augustiibaarn

2011-09-29
17:15:12

Morfar ♥

Hej guys ! Skriver kanske inget mer ikväll, för vi ska tydligen fira min morfar ! Han fyller år idag, men jag trodde vi skulle göra det imorrn, men tydligen så var det idag. ;) Men ska görs mig iordning nu, ska åka om typ en kvart, så har liite bråttom, haha ! Vi hörs kanske senare, ananrs hörs vi imorrn, puss !

2011-09-29
15:17:52

Plugga
Kom hem för typ en timme sen, käkade lite mellis och gjorde lite på min engelska läxa :). Har bara några glosor, men det är till imorrn så jag måste öva lite till sen, och så ska jag fråga mamma om hon kan förhöra mig ikväll också.
Och imorrn måste jag ta hem franska, för jag har franskaprov nästa vecka tror jag, kommer inte ihåg om det var nästa eller nästnästa .. Har so prov också, kommer inte ihåg vilken vecka det var heller, men jag kan typ ingenting av det, så jag ska ta hem den imorrn också. Och så ska vi få frågor till ett "prov" på biologin imorrn också, så uppdateringen komemr inte direkt bli den bästa nästa vecka .. Men det får ni leva med !
Ska fortsätta med engelskan nu, vi hörs kanske senare, annars hörs vi imorrn !

2011-09-29
10:43:22

Datasalen :)

Hej på er ! Sitter i datasalen nu, men vi slutar typ nu så jag hinner inte skriva något mer, haha. Men vi har ingen dans idag, vi hörs när jag kommer hem !

2011-09-28
21:15:07

DANCE
Hej på er ! Kom hem runt fem över halv från dansen, och satte mig direkt för att kolla på mina äslklingar Andre och Olle ♥ På Idol alltså, om någon inte fattade det ;).
Men dagen har varit jätterolig :D. Missade bussen först, så jag fick sitta och vänta i en kvart på nästa .. Men det gjorde inget för jag pratade med Anna i telefon typ hela tiden, tills mina pengar tog slut då, haha ;). Men när jag kom fram till henne så bakade vi kladdkaka ! :D Eller, Anna bakade medans jag stod och snackade om mina sysslingar.(...)
Och sen kollade vi på Gleeeee, först The pruple piano project och sen I am unicorn ! Det var aaasbra ! :DD Sen så kollade vi på Grey's i typ fem minuter, och sen kom jag på att jag skulle varit hemma en kvart tidigare .. Haha :).
Nuuu blire duschen ! Vi hörs imorrn efter skolan, sov gott ! :)


weheartit ♥ 

2011-09-28
18:52:59

Hej guys ! Ska alldeles strax åka iväg til...

Hej guys ! Ska alldeles strax åka iväg till dansen, nu egentligen men pappa var inte klar riktigt än, så jag åker strax ;) men har inte bloggat något idag för att jag har varit hos Anna :D och jag hann inte skriva innan jag åkte, men jag skriver mer ikväll när jag kommer hem från dansen, puss på er ! :)

2011-09-28
12:15:53

Studiedaaag :D

God morgon guys ! Vet att klockan är typ tolv, men åt upp min frukost för typ en halvtimme sen, så det är fortfarande morgon för mig i alla fall. ;)
Vet inte vad jag ska göra idag, ska kanske träffa Anna en liten stund, men annars så ska jag bara ta det lugnt och göra ingenitng. :)
Men nu ska jag byta om, vi hörs senare ! :)

2011-09-27
20:14:50

Can't carry it with you if you wan't to survive
Hej på er ! Förlåt för att jag inte skrev något tidigare, var skittrött och hade asont i huvudet när jag kom hem .. Men mår bättre nu i alla fall. :)
Men kollade på första avsnittet på Glee på säsong tre idag ! :D Det var asbra, haha. :) Lyssnade lite på musik också, fast efter jag hade kollat på Glee då. ;)
Och orienteringen idag gick åt helvete. Jag hade glömt mina gympaskor, så jag fick ha mina converse, så deom blev helt leriga. Så just nu ligger dom i tvättmaskinen, får hoppas att dom blir torra tills på torsdag. :) Men i alla fall, jag gick med Jossan och Bella och det gick inte så bra för oss haha .. Fast vi gjorde nästan alla, vi hade fel på sexan och så hann vi inte göra åttan. Och egentligen så gjorde vi inte alla helt själva, men nästan i alla fall. hehe ..
Nu blire mys framför Idol, juste, jag har studiedag imorrn ! :D Vi hörs då, puss !


