augustiibaarn

2011-10-31
20:47:06

Gästinlägg!

Hej Anna här!

Jag har fixat Hannas nya design, och tänkte bara slänga in ett litet gästinlägg. Min blogg hittar ni här om ni har lust att kika in. Hoppas du blev nöjd med designen Hanna! Älskar dig bäbis. ♥


Jag och Hanna. Vi älskar löv.

2011-10-31
11:59:54

I'll Take You High

Hej guys ! Vaknade vid typ halv nio av att någon höll på att borra typ precis utanför mitt fönster .. Mysigt ! men skulle ändå gå upp typ nio, så jag låg kvar och försökte sova lite. Fast sen slutade han vid tio i nio, och då somnade jag direkt och vaknade itne förrän tio, haha. Men käkade frukost för typ en och en halvtimme sen och om en halvtimme ska jag fixa lunch, för vid ett så åker jag till Anna ! :D Vi ska fota lite och så, så jag ska ta med min kamera ! :) Vilket betyder att jag måste hitta kamerasladden, annars får jag köpa en ny på onsdag. ;)
Ska vara med Amica imorrn också, vet inte vad vi ska göra än, kanske typ gå på bio eller nåt, haha :)
Nu ska jag klä på mig, vi hörs senare !

2011-10-30
21:34:54

The moutain top, walk on water
Heeeej på er ! Förlåt för att jag aldrig skirver något på dagarna, hehe .. Men ska bli bättre på det ! I alla fall nu när det är lov, annars så kanske jag fixar lite tidsinställda lite då och då. ;)
Men idag så har jag varit i Farsta med mamma och pappa, pappa skulle köpa jeans och jag skulle pröva mitt kort för första gången. :D Men det gick bra i alla fall, haha. ;)
Annars har det inte hänt så mycket, bara slappat och kollat lite på film. :) Kollade på Love Actually, har sett den typ 10000000000 gånger, men älskar den fortfarande haha ♥
Juste, har alla ställt tillbaka klockan idag då ? :) Haha, när jag vaknade imorse trodde jag att klockan var elva, fast sen kom pappa in och sa att den var tio. Fick lite panik först, eftersom att vi skulle åka till Farsta vid tolv, haha. ;)
Men ska stänga av nu, vi hörs imorrn ! :)


2011-10-29
23:56:03

17 Again

Hej på er ! Sitter och kollar på 17 again med mamma och pappa just nu, myys ! Har sett den förut, fast tycker den är bättre den här gången, haha. Fattade typ ingenting första gången, men nu så ! ;) Fast den tog slut nu då, haha. Men den va bra i alla fall, rekommenderas till alla som inte sett den ! Och se den kanske två gånger om ni är lika tröga som jag är. :)
Ska sova nu, men vi hörs imorrn, så sov gott ! :)


fråån google ;)


2011-10-29
10:45:41

Lördag :)

Fantasifull rubrik där.

Hej på er ! Har jätte bråttom just nu, ska gå om typ tre minuter. :) Såå jag hinner egentligen inte skriva, men vi hörs ikväll när jag kommer hem, puss !

2011-10-28
15:08:00

HÖSTLOV ! :D
Yeeeees, nu är det höstlov ! Har dans och teater imorrn så det blir inte direkt så mycket lov då, men på söndag så ! :)
Gympan idag var kaooos, haha.. Henric skulle typ prata med dom som ville förbättra sitt betyg, och resten skulle göra något annat och när han var klar med det så skulle tjejerna få bestämma vad vi skulle göra. Men när han var klar med det så var det bara fem minuter kvar, så då fick dom som ville gå. Lite taskigt faktiskt, eftersom att killarna fick bestämma i måndags.. Men i alla fall, under hela lektionen så sprang alla omkring och kastade bollar, haha.
Men ska åka till IKEA snart om en halvtimme, men vi hörs när jag kommer hem ! :)

2011-10-27
19:45:00

Länkbyte :)

Var med på en tävling på min kompis Bellas blogg, och jag vann ! :D Priset var ett länkbyte, så här kommer hennes blogg ! :)♥

http://gulligastebella.blogg.se
http://gulligastebella.blogg.se
http://gulligastebella.blogg.se
http://gulligastebella.blogg.se
http://gulligastebella.blogg.se







Älskar dig Bella, du är underbar ! ♥

2011-10-27
16:29:31

Newspaper
Hej på er ! Herrugd, det är bara en dag kvar tills det är loooov ! :D Det gillar vi, haha. Men vad ska ni göra på lovet ? Själv åker jag till landstället på onsdag med mamma ! Och sen på torsdag kommer Tina och pappa upp tror jag, pappa kommer upp i alla fall. Min kusin skulle egentligen också komma tror jag, men hon ändrade sig. ;)
Men vad har hänt idag då .. ? Juste, vi fick tillbaka våra soprov ! Det gick helt åt helvete, haha. Men vi fick göra om frågorna som vi inte fick E på, så att vi inte fick F i historia sen. Så det var ganska bra, hoppas att det gick bättre på dom ! :)
Kommer upp ett litet tidsinställt inlägg imorrn senare idag blir det, haha ! Men vi hörs då, puss !


weheartit

2011-10-26
17:30:12

Onsdaag

Hej guys ! Förlåt för att jag itne skrev något igår, men jag skriver idag istället ! :)
Fick tillbaka mitt matteprov idag, och jag fick C ! Och om det går bra på muntliga så får jag kanske B ! Alltså så kommer jag bara få C, haha. Nej men det var typ fyra saker som betygsattes och jag fick C, C/A (B alltså), C och C/A ! Stolt tjej här, haha ! :D
Hade tydligen engelskaförhör idag också, som jag helt hade glömt bort, haha .. Så det gick inte så bra ! Plus att Ben var skit grinig hela lektionen, så det var ju också jättekul ..
Juste ! Jag måste skicka in det sista på idrottsläxan ! Hade inte skrivit någon sak som man skulle skriva, så jag måste göra det nu ! Men skriver nog inget mer idag, så vi hörs imorrn !


weheartit ♥

2011-10-24
20:52:43

Like maraca-ca-ca

Hej på er ! Förlåt för jättedålig uppdatering, kom hem vid typ kvart över fyra och har fixat lite i mitt rum sen dess. :D Håller ju på att göra om, och jag har fått en ny garderob så jag la in mina kläder i den idag. :)
Om en vecka är det loooov ! Gud vad skönt, haha. Åker till landstället på onsdagen, så om jag inte hinner fixa något tidsinställt till dess så kommer bloggen vara i stort sett död till på söndagen, om inte pappas internet funkar vill säga. ;) Kommer inte ta med min dator eftersom att den alltid dampar när man tar med den någonstans, och sen slutar den funka .. Så den får stanna hemma från och med nu. ;)
Men sitter och kollar på Private Practice nu och dricker te, vi hörs imorrn ! :)


jag älskar dig med ♥

2011-10-23
16:59:00

Without you

2011-10-23
13:56:13

Shake it up shake it low

Ska käka lunch typ nu, men jag hinner skriva lite kort innan. ;)
Gick sådär på dansen igår, var astrött och typ helt lost, haha .. Fast det nya vi lärde oss på jazzen gick bra i alla fall ! Det såg kanske inte så bra ut, men ändå !
Teatern var skitrolig, vi skulle typ öva på en scen fast den inte var med i manuset (?) och det gick sådär för mig och Hanna haha .. Vi satt och snackade och asgarvade hela tiden istället, och sen när det var typ två minuter tills vi skulle visa upp så kom vi på vad vi skulle göra, hehe. :)
Och jag gick inte på den där föreställningen igår kväll, ska kanske gå idag istället men jag vet inte än. :)
Men vi hörs senare, puss !

2011-10-22
10:46:48

Godmorgon !

Godmorgon guys ! Har inte hunnit fixat något tidsinställt inlägg till idag, blev klar med idrottsläxan vid tio och då var jag jag typ helt död, haha .. Jag skrev bara tre sidor, men jag är ganska nöjd ändå. :) Fattade inte riktigt vad det var man skulle skriva heller, hehe..
Men ska dra till teatern nu, kanske skriver ett smsinlägg senare, annars hörs vi ikväll !


