augustiibaarn

2010-06-12
18:18:55

72
Nu har man kommit fram då. Pappa gick ut och klippte gräset, mamma och farmor vet jag inte vad dom gör och jag sitter här inne med datorn. O, juste, det är halvstorm ute. Det är började ju bra.
Och såklart så har jag inte med mig sladden till mobilen (eller kameran) så jag kan inte ladda upp några bilder :(. Kanske kan få Jocke att ta med den imorrn. Ett litet problem med det som jag kom på nu. Sladdarna ligger inne i mitt rum, i vårat låsta hus. Och jag tror inte Jocke har någon nyckel. Eller? Man kan ju alltid hoppas. Men man tycker ju att han borde ha det, med tanke på hur ofta han är hos oss (or not). 
Alltså så får ni vänta med bilder tills jag kommer hem, om jag inte blåser bort, förstås.

Hade ju bestämt att jag skulle sprina/cykla med upp till affären typ varje dag och sedan ligga ute i solen och slappa! Det kommer inte funka för att jag inte har några bra skor med mig och att det inte finns någon sol (än så länge!).

Och så tror jag att mamma har bestämt sig för att ju äldre man är, desto högre måste man prata med dom. Eller, föresten, det spelar ingen roll hur gammal man är. Man måste skrika för att den andra ska höra ändå.
Och pappa tror att om man kör på ett ställe där gräsklipparen missade förra gången, så missar den säkert inte igen. Och inte tredje gången heller. Eller fjärde. Eller femte.
Om man skulle kolla på våran gräsklippare, så skulle man nog inte ens tro att den gick att starta. Vilket den knappt gör, heller.
Nu ska jag gå in till farmor, innan jag fryser ihjäl!


P U S S ♥
Kommentar:
#1: Malin

Långt inlägg men bra.

2010-06-13 @ 09:07:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: