augustiibaarn

2012-10-26
16:24:59

HÖSTIS
WOOP WOOP HÖSTLOV NU OCH SÅNT DÄR. Hade tänkt kolla lite serier, men vi hörs senare! :)

2012-10-25
19:24:28

FML
ÅH DET SNÖADE FÖRUT JAG ORKAR INTE MED VÄDRET DET SKA INTE SNÖA I OKTOBER

2012-10-23
15:52:10

All around the world
Ska egentligen skriva på min idrottsinlämningsuppgift (woo, långt ord) men Word vill itne funka och jag orkar itne flytta på mig två meter till den andra datorn. hahahahaha
Nej men faktiskt så varje gång jag rör mig (andas räknas till att röra sig) så känns det som om mitt huvudet ska sprängas. Och när jag råkar ställa mig upp lite för fort ska vi inte ens prata om. Hatar att vara sjuk blööö
Men ska väl försöka flytta på mig nu, den ska vara inlämnad på torsdag och jag behöver bli klar med den idag så jag slipper plugga imorgon. Vem försöker jag lura haha, jag behöver plugga imorgon i alla fall hahaha. Och så behöver jag komma på något till mitt solo på dansen som jag försöker glömma bort hehe.
Jag skriver kanske ikväll om jag överlever, hoppas ni mår bättre än jag!

2012-10-21
20:14:28

Pocahontas
Satt och kollade på en liten bit av Pocahontas på Disney för en liten stund sen, och herregud jag kan verkligen inte se Disney filmer längre! Det räcker med att dom bara öppnar munnen och jag börjar stor gråta hahaha .. Jag började nästan aldrig gråta när jag dom när jag var liten, förutom Bambi då, men börjar man inte gråta då är det något fel. Men nu så gråter jag nästan varje gång, även om det inte ens är sorgligt haha.

2012-10-20
22:59:15

Dreaming
Vet inte om jag har berättat det någon gång, men jag drömmer väldigt .. detaljerat? Jag kommer ihåg ungeför 90% av mina drömmar, och då menar jag nästan allt som händer i drömmen. Jag kommer oftast inte ihåg allt i rätt ordning, och ibland glömmer jag bort vissa delar. Men jag kommer alltid ihåg vad någon har på sig till exempel, och alltid exakt vad någon har sagt. Lite smått creepy sådär, haha.
Och så drömmer jag alltid helt sjuka saker. Till exempel att jag var med i Jurassic Park, det var inte roligt att komma ihåg haha! Plus att jag kan drömma liksom fortsättningar på drömmar, fast inte att det fortsätter precis där det slutade men ändå en fortsättning liksom?
Hoppas ni inte tycker jag är helt störd nu haha, men hade lust att skriva det bara ;)
 

2012-10-20
12:31:00

2012-10-17
12:41:00

THE BOYS WHO

2012-10-16
20:53:25

lÄxOR
Hinner nästan aldrig skriva längre för vi har så jävla mycket läxor hela tiden! Orkar inte med allt, blöö. Till imorgon har jag franska glosor till exempel, sen på torsdag och fredag har jag so "prov" och så har jag en idrottsinlämningsuppgift till nästa vecka som jag inte har någon aning om hur jag ska göra. Plus att jag ska skriva en text på svenskan och läsa upp för klassen och så måste jag plugga matte också. Roligt värre. Och jag orkar verkligen inte plugga just nu, vill bara lägga mig och sova åååh så skönt.
 
Annars har jag haft en bra dag idag! Åkte in till stan med Pernie och Celine för Pernie skulle ta navelpiercing, och sen åt vi på McDonalds! Mysigt mysigt, tihi :)
Och så kolalr vi på film på engelskan så vi fick ta med oss fikaa! :)

2012-10-11
21:15:02

HEY GIRL
JAG FICK C PÅ ORIENTERINGEN WOOO!!!!!! Men eftersom att jag fick F första gången så vet jag inte om jag får C som betyg mEN ÄNDÅ!!!! :DDD Är fett stolt över att jag fick C i alla fall!
Kollar på New girl just nuu, och jag har inget mer att skriva så vi hörs!