2011-10-21
15:50:59

Idrottsläxa -.-

Tjenare ! Måste egentligen göra min idrottsläxa, så jag hinner inte skriva så mycket !
Men idag på gympan så gjorde vi någon sak där man skulle vara i två lag, och sen så skrek han ut typ "fotboll tre stycken" och då skulle dom tre första i varje lag spela fotboll, och det lag som gjorde mål först fick en poäng. Mitt lag förlorade, men det var kul ändå. ;)
Förutom att jag var ensam tjej och att jag fick köra innebandy själv mot Anton .. -.- Vilket var liksom meningen att det skulle gå åt helvete för mig, plus att Henrik stod och skrattade åt mig hela tiden. Och efteråt så sa han att det var bra att jag försökte i alla fall och började skratta igen. Tack för den liksom.
Och vi fick tillbaka våra referat idag, jag fick E- .. Bara för att jag inte använde styckteindelning, haha. Hade jag gjort det hade jag fått D eller C tror jag, det beror på om jag hade använt styckeindelning bra eller inte. ;)
NU måste jag börja på läxan, vi hörs !

2011-10-20
12:37:00

Miranda Maxi Dress

Kolla vad fin ! Åh, jag vill ha ! ♥


2011-10-19
17:36:01

Nawi !


 

2011-10-19
16:05:45

But here I am asking you for one more chance ♥

Heeeeeej på er ! Slutade för två timmar sen, och kom hem för en timme sen haha .. Men jag gick omkring lite i centrum med Marre i en havltimme, skulle köpa den där ringen och tröjan ju. Jag hittade inte tröjan, så jag köpte ett nagellack istället ! Och ringen då. ;)
Hade panik imorse för att jag trodde att jag hade glömt göra min engelska läxa, fast sen visade det sig att vi inte hade någon då, haha. Och på tal om läxa måste jag plugga på min franskaläxa till imorrn och så måste jag börja på idrottsläxa som jag skulle börjar på i fredags, vi hörs senare !

2011-10-18
20:57:53

Farsta :)

Hej på er ! Sitter och kollar lite på Äntligen Hemma med mamma och pappa just nu, vaddå svensson ? Men köpte en jäättefin klänning inne på H&M, och lite andra saker, som jag visar imorrn. ;)
Ska också förbi centrum imorrn efter skolan och kolla efter en tröja och en rung inne på Lindex, tröjan fanns inte i rätt storlek i Farsta, så ska kolla om den finns här i stället. Och ringen hittade jag inte där, men tror att den finns i centrum. :) Men visar som sakt bilder på det imorrn, kanske blir webcam bilder eftersom att kamerasladden fortfarande är borta, men i alla fall. ;)
Men ska logga ut nu, vi hörs imorrn när jag kommer hem ! :)

2011-10-18
20:45:57

frååååågor

Snodda från Bellish

1. Det första du tvättar i duschen ? håret
2.
Gillar du kaffe ? uuuuusch nej
3. Hur mår du just nu ? braa, hur mår du själv ?
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen som du har en crush på ? -
5. Berätta om din senaste dröm ? haha, nej tack
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna ? har flera, men nej haha.
7. Vad vill du ha just nu ? LOOOV, helst sommarlov ;)
8. Biter du i din glass eller slickar du bara på den ? slickar..
9. Har du träffat någon kändis ? ja
10. Gillar du keso ? n e j
11. Vilken låt hade du sist i huvudet ? den här låten :)
12. Hur många länder har du besökt ? orkar inte räkna.. men typ fem ?
13. Är dina föräldrar stränga ? ibland
14. Skulle du kunna hoppa fallskärm ? kunna skulle jag nog, men vet inte om jag skulle våga
15. Glittrar något i ditt rum just nu ? inte imorse, så nej, hoppas jag
16. Brukar du hyra film ? ibland :)
17. Var kommer du vara på lördag ? på teatern, sen dansen, sen teatern igen och seen hem :)
18. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY ? jo, jag var där förstår du, var högst upp i ena så jag är egentligen död. eller inte
19. Vad åt du till lunch ? macka och mjölk med flingor :)
20. Har du lockigt hår ? ibland
21. När grät du senast ? kommer inte ihåg
22. Har du gått in i en vägg någon gång ? HAHAH ja ..
23. Favoritårstid ? SOMMAR
24. Vem höll du senast i handen ? vet inte
25. Sover du med TVn på ? jag kan inte ens sova med datasladden i, så nej
26. Tycker du att du är gammal ? haha, jo pensionär vetdu
27. Är du mörkrädd ? ja
28. Gillar du ditt liv just nu ? typ
29. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha ? haha, för ofta ..
30. Har du bra syn ? nej, jag är halvt bilnd ju
31. Var är dina föräldrar just nu ? till höger om mig :)
32. Vad har du på dig just nu ? samma sak som jag hade imorse
33. Vad var det senaste du köpte ? några tröjor och en klänning som jag köpte idag med mamma :D
34. Hatar du mer än 3 pers ? tror inte det
35. Använder du sushipinnar ? haha nej kan inte
36. Äger du ett vapen ? det du..
37. Gillar du ditt hår ? oftast
38. Vill du ha en kille ? jamen såklart !
39. Använder du smink ? yeesbox