2011-09-27
15:17:54

Här går en pedofilbonde
Orkar verkligen itne skriva något just nu, har försökt i typ en kvart .. Haha jättelänge verkligen, men ändå. Men vi hörs om någon timme, puss på er !

2011-09-26
18:02:18

GLEEK

Hej på er ! Kom hem vid typ halv fem, slutade inte förrän fem i fyra och visste inte att dom hade ändrat tidtabellen, så jag missade bussen som gick hel och fick ta den som gick kvart över istället. :) Gjorde inget, för jag kom dit fem över (förut gick den en fyra över, men den va alltid sen ;)) så jag behövde inte vänta en kvart i alla fall.
Men vi gjorde potatis- och löksoppa med tekakor idag på hemkunskapen, min och Jossans blev bäst ! Brukar inte gilla soppa, men jag tykcte den va skitgod ! :D
Men vi hörs senare, ska kolla på Cougar Town nu ! :)


En bild från i söndags som jag snodde från Annas blogg :D♥ 

2011-09-25
21:29:02

In public

Hej guys ! Filmen var bääst, har aldrig sett en 3D film på bio förut, så det var skitcoolt. :) Men den var jätteroligt i alla fall, det var fullt och alla var skitglada och satt och skrek och applåderade. :) Haha, speciellt i början när dom presenterade Blaine ;)♥ OCH DAMIEN VAR MED !! :DD Fast bara i publiken, men ändå ! :D
Men när den var slut så stannade jag och Anna i en park som låg precis utanför och käkade popcorn. Och då kom det fram en kille och sa : Ursäkta, har ni en tändare ? Och vi ba : Em, nej ? Och så gick han, haha. Men det var skitkul i alla faaall.
Men när vi hade ätit upp pocornen så fotade vi lite. :) Och jag ramlade och skrapade upp mitt knä. Samma knä som jag har ett sår på från två år sen när jag fastnade i ett staket. Hehe .. Men vi kom på att alla ramlar och så, men det är bara jag som gör det in public liksom. Någon måste ju göra det också liksom.
Nuu ska jag sätta på ett plåster på mitt knä, sov gott sötisar !

2011-09-25
13:58:00

Romeo och Julia

Hej guys ! Tänkte berätta lite om igår, när jag, Emelie och Tina såg Romeo och Julia. :) Tänker inte berätta så mycket av vad den handlar om, i fall någon av er ska sen den (rekommenderas STORT annars ;))
Men den var sketabra i alla fall ! :D Första akten var bäst, där skämtade dom ganska mycket, och liksom sjöng och dansade mer till bra låtar, andra akten var liksom mer seriös och sorglig, typ. Och en av mina favoriter dog i slutet på första akten, så han var ju inte med på andra då, så då var den inte lika bra. ;) Och Måns sög. Haha, okej nej det gjorde han inte, men han var inte lika bra som vissa anrda O:). Och alla dansade skiiitbra ! Dom dansade till ett medley i första akten, på någon maskerad, och det var såååå bra ! Alla som dansade var liksom skitduktiga ! En kille som var med var liksom Skandinavisk mästare i breakdance ! :O Men den var skitbra i alla fall. :)
Men när den var slut så gick vi för att träffa mamma på Pizza Hut, och så sen käkade vi där. :) 

2011-09-25
12:44:38

Sunday

God morgon guys ! Okej, kanske snarare typ God Dag, men nu får det vara så. :)
Meen ska hämta Anna vid typ kvart i två, så jag har ställt min klocka på kvart i ett så jag hinner göra mig iordning. ;) Och nu är klockan typ kvart i, så jag måste stänga av nu, vi hörs när jag kommer hem, puss !