2012-10-10
11:37:00

HEJ HEJ

2012-10-09
20:32:34

BLÖÖÖ
Måste göra omprov på orienteringen imorgon ÅÅH JAG ORKAR INTE. Varför måste man göra om ORIENTERING?! Blööö.
Men det är tio över tre i alla fall, sen så är jag väl där i en och en halv timme ungefär, så vi hörs väl efter det! om jag överlever

2012-10-07
22:01:45

Working nine to five
Snarare fem till elva haha ..
Tänkte berätta lite om i fredagskväll när jag och Amica jobbade i alla fall! Vi kom dit vid typ fem och då fick vi duka först, och sen fixa lite med buffen, lägga upp mat och så :) Men vi var ashungriga typ hela kvällen, hade inte ätit sen lunch ju, förutom lite chips som fanns i köket haha ;) Och så åt vi middag tio i nio, TIO I NIO!! Hade stått upp ända sen vi kom dit, så det var väldigt skönt att sitta ner också haha.
Men sen när alla hade ätit klart så skulle ju vi diska allt, och det snabbaste programmet på diskmaskinen var 35 minuter! Så vi stod och diskade för 44 pers! Eller mest Amica haha ;)
Men har i alla fall aldrig haft så ont i mina fötter förut, men annars var det faktiskt ganska kul! :)
Vi skulle ställa fram efterrätterna också, och det tog typ en kvart för vi kunde inte bestämma hur vi dom skulle stå hahaha helt normala, precis.

2012-10-06
11:04:02

Dance
Ska sticka iväg till dansen alldeles strax, men tänkte skriva lite fort innan jag drar! :) Skrev ingenting igår, för jag och Amica jobbade då! Berättar mer sen efter dansen, eller imorgon om jag inte orkar skriva något efter ;) Men jag måste gå, nu, vi hörs haha!
 

2012-10-04
21:30:20

Kanelbullensdag
Mamma var så gullig och köpte kanelbullar på vägen hem, så vi satt och fikade lite med kanelbular och te framför ett avsnitt av Greys i eftermiddags! Mysigt mysigt, hihi :)
 

2012-10-04
12:21:00

We're 'bout to make some memories tonight
Ja, jag är lite efter.
Första gången jag hörde LWWY var på radion i bilen! För prick två veckor sen tror jag faktiskt. Hade inte så hög volym på först, men sen så hörde jag dom säga "One directions nya singel Live While We're Young" och då höjde jag volymen till max haha! Sen så var jag tvungen att vänta en halvtimme ungefär tills vi kom hem och jag kunde se själva videon, men det var kärlek vid första ögonkastet ♥
 
 
 
Let's go crazy crazy crazy till we see the sun
I know we only met put let's pretend it's love
And never never never stop for anyone
Tonight let's get some
And live while we're young ♥
 

2012-10-02
20:49:25

X-Factor
Holaaa folket, hur mår ni? Var inne och kollade statistiken nyss och såg att jag har fått lite nya läsare, typ två , välkomna välkomna till min värld!
Sitter och kollar på X-Factor och dricker lite te! Drack inte så mycket te i somras, men har börjat nu igen i september. Har i alla fall börjat dricka väääldigt mycket kamomill te sen London, och det är faktiskt gott! ! Haha, nej men jag provade det någon gång för väldigt länge sen och då gillade jag det verkligen inte. Men sen i London drack jag det varje morgon, utan att veta vad det var, och då tyckte jag det var jättegott! Sen när vi skulle åka hem tog jag med några tepåsar som fanns på rummet (hihi busigt, jag vet). Men jag fattade inte att det var olika smaker från början, jag tyckte bara att det var konstigt att jag tog samma sorts te men det smakade olika ibland. Ända tills jag vände på tepåsen och såg att det stod kamomill på baksidan haha! Och sedan dess är det mitt favorit te! Lite för att det påminner mig om London också, hihi :)