2011-10-17
21:36:15

monday

Hej på er ! Förlåt för att jag inte har uppdaterat något idag, men gick hem till Jossan direkt efter skolan och sen stannade jag där till typ halv sex, och sen gick jag till bussen. Jossan gick med mig dit, men det var så jävla kallt, så hon gick tillbaka direkt. ;) Så då fick jag sitta och vänta på bussen i fem minuter med bara skinnjacka. Och när det var typ två minuter kvar kom jag på att jag hade min sjal i väskan .. -.-
Men imorrn ska jag få sånt här bankomatkort ! :D Eller, jag, mamma och pappa ska till banken imorrn efter skolan och skriva på något papper, och sen får jag det om typ en vecka tror jag ? Men ska bli jättekul i alla fall, tycker jag. :)
Nu ska jag stänga av, ska till Farsta med mamma direkt efter vi varit på banken, så vi hörs när jag kommer hem ! ♥

2011-10-16
16:14:00

One Direction in my ♥







"The best thing about doing the X Factor was meeting the four best people ever" - Liam Payne

2011-10-16
14:30:00

Svaar på kommentar :)

Hahah, det rimma !

Svar till Siri : JAG ME :DDD♥♥♥♥

2011-10-16
13:15:04

Till Anna :D♥










Du behöver inte använda alla, men typ dom tre första ? Eller jag vet inte x) den sista är mönstret dåra, och tha citat is refrängen på What makes you beautiful :D♥

2011-10-16
13:02:00

Man måste ju bara älska dom ♥
Louis:I once woke up at an airport and I wasn't flying anywhere?
Interviewer:How did you get there?
Louis:I was meant to be staying at someones house but they were asleep and i didn't want to wake them up so I thought "hmm i'll go to the airport"
Interviewer:Was the airport close to the house?
Louis:No,it was 2.5 miles away
Niall:You walked there?
Louis:No,I jogged!
Interviewer:If you were a girl what would you do?
Louis:Go straight to the mirror and strip off
Harry:Probably grab my boobs
Harry:Kidnapped by a noodle monster
Louis:Which is quite common
Interviewer:What super hero would you be?
Harry:Silver Surfer because he is Silver and all Surfery
Interviewer:If you had an elephant where would you hide it?
Harry:IN A ROOM!
Zayn:If i was elephant where would i hide?...in a tunnel
Louis:But wait, why do we have to hide the elephant?
Interviewer:If you could be any superhero for the day, who would you be?
Liam:CATWOMAN
Niall:I’d never get lost shopping, because my mum has this asthmatic cough, and whenever she’d cough i’d be like,Oh there she is
Interviewer:Pretty face or hot body?
Harry, Zayn, Niall and Louis:Pretty face
Liam:Face, pretty


HAHA så söta ♥

2011-10-16
09:56:00

Designisch

Juste, håller på att göra en ny design ! Kommer nog ta ett tag, för jag gör i paint och både det och jag suger på designer, så vi får se hur det blir. ;) Men har börjat lite i alla fall, men det komemr som sagt troligtvis ta ett tag, haha. :)

Jag ska inte göra någon ny design, för det ska världens bästastesnällastesötasteochcoolaste Anna göra ! Taaaack så mycket Anna, du är bäst ! :*


2011-10-15
16:59:00

We're like na na na ♥







2011-10-15
15:04:00

NAW !