2011-09-24
22:58:08

Lördagsmyys :)
Hejsan ! Sitter och kollar lite på Kommissarie Morse med mamma just nu. :D Vi kom hem runt typ nio, och vi har suttit här sen dess, haha. :)♥
Men berättar om Romeo och Julia imorrn, orkar inte göra det nu, hehe .. Sov gott fellas !

2011-09-24
16:41:00

Kolla vart jag ska imorrn ! :D



Ska se den här filmen med Anna på söndag ! :D Den visas typ bara tre gånger i Sverige, har längat såhääääääääääääääääääääär mycket hela veckan :DD♥

2011-09-24
12:02:00

Autumm

Bara jag som älskar hösten ? Färgerna, kläderna, löven, allt !







2011-09-23
20:14:29

Kvällsinlägg

Tjenare ! Har ju teater imorrn, och direkt efter den så ska jag in till stan för att se Romeo och Julia ! Jag och Emelie fick det i födelsedags present, så vi ska se den imorrn med min faster ! :) Har ingen aning om vad den handlar om, men hoppas tror att den är bra. :)
Men det jag skulle säga var att jag inte kommer skriva något imorrn, (vet inte om jag brukar göra det annars, men ändå) så jag har fixat två tidsinställda inläg till imorrn, hinner inte göra några fler nu, för jag och mamma ska ha fredagsmys ! :D Men i alla fall, vi hörs !

2011-09-23
16:00:44

Smile ♥
Hej fellas ! Slutade kvart i två, och när jag kom hem typ dog jag, haha. Är så jääääättetrött. Skulle egentligen duschat direkt när jag kom hem också, men jag glömde det och nu orkar jag inte .. Höhö.
Nej men vi körde fotboll idag på gympan. Det gick åt helvete, haha. Men först skulle vi vara i massa små lag, och då var jag med Salle och Hammar. Och då så skulle jag bara stå i mitten och passa dom om jag fick bollen. Fast jag stod vid målet istället, för jag orkade inte gå till mitten. Och när vi mötte Bellas lag så satt jag och Salle på målet, haha. Fast Eric sköt på mitt ben då, så nu har jag ont i benet. Så det var inte så kul.(...)
Meeeeeen nu ska jag duscha ! Vi hörs ikväll ! ♥


2011-09-22
16:19:51

Skolkatalogeeeeen !

Heeej guys ! Hade ingen dans idag, plus att vi fick gå tidigare från SO:n, så jag tog 705an hem. Fast jag fick vänta i typ tio minuter då, så jag kom inte hem förrän vid halv två, men skulle egentligen inte slutat förrän vid tre ju, så det gjorde inget. :)
Men idag har det inte hänt så mycket, jag, Amica, Jossan, Bella och Emilie hade skitkul på lunchen, satt och asgarvade typ hela tiden, haha. :)
Har engelskaglosor till imorrn, men jag glömde boken i skolan, så jag har liiite stress över det just nu .. Har so prov på tisdag också, men det ska jag ta hem imorrn, så det gör inget. :) Fast jag kan typ ingenting av det som vi ska ha prov på, så det är ju också jättelyckat .. x)
Föresten, fick skolkatalogen idag ! Har redan kollat igenom den några gånger, speciellt en klass (Amica, haha ;)). Ska kolla lite till nu, vi hörs !

2011-09-21
16:36:29

We don't smoke the shit, we just sell it
Hej guys ! Sitter och käkar mellis och kolalr på Top Model på min nya tv. :D Har redan sett den här säsongen, men jag orkar inte byta kanal, haha.
Juste, berättade jag att jag var hos skolsyster igår ? Alla i klassen ska dit, men man skulle kolla längden, vikten, synen och ryggen och sen så skulle man fylla i något papper med massa frågor. Men i alla fall, när jag skulle göra sån där syn-sak, så skulle man hålla en typ tråslev för det andra ögat och i den var det typ damm, så då fick jag det i ögat så jag såg inget, haha. Men jag tror inte hon trodde på mig när jag sa det, för jag ska tillbaka om en månad och göra om det ..
Nu börjar Project Runway (= skälet till att jag inte bytte kanal .. ;)), vi hörs senare !

2011-09-20
19:00:00

Sju år ♥

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, och jag kommer aldrig glömma dig ♥



Jag älskar dig ♥

2011-09-20
17:15:24

FAME
Hej på er ! Kom hem för typ fyrtio minuter sen, mamma var redan hemma så hon hjälpte mig plugga lite till engelskan ! Inte för att jag vet vilka glosor det är, men Jesper sa att det var dom till kapitel ett, så det var dom jag pluggade på. ;) Hoppas att det inte är alla bara, för det är typ över tjugo stycken ..
Ska till farmor om typ tjugo minuter, hon kommer och hämtar mig och mamma och sen så åker pappa direkt dit. :) Men har franskaläxa till imorrn också, så jag ska ta med den dit också.
Nu kom hon, skriver kanske inget mer när jag kommer hem, så då hörs vi imorrn !

2011-09-19
18:12:28

Oh, let's go back to the start

Tjena mittbena ! Haha men, hur har eran dag varit ? Min har varit bra i alla fall. :) Kan fortfarande inte andas genom näsan, så jag var inte med på gympan. Tror inte jag ska vara med på dansen imorrn heller, men vi får se imorrn. ;)
Men dagen har som sagt varit bra, orkar inte berätta så mycket men vi gjorde pastasallad på hemkunskapen idag. :) Min och Bellas blev bäst, speciellt våran sås. Och vi gjorde inte alls för mycket heller. Men den blev faktiskt riktigt god, tyckte jag i alla fall. :)
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, orkar inte skriva mer heller (har ont i huvudet ..) så vi hörs imorrn !


weheartit.com

2011-09-19
12:35:00

And these are the things we already know







2011-09-18
17:09:54

You took the suitcase, I took the blame

Hej guys ! Ligger och kollar lite på Glee, eller ska göra det alldeles strax, tänkte bara skriva ett litet inlägg först. ;)
Åkte till Media Markt med mamma och pappa förut idag, och då köpte vi en DVD till min tv :D. Eller, pappa gjorde det, jag och mamma gick och kollade på filmer. ;)
Gjorde en annan sak också, men det får ni inte veta vad det är, haha. ;)
Nu ska jag kolla Glee, vi hörs imorrn !

2011-09-17
19:28:42

Sista doppet
Den ena dansläraren var sjuk, så vi hade bara en lektion idag ! Ganska skönt eftersom att jag är sjuk om någon nu hade missat det och man får skitont i baken av att sitta och kolla på. Komemr inte ihåg det nya som vi gjorde idag heller, kommer bara ihåg att jag gjorde fel hela tiden, haha.. Men får fråga någon på onsdag på Saras lektion. :)
Men idag när jag kom hem från dansen så var farmor här och fikade lite, och sen när hon hade åkt så badade vi ! Sista doppet för iår faktiskt, för vi ska stänga ner den den här veckan. Alltså tomma på vatten och sånt där, tror jag. Lite tråkigt, men det är ju inte direkt så mysigt att bada när det är minus grader, haha.
Nu ska vi käka, ska åka till ett ställe imorrn, men ni får inte veta vaaart, haha ! Haha nej men vi hörs imorrn, puss !

2011-09-17
13:15:15

Saturday
Blev ingen teater idag, kändes lite misslyckat att gå dit och sjunga när jag knappt kunde prata imorse .. Men nu kan jag det i alla fall ! Ska dra iväg till dansen om en timme och jag måste städa mitt rum innan det, vilket jag itne gjort på tre veckor .. Eller fem. Men jag ska bara kolla, och kanske vara med lite, men jag vet inte än.
Ska gå och städa mitt rum nu, vi hörs efter dansen !

2011-09-16
12:03:47

Freeedaaag
Hej på er ! Är ungefär tre gånger så täppt i näsan som igår, men annars så mår jag bättre ! Och imorrn på teatern så ska vi sjunga, men vet inte om jag ska/får gå .. Fast ska gå på dansen i alla fall, och titta på. :)
Meeen har inget mer att skriva nuu, så vi hörs ikväll !

