, mamma, pappa & farmor, men det ska bli kul ändå ;) Det enda dåliga är att jag troligtvis kommer få värsta hostanfallet mitt i föreställningen, men nu pratar vi inte mer om det ! Ska köpa upp rejält med halstabletter imorrn efter teatern (Hanna ?) så kanske det hjälper liite iaf ... ;)


Ska också till skhlm/farsta på söndag med mamma och om vi ska till skhlm så ska jag helt klart kolla in lite saker på Monki ! ;p

2010-10-20
12:04:02

Nästäppt
Stannade hemma idag (Igen), har nyss ätit (McDonalds) och var hos doktorn innan det (Som sa att jag bara hade ett virus. Igen). Så jag kanske inte går på dansen idag (Sorry Amica ♥). Men kommer nog imorrn till skolan (Tjoho ...)


Lite överdrivet många paranteser kanske ...

2010-10-19
17:52:42

Regn
Usch, hatar när det regnar :S  Man blir blöt, sminket förstörs, m.m ..
Fast endå ganska mysigt ibland, t ex när man ska kolla film.
dag gav jag Linnsvpresent till henne. Hon fyllde nämligen år igår, GRATTIS SWEETIE ! ♥ Tror att hon gillade dom, hon sa så iaf ;D Men jag hade köpt peace-örhängen och ett halsband med ett hjärta på från Accent.

Tror att jag har blivit förkyld också, hur man nu kan ta pencelin och endå få ett nytt virus ? ...
Men är iaf jättesnorig och har tagit slut på nästan två hela näsdukpaket sen jag kom hem (vid typ halv fyra), vilket är typ 20 näsdukar ?! Men ska se om jag kan gå till skolan imorrn, annars går jag dit och bara är med på franskan eftersom att det är den sista innan provet på fredag.

Nu ska jag fortsätta kolla på Ghost Whisperer, höres ! ♥

2010-10-15
22:44:14

Weise-låten ! :)
Skitskön låt asså, haha " han e störst, han e bäst, han e vackrast " ....
Lyssnade på den för några minuter sen, nu ska jag fortsätta kolla på idol !
Vem tycker/tyckte åka ut, Alice eller Minna ?



2010-10-15
14:58:41

majs pappa
Hehe, egentligen ska det vara mais, men jag och Carro tyckte det lät roligare så. Vi satt och snackade typ hela franska lektionen. Eller inte hela, men typ ;p Och som våran franskalärare sa "Alla har jobbat *host* jättebra." Och sen så kollade hon på Carre och mig x) hehe ...

Och juste ! Varje torsdag kolckan fem på kvällen i lilla matsalen i skolan så går jag, Amica och Marre på en skrattkurs (Fast vi har inte berättat det för Marre än). Och vi har ingen ledare, så vi brukar bryta oss in och sitta och skratta där medans vi väntar på att hon (Berta) ska komma. Men vi tror att vi har gått till fel skola, men vigår dit ändå. Och när vi ska gå därifrån så brukar jag gå till busshållplatsen och vänta på Amica. Men hon brukar bryta sig in igen vid åtta, så hon brukar aldrig komma. Och det tyckte Linn var sorgligt.

För er som undra vafan det där var så var det vad vi gjorde på lunchen. Och upptäckte att Amica inte vet hur man äter tacos (som jag också ska äta till midag ikväll ..).
Men vi fick sluta tidigare på engelskan, och börja tidigare då, så jag och LInn tog bussen som går 31 :) Invigde min nya jacka idag också. Hade tänkt lägga upp bilder, men min webcam vill tydligen inte det så det får bli någon annan gång.

Ska inte gå på dansen idag.
Orkar inte sitta och kolla på båda två, är hellre hemma då och så får Linn lära mig det dom gjorde på måndag. Bara så att du är beredd på det Linn.
Förlåt för att jag fortfarande inte har lagt upp bilder, men det blev nåt fel när jag skulle ladda ner dom så alla laddades inte ner .. Men ska prova igen i helgen ! 




2010-10-12
18:17:00

-.-
I don't fucking belive it

2010-10-12
17:06:23

tuesday

Ska tydligen äta snart, för mamma har börjat fixa maten nu och halv sex så ska jag till vårdcentralen och kolla mina öron igen ..
Idag var det ju temadag i matte. Vi blev indelade i grupper av Jerzy från klasslistan så jag hamnade med Acke, Jesper & Eric winbergh. Det gick ganska bra, vi fick skitdåliga poäng förutom på sudokon (som jag inte va med på ..) där vi fick nio av tio :)

När temadagen var skut så skulle vi först ha slöjd till kvart över och sedan svenska. Men vi fick sluta kvart i och då så gick vi till svenskasalen och då så var redan dom där (alla som inte redan hade gått hem alltså). Och ingen fattade vad vi skulle vara och vad vi skulle göra, och eftersom att alla andra sjuor fick gå hem (-.-) såå trodde alla att vi också fick det.
Nu ska jag äta, kanske laddar upp bilderna på datan ikväll och så lägger jag upp dom imorrn isf ;)

2010-10-12
08:03:56

sovmorgon !
Sitter här och ska snart gå, Marre ville att jag skulle ta bussen som går fem över åtta -.- och vi börjar halv .. Men nu så ska jag gå t busshållplatsen, höres ! ;p

2010-10-11
19:44:17

i'm back !

Yesbox, är heelt frisk nu (eller inte) så gick till skolan idag. Tog bussen imorse med MIN marreparre och då var det någon kille där som gick omkring med någon typ ankät om SL ? Haha, blev skiträdd först för jag trodde att det var en lärare som jag typ hade glömt bort x) Och Marre trodde att det var en skolankät som han kom med ;p

Idag hade vi iaf matte, klassråd, språk, lunch, musik, fysik & SO. På franskan satt jag och Carro (a) och flummade liiite (för mycket ;o) och på musiken fick vi spela bas ;o haha, våran so-lärare skulle typ ringa hem till Linn & Malin för att dom och jag satt och snackade i typ två min ? Fast sen så skötte dom sig så bra (för att LInn bytte plats ... ;p) och då skulle hon inte det längre ? Och efter lektionen så stannade Amica & Julia kvar och typ bestämde platser ? SÅ nu så ska jag, linn & malin sitta i mitten och julia & amica nere i ena hörnet.

Efter skolan gick (!!!!!) jag, linn, amica & malin hem till amica :) ♥ först så åt vi macka och sen så satt vi i Amicas rum och kelade ite med hennes kanin och malin & linn satt med hennes dator. btw, hela hennes dörr är fylld med bilder på robert pattinson och kristen stewart (vilket linn blev väldigt avundsjuk på ;p).

Har ingen bild idag, men lovar att det blir en rejäl bildbomb senare i veckan ! ;o

2010-10-05
16:28:59

sjuk :(
Förlåt för jättedålig uppdatering, orkar egentligen inte skriva idag för jag har typ öroninflammation i båda öronen "/ Men ska iaf berätta lite kort om helgen.
I lördags var det ju teater ! :D Och jag blev en av damerna, vi fick lära oss "solfjäferdansen" och sen så fick vi visa upp den för dom andra. Hanna blev Nattens Drottning och Hanna Dacke blev Tamino (vilket hon blev överlycklig av ;p)

I söndags så skull jag till Ebba för vi skulle fira hennes födelsedag (en månad efter ... xD). Först så åt vi hamburgare och satt och snackade lite skit ... nej skojja bara ;) Sen så körde  Kent oss till Heron och så såg vi "Tusen gånger starkare". Läste boken i somras och Marre håller på att läsa den nu, men jag tyckte den var bra :)

Igår var det skola, mådde inte så bra då heller egentligen (och kom på efter ett tag att jag skulle stannat hemma ...) men gick till skolan ändå. Och smart som man är så går man hem också -.- Och idag stannade jag hemma för jag sov skitdåligt inatt. Plus att jag har öroninflmmation och lite feber då.
Jag och mamma gick till vårdcentralen förut, och sen så gick mamma och hämta nåt pencelin som jag ska äta två stycken tre gånger om dagen. Anitingen typ en timma innan eller två timmar efter man har ätit.

Nu ska jag ta febern tror jag, kommer kanske till skolan på torsdag/fredag. Blir nog inte så mycket bloggning innan dess.


2010-10-01
21:11:11

idolmys :)
Sitter och kollar på idol just nu och käkar chips :) Borde egentligen inte, menmen så stark viljestyrka har jag inte ;p haha
Nu sjöng Minnah klart ! Faktiskt en av mina favoriter iår , + Elin, Linnea, Daniel & Weise ♥
Vilka är era favoriter ? :D