Naaaaw, kolla vad gulliga ! Och Harrys leende, jag dör ♥

2011-10-15
12:39:00

:DDD

2011-10-15
10:45:00

ID ♥

Hej guys ! Tänkte bara förvarna er om att jag har typ två (kanske tre)  fyra stycken tidsinställda inlägg om One Direction till den här helgen, tre idag och ett imorrn, bara för att dom är så underbara ! Åh älskar dom, haha. ♥
Men just nu håller jag nog på att göra mig iordning, troligtvis håller jag på att springa omkring som en galning och letar efter något (som jag antagligen har i handen) och har panik, haha. Ska ju träffa Hanna om tio minuter, vilket betyder att jag kommer gå om fem minuter ungefär och just nu har jag precis kommit på att jag inte vet vart mitt manus är, eller att jag glömt ta fram danskläder. Standard på lördagarna liksom, haha. :)
Meeen har kanske ett annat inlägg imorrn, om jag orkar fixa något, haha. ;)



Killarna med Jedward, Hanna haha ;)♥ 

2011-10-14
16:54:41

Trööött
Hej på er ! Förlåt för att jag inte har skrivit något förrän nuu, men stannade vid busshålplatsen med AMica i typ en halvtimme, och snackade lite haha. :)
Men idag har det inte hänt något speciellt, hade TVÅ oförberedda, ett i engelska som var typ läsförståelse och ett i kemi som vi fick sitta och plugga till på lektionen i tio minuter och sen skulle vi skriva provet på en kvart. Inte alls tidsbrist nej. Men det var typ säkerhetsregler, så det var inte så svårt, men man skulle kunna alla bilderna och minst tio av reglerna, och jag kom bara på nio först, haha .. Fast sen kom jag på en till, så den skrev jag ner när det var typ tre minuter kvar, hehe ..
Och jag glömde mina hörlurar i skåpet, kom inte på det förrän jag satt på bussen, så jag orkade inte åka tillbaka, haha .. SÅ nu har jag inga hörlurar tills på måndag. Jag kommer dö.

2011-10-13
15:46:00

Nu funkar det ! :)

Tjenare ! Nu funkar det att logga in igen ! Fick starta om datorn först och stänga ner internet (och koppla ifrån och ansluta) x antal gånger, men nu funkar det ! :)
Meeen idag så hade jag SO prov och biologi prov, fast vi gjorde egentligen biologi provet i tisdags två och två med böcker, men vi fick göra det själva idag om det var något vi ville ändra. Jag och Bella ville itne det, så vi satt och spelade på våra mobiler istället. ;)
Men på so provet så gick det ganska bra, på sista frågan gick det ganska bra tror jag, men första frågan fattade jag inte, så jag bara skrev något .. Och sen skrev jag typ samma sak på fjärde frågan, haha.
Nuuu ska jag plugga engelska, vi hörs !

2011-10-12
18:31:35

Hej guys ! Det funkar inte att logga in på...

Hej guys ! Det funkar inte att logga in på blogg.se, så ni får bara ett litet smsinlägg idag ! Idag har det inte hänt något speciellt, ska åka till dansen om typ tjugo minuter :) Men hoppas att det funkar imorrn, annars så hörs vi när vi hörs !

2011-10-12
12:21:00

Okej, du är min favorit ♥







2011-10-11
21:14:26

Sverige - Holland
Sitter och kollar på fotboll med mamma och pappa och dricker thé. :D Tror att det var Sverige - Holland .. ? Jo det var det. :) Trodde det var Norge förut, haha. ;) Men sitter och pluggar lite so i reklamerna, fattar ingenting men det går nog bra ändå. :)
Kollar på också på matchen ? :)


weheartit

2011-10-11
16:45:00

But when you smile at the ground it aint hard to tell
Hej på er ! Sitter och käkar lite mellis och pratar i telefon med mamma, för hon hade ringt om mitt skolfoto, eftersom att jag inte har fått det än. Men dom hade tydligen sagt att dom hade tappat bort det ? Eller asså, hon som svarade satt typ bara i någon växel, så dom skulle leta efter det imorrn. Men ändå, om dom inte hittar det så måste jag ta om. Det är ju jättekul också. Och hur kan dom tappa bort ett foto ? Det är ju också smart.
Men har träningsvärk i armarna som fan, kan inte lyfta på dom haha. Så det gick inte så bra för mig på dansen, men i slutet gick det bättre i alla fall. :)
Nu ska jag gå och göra något, vi hörs senare ! :)

2011-10-10
16:57:00

Måndag !
Hej guys ! Kom hem alldeles nyss, satt och väntade med Bella i typ en halvtimme på att hennes buss skulle komma, och sen så tog jag halv bussen hem. :)
Men det gick asbra för oss på hemkunskapen ! Vi skulle göra hamburgare, och våran blev skiiitgod ! :D Salle och Anton gjorde mittemot oss, och deras bröd blev helt failade, haha. Så dom fick två var av oss, för vi ville bara ha varsitt. :)
Har fortfarande inte hittat kamera sladden, men ska leta lite efter den nu så hörs vi senare ! Puss på er !

2011-10-09
17:39:00

Cubus !
Hej på er ! Hann inte fixa ett tidsinställt inlägg till idag, vaknade inte förrän vid halv tolv, och sen så har jag städat lite och fixat inför imorrn hela dagen. :)
Men vid kvart i fyra åkte jag och mamma till Farsta ! Vi skulle köpa nya jeans till mig, eftersom att jag tog sönder mina gamla, haha .. Men vi köpte två par jeans, ett par munkisar och en jättemysig tröja inne på Cubus i alla fall ! Kan kanske lägga upp bilder imorrn om jag hittar kamera sladden, annars så får ni se det någon annan gång. ;) Prövade en jättefin vinröd mysdress också, men jag ska köpa den någon annan gång istället.
Men kom hem för typ tjugo minuter sen, och nu ska jag hjälpa mamma med middan, vi hörs imorrn ! :)


weheartit

2011-10-08
18:13:00

Grey's Anatomy

Bara jag som älskar Grey's Anatomy ? Har alla säsongerna, förutom den som går på tv nu då. ;) Men har sett alla typ två eller tre gånger, förutom säsong fem tror jag att det är, som jag har sett fyra gånger. :)
Vi har ju åkt bil till Frankrike två år i rad, och båda åren så har jag suttit och kollat på Grey's både dit och hem. :) Börjar med första säsongen, och sen så kollar jag ju såklart när vi är där också, om jag inte har något att göra eller så. Förra sommaren så satt och och min kusin och kollade på det till typ klockan två, och sen så var vi tvungna att släcka, för mamma kom in och sa att vi hade väckt henne, haha. ♥ 


2011-10-08
13:54:00

But that's what makes you beautiful ♥

Åh, är inte dom här bara för söta ? Älskar dom ! Harry och Niall är helt klart mina favoriter ! Fast jag gillar alla, haha, men alla är så duktiga och snygga och aww ! :D

2011-10-08
10:50:00

Taggaaad !

Tidsinställt

God morgon ! Vad ska ni göra idag ? Själv är jag på väg mot teatern just nu, ska möta Hanna om fem minuter, och sen går vi till teatern tillsammans ! :) Är sjuuuukt taggad inför teatern och dansen ! Har ju inte varit på dansen på två veckor och teatern har vi ju fått roller på nu, så det kommer bli aaasroligt ! :D
Men vi hörs senare, har fixat två till tidsinställda inlägg till idag ska kanske fixa ett till imorrn också, men vi får se om jag hinner. ;)

2011-10-07
16:49:38

GLEEEE !!

NU ska jag kolla på tredje avsnittet på Glee ! :D Det kom ut i onsdags, men jag glömde det då och igår hann jag inte, så jag gör det nu ! :)


2011-10-07
15:00:00

Fridayyyy !
Hej guys ! Sitter och kollar lite på Top Model och dricker lite yoggi. :) Orkade inte fixa någon mellis, så jag tod en sån istället. ;)
Men vi hade ju redovisningar idag på engelskan, i grupperna då alltså. Men först så skulle jag läsa, men jag slapp det sen, så då stod jag bara där istället, haha. :) Men jag hade faktiskt skrivit allt, så det så ! Fast dom sa vad jag skulle skriva, men ändå, jag skrev ! ;)
Och imorrn blir det DANS och SHOWTIME !! :D Åh, längtar såhäääääär mycket ! :D Har fixat två tidsinställda inlägg till imorrn, för direkt efter (eller nästan direkt då) så ska jag, mamma och pappa hem till Clara och käka middag ! Komemr vara helt död, men det var ett tag sen vi var där, så det kommer bli kul ! :)
Men vi hörs, puss på er !


weheartit ♥  

2011-10-07
12:20:00

Shake it

Hej guys ! Tänkte tipsa om en sak som mamma köpte med hem igår, Naturdiet Shake ! Trodde itne att den skulle vara god först, men den var asgod ! Hon köpte med choklad smak, och den smakade typ som Pucko ! :) Haha, men den var jättegod i alla fall, vi hörs när jag kommer hem från skolan !