2011-09-15
18:46:36

Tröööött
Orkar egentligen inte skriva något, vet inte om jag kommer till skolan imorrn, ska bestämma det senare ikväll .. Men ja, har typ inte gjort någonting idag, bara chillat och druckit thé. :)
Men vi hörs imorrn, hoppas ni haft en bra dag !

2011-09-14
20:23:37

Bonde söker fru
God kväll (tönt haha..) Nej men sitter och kollar lite på Bonde söker fru, gör någon av er också det ? :) Men det är paus nu, så då tänkte jag skriva lite. :)
Har bara chillat idag, kollat lite på datorn (och Gossip Girl då) och druckit fyra koppar med svartvinbärs thé. :) Dricker typ alltid det när jag är förkyld, kan inte dricka något annat thé då, för allt annat smakar typ papper .. Försökte dricka jordgubbs thé igår, men jag hällde ut det, hehe ..
Nu börjar det igen, puss&kram !

2011-09-14
11:23:31

Prosit
Är hemma idag igen, hade lite högre feber imorse när jag vaknade och jag nyser fortfarande inte hela tiden, fast jag har inte lika ont i halsen längre ! :D
Skrev inget mer igår, låg mest och försökte halvsova hela dagen, fick en rejäl huvudvärk vid lunch också som stannade kvar ända tills jag gick och la mig .. Men just nu har jag ingen huvudvärk i alla fall, vi får se om det kommer senare ..
Men nu ska jag fortsätta med att ligga och nysa, vi hörs !
Föresten, är det någon som kan göra en ny header till mig ? O:)

2011-09-13
10:51:30

Sick

Hej på er ! Hade feber imorse när jag vaknade, så jag fick stanna hemma idag. Kan inte andas genom näsan heller, för då gör det ont, inte för att jag fattar hur det kan göra ont I näsan när man andas, men det gör det i alla fall. Och varje gång jag sväljer känns det som om någon sticker en kniv i halsen på mig .. Och jag är hungrig.
Nej men nu ska ni inte behöva höra (se ?) mig klaga mer, vi hörs senare ! ♥

2011-09-12
17:09:25

U smile I smile ♥

Hej guys ! Kom hem för typ en halvtimme sen, bussen var typ tio minuter försenad plus att jag och Anton blev klara sist på hemkunskapen .. Även fats alla hjälpte oss, haha !
Men det regnade ju imorse. Och nu är det typ varmt ju. Och vi hade löpning på gympan imorse, alltså vi skulle springa runt trehörningen. I ösregn. Med en VIT tröja. Och INTE vattenfast smink. Fast det rann i alla fall inte, för jag gick (nej, vi sprang inte hela vägen, bara sista typ hundra meterna) med handen över ögonen hela vägen. Och tröjan tänker jag inte ens prata om. Den är fortfaranda blöt, föresten.
Nu släpper vi det .. Vad har ni gjort idag ? :)


weheartit.com
Föresten, hittar inte mobil-sladden, så ni får outfit bilden någon anna gång !

2011-09-11
19:16:17

Nu funkar mitt internet igen ! :D
Hej på er ! Visade sig att jag bara hade skrivit in fel pin-kod, men nu funkar det i alla fall ! :)
Dansen och teatern gick jättebra igår, och hade skitkul hos min kusin igårkväll. :D Förutom att hon tyckte att vi skulle springa hela tiden, och det gick inte så bra, haha .. Nej men vi åt på någon restuarang och sen så gick vi hem till dom och snackade, åt godis och kollade lite på film. :) Kan lägga upp en outfit bild imorrn. :)
Meen nu ska jag kolla på Gossip Girl, vi hörs imorrn !

2011-09-10
10:50:22

Hej guys ! Mitt internet funkade inte igår...

