augustiibaarn

2012-08-29
08:35:15

God morgon!
Blir ingen dagens outfit idag, för jag hinner inte föra över bilder till datorn, och min mail funkar inte så jag kan itne göra så heller .. Askonstigt faktisk, det går inte att skicka något eller ta emot .. Aja, hoppas det har löst sig till i eftermiddag, så kan jag kanske lägga upp då! :)
OCH JAG FYLLER ÅR IMORGON WIIIIIIIIIE :D

2012-08-28
07:56:57

Dagens outfit!
 
Hann inte skriva något igår efter skolan, och hinner inte nu heller egentligen (hinner inte vrida bilden heller), men ha en bra dag guys!

2012-08-27
08:11:00

Dagens outfit
  
Ångrade mig haha .. Nu ska jag dra mot bussen, vi hörs ikväll!

2012-08-26
21:58:04

GONNA LIVE MY LIFE
Nu är jag tillbaka igen haha! Har inte riktigt hunnit eller orkat skriva dom senaste dagarna, men tänkte berätta vad jag har gjort nu i alla fall!
I onsdags så började ju skolan, rektorn höll ett tal och efter det satt vi och pratade lite i klassrummet, om schemat och sånt. Och när jag kom hem så packade jag lite till ..
.. På torsdagen! Först var jag ju i skolan, så gjorde vi lite "övningar" på mporgonen och sen så snackade vi om ledarskap resten av dagen. Men det jag packde till var efter skolan, för då mötte jag upp mina kusiner och sen så åkte vi på en kryssning! Haha, det var en överraskning åt min faster, som fyllde 50 i torsdags! Men det var en 23 timmar kryssning så vi sov där en natt också. :)
fredagen var vi ju kvar på båten, då gick vi omkring lite på Tax Free och kollade, och jag köpte fyra nagellack som jag tänkte lägga upp bild på i veckan! :) Sen åt vi lunch, kolla lite på Tax Free igen, och sen var det dags att g av!
I lördags så började min dans! Har ju börjar på danslinje B nu, och då har vi bytt tid också! Men i alla fall, jag har nästan inte tränat något allas i sommar, och det ångrade jag igår haha ..Det var det jobbigaste jag varit med om, men ändå väldigt dkönt att få ta ut sig ordentligt, det var ju ett tag sen haha. ;)
På kvällen så hade jag en liten tjejmiddag med Ebba, Clara och Cilia, vi gjorde hemgjord pizza, och så åt vi banan, chokladsås, glass och maränger till efterrätt! Sen så kollade vi på två filmer Abduction och New Years Eve, rekommenderar båda starkt haha. :)
Och idag, söndag, så började dagen med att jag försökte sätta mig upp i sängen men det slutade med att jag ramlade ner på golvet, ungefär en millimeter ifrån att slå huvudet i sängbordet. Och sen så kom jag inte upp, så jag låg där i typ en halvtimme hahaha .. Men jag tog mig upp till slut i alla fall, och då åkte vi till Farsta! Var där i typ två tre timmar, sen åkte vi hem och nu sitter jag här. ;)
Men imorrn börjar skolan på riktigt, med lektioner och så. Känner mig fortfarande inte så taggad på själva plugget liksom, går ju i nian nu och då är det ju lite större grav på betyg, med tanke på gymnasiet .. Men eftersom att man kommer tillbaka till vardagen nu så kommer jag att uppdatera bättre! I alla fall på vardagar, vi får se hur det blir med helgerna haha! ;)

2012-08-20
17:58:00

Look right
Mötte upp Clara vid tolv och gick lite i centrum idag! Sen gick vi hem till henne och käkade lunch och kolla film, och efter det gick vi hit och badade! :) Hon fyller ju femton imorrn, så tänkte gå över då också med en liten present, hihi :)
Annars så börjar skolan på onsdag, känner mig inte direkt så jätte taggad .. Men det blir nog bra, det är ju bara nio veckor kvar tills höstlovet sen! ;)
 

2012-08-19
10:10:00

OUTFIT(S)
Har glömt lägga upp dom här, men här är fyra outfits från senaste tiden! :)
 
Har mina ray bans med på alla utom en bild också, bra där haha ..

2012-08-18
16:59:56

Kräftskiva
Orkade inte skriva något igår, för packade upp och städade lite när jag kom hem och sen så orkade jag inte .. Men imorrn får ni veta vad jag har varit haha! ;)
Meen om en timme ungefär så får vi gäster, för vi ska ha en kräftskiva! Haha, säger man så föresten? Aja, dom kommer vid 18, så jag tänkte väl börja göra mig iordning strax! Ska bara byta om och borsta håret så det borde gå fort. ;)
 
 

2012-08-16
16:16:00

Just Girly Things

2012-08-14
13:48:15

Torsdag 14e augusti
Glömde helt bort tiden, men nu ska jag i alla fall börja göra mig iordning! Satt och kolla på 90210, och så trodde jag att klockan vr en timme tidigare än vad den egentligen var, så jag kollade på ett avsnitt till .. Och nu är jag ltie sen haha! Men ska inte möta Amica förrän om en halvtimma, så jag borde hinna! Men vi hörs ikväll eller imorgon, ha en bra dag! :)

2012-08-13
22:32:49

Late night talking
Clara kom hit och badade ch bastade efter middagen, sen så har vi spenderat två timmar med att bara prata och dricka te, mysigt värre. ♥
Ska träffa Amica imorrn och fika vid tre, annars har jag bara en annan sak inplanerad i veckan som ni kanske får veta senare ;)
Skriver imorrn innan jag går, sov gott people!

2012-08-12
14:00:23

Dagens outfit!
Det var ett tag sen! Men har varit och gjort lite ärenden med mamma och pappa innan lunch, och alldeles strax kommer min faster hit och fikar! Och jag ska försäka hinna städa undan lite saker innan dom kommer, har ju nästan inte varit hemma någonting på fyra veckor, så det är väl dags nu haha ..
Men tog några bilder imorse innan vi åkte i alla fall, och hinner inte ta några nya nu, men här är dagens outfit i alla fall! :)
 
 
 
 
 

2012-08-10
23:56:32

Headache
Hej alla människor! Är hemma nu, kom hem för ett tag sen men jag höll på och packade upp och sen så tog jag ett bad, med bubblor hihi :)
Och jag har huvudvääärk. Usch. Jag fick ont i huvudet på vägen hem, och det tog aslång tid att komma hem för det var så mycket bilar så det hjälpte ju inte direkt ..
Nu tänkte jag ta en Alvedon och kolla på lite serier, vi hörs imorrn!
 

2012-08-09
12:03:24

Minigolf
Förlåt för att jag itne skrivit på ett tag, men livet kom emellan liksom.
 
Meeeen jag tänkte bara säga hej lite snabbt, och berätta att vi spelade minigolf igår och jag gjorde TVÅ HOLE-IN-ONE'S eller vad det nu heter WOO!
Ska åka hem imorrn, så ska väl fixa lite till det, packa och så .. Men tänkte kolla på ett avsnitt av 90210 först, hihi.
 

2012-08-03
01:50:48

SLEEPY
ÖHH JAG ÄR TRÖTT, men jag kan inte sova haha .. Blö jag kommer aldrig kunna somna, orkar inte haha .. Och så ska jag upp ganska tidigt imorrn också .. (ja, jag räknar nio som tidigt, LÅT MIG) (HUR jag ska orka gå upp till skolan sen är ett mysterium, som jag inte vill lösa)
Och så är det så mörkt så jag blir typ blind av att kolla på mobilen! Lyckat där Hanna, verkligen! Men jag har inget annat att göra så jag ligger här och blir ännu mer blind än vad jag redan var, haha. Men ska väl försöka sova nu, god natt sötnosar!

2012-08-02
10:34:03

On the road
Hej folks! Spenderade gårdagen med att klippa gräset och packa om, för jag drar till landet idag! Eller nu, om vi ska vara petiga. ;) men har med mig datorn, så förhoppningsvis så funkar internet så jag kan blogga! Annars hörs vi när vi hörs, puss!