2011-10-06
16:28:00

You'll se things in a different way



Dagens outfit dåra ! Tröja & skärp från hm och tights från lindex :) jättebra ljus där också !

Hej på er ! Hade ingen dans så jag och Bella drog till centrum för att köpa en present till hennes lillebror ! Inne på br, haha. :) Men vi kollade i lite andra affärer också, och så käkade vi lite påå donken. :)
Men ska bara chilla lite nu, vi hörs senare ! :)

2011-10-05
17:23:31

Faller du, faller jag, faller vi, faller a, faller i, fallar alla
Tja tja bloggen ! Haha, nej men HEJ ! :D Vad gör ni ? :) Själv sitter jag i min soff/säng/sak med en av pappas tröjor och ska alldeles strax äta middag. :)
Slutade vid tjugo i tre, sprang till bussen och sen fick jag stå och vänta på den i fem minuter. Lyckat, va ? Men annars har det inte hänt något specciellt idag, vi hade vikarie på matten så jag fick gå tjugo minuter tidigaree och så hade jag franskaprov idag, som inte gick så bra .. Kunde typ ingenting på C-delen, och jag har ingen aning om hur det gick på E-delen, men vi får se. :) Imorrn ska vi göra hörförståelse, så jag får hoppas det går bättre på den. ;)
Nu ska jag äääta, vi hörs senare !



bra ljus där också.

2011-10-04
17:57:32

Kanelbullensdag !
Hej guys ! har ätit lite mellis (drickyogurt in my ♥) och snackat lite med farmor som var förbi här en liten stund för att hämta något. Hon åkte alldeles nyss, men nu kom hon tydligen tillbaka, tillsammans med mamma. :)
Idag är det kanelbullensdag ! Var och köpte kanelbullar med mamma till senare ikväll förut, men sen skulle hon åka och göra något annat, men då stannade jag hemma. Föresten, har/ska ni ätit kanelbullar idag ? :)
Men idag så har det inte hänt så mycket, dansläraren var sjuk igen så jag, Jossan, Bella och Elin gick och kollade på hockeykillarna när dom spelade. :) Eller, vi kollade kanske inte så mycket, stod mest och snackade och spelade spel, men kolla lite faktiskt. ;)
Och jag är Wilma på teatern !! :DD Inte för att ni bryr er, men i alla fall. :D
Nu blir det kanelbullar och thé, vi hörs ! ♥


weheartit :)♥ 

2011-10-04
16:28:00

vi kör en liten dagens dåra

DAGENS VILL HA : kläder
DAGENS KLÄDSEL : tjocktröja och jeanstights
DAGENS FRISYR : soom vanligt :)
DAGENS SMINK : mascara, concealer och puder
DAGENS HUMÖR : trööött och glad
DAGENS DROG : ingen
DAGENS LÅT : stereo hearts med gym class heroes ♥
DAGENS SAKNAD : dansen och teatern !
DAGENS KÖP : kanelbullar :D
DAGENS MISSLYCKADE : satt vid busshållplatsen i en kvart för jag visste inte att vi började halv nio, och jag orkade inte gå hem .. men sen gick jag hem ändå för jag hade glömt en sak, och sen gick jag tillbaka och väntade tio minter till
DAGENS ROLIGASTE : lejonpopularation på svamp ! ;D
DAGENS PLANER : pluggapluggaplugga till franskaprovet !


kom hem nyss, ska käka mellis nu men vi hörs senare !

2011-10-03
20:05:44

Hemma idag igen :/
Skulle egentligen gått till skolan idag, men precis när jag skulle till bussen så började jag må illa så då gick jag hem igen. Ska bara ta det lugnt idag, för imorrn ska gå till skolan, haha. Men vi hörs kanske senare idag, annars hörs vi imorrn !



Uppdatering : Det här skulle kommit upp vid elva idag, men eeftersom att det tydligen inte gjorde det så kommer det nu istället ! :) Har inte gjort något speciellt idag, vi hörs imorrn efter skolan !

2011-10-02
15:26:00

Förlåt !

Förlåt för att jag inte har skrivit något sen i torsdags, men var faktiskt sjuk i fredags (vi behöver inte gå in på vad jag var för sjuk för eran skull) och lite igår, men idag mår jag bättre. :) Ska kanske inte gå till skolan imorrn, men vi får se senare hur det blir.
Men ska gå och duscha nu, vi hörs imorrn !