Hej guys ! Mitt internet funkade inte igår så därför blev det ingen uppdatering igår kväll .. Men nu så ska jag alldeles strax sticka iväg till teatern och sen direkt till dansen ! :) vi hörs ikväll, ha en bra dag ! <3

2011-09-09
16:49:38

Buss buss buss ! Människa

Tjooo ! Vad gör ni ? :) Själv ska jag och kollar på Gossip Girl på datan alldeles strax, tänkte bara skriva lite först. :)
Men idag så har det inte hänt så mycket, vi körde frisbee (?) på gympan, och det gick väl inte så bra, haha. Fast jag och Amica fick vara på samma lag, så det var bra. :D Och jag fångade frisbeen alla gånger, förutom typ tre då, haha. Och enligt Calle så gjorde jag och Amica mål. Eller asså jag passade till henne och så ba boom så blev det mål, skitsnyggt faktiskt. Även fast ingen annan förutom han såg det då, men det var faktiskt skitsnyggt. Verkligen.
Men nu ska jag kolla Gossip Girl, vi hörs senare ! :)♥



Uppdatering: det här inlägget skulle egentligen kommit uppp för typ en timme sen, men jag glömde publicera det, så det komemr nu istället !

2011-09-09
11:59:00

2011-09-08
17:55:55

En ball groda dansar aldrig ensam

Hej på er ! Sitter och kollar lite på Project runaway och dricker juice, intressant va ? Haha nej men idag har det inte hänt så mycket, orlar inte skriva något mer idag heller .. Är skittrött, haha .. Men ni får en låt, så hörs vi imorrn, puss !

2011-09-07
20:47:25

Hanna-kaka

Heeeej guys ! Sitter och kollar på Bonde söker fru med mamma och pappa, men det är reklam nu, så jag skriver ett litet inlägg så länge :).
Men var ju med Hanna idag efter skolan, och vi bakade tårta :D. Men det gick ganska bra faktiskt, förutom att vi inte visste vilken tårta vi skulle baka, haha. Men vi blandade typ lite olika, och sen så tog vi lite egna saker också ;).
Men nu börjar igen, vi hörs imorrn !

2011-09-07
12:38:00

Frankrike, del 3 ♥











2011-09-06
20:49:16

Faan
Aja, nu blev det såhär i alla fall .. Kanske inte skriver lite senare imorrn också, ska nämligen vara med Hanna då ! Vi ska baka tårta :D. Haha, nej men ska fixa ett tidsinställt inlägg alldeles strax, så att bloggen inte är lika död som den brukar vara död O:).
Men idag så lekte jag och Amica lite efter skolan :D. Men vi kollade lite i några tidningar, kollade facebook och så lekte jag med hennes I-sak :)
Men vi hörs imorrn, ska fortsätta kolla på Idol nu !

2011-09-05
17:39:35

Äpplemos
Heej på er ! Jag och mamma åkte ner till centrum direkt efter skolan och köpte lite kläder till mig. :D Köpte tre tröjor, att ha på dansen och gympan och såå. Tack mamma ! ♥
Men idag har det inte hänt så mycket, vi körde frisbee (?) på gympan och det gick åt h*lvete, Marina var sjuk så vi hade ingen svenska och sen så har vi haft klassråd, matte, språk och hemkunskap. :)
Ska hjälpa mamma med maten nu, men vi hörs senare !
Juste, jag måste ju lägga upp resten av bildern från Frankrike .. Så dom kommer upp senare !

2011-09-03
19:23:41

Bleeding love ♥

Förlåååt för att uppdatering har varit USEL den här veckan, lovar att jag ska skirva mer (och inte vid typ sju åtta varje kväll) nästa vecka ! Kan inte lova att jag ska göra det imorrn, för vi ska först till Hanna då, och sen så ska vi fira min kusin. :) Så jag får börja med det på måndag då ! :)
Men ni kan få en liten video (som är gryyym) bara så att det här inläggeet inte blir helt meningslöst !

2011-09-01
21:58:38

Hej jag heter Berit
Jossan, Bella och Amica med hem hit efter skolan idag. Vi åt mellis, kollade på Låt den rätte komma in, snakcade, käkade middag och badade. :D Juste, fick presenter från Jossan och Bella idag också, tack så mycket sötnosar ! :*♥ Men vi hade skitkul i alla fall. :)♥
Orkar inte skirva mer nu, ska hinna duscha också .. Aja, vi hörs imorrn ! ♥