augustiibaarn

2011-03-06
21:47:33

Tidsinställt !

Tänkte vara lite snäll och berätta om min vecka i ett litet tidsinställt inlägg såhär på morgonen ! :) Hela veckan har varit helt underbar, även fast Sälen är känt för sin dimma. Haha, pappa berättade det i söndags när vi skulle hämta ut nycklarna, för då var det dimmigt.

Fast det försvann på måndagen,
för då var det jättejättefint väder ! Solen sken och backarna var jättefina, inte uppåkna alls ! Vi körde lite i Hundfjället, och så tror jag att vi åkte vi till Tandådalen på eftermiddan ..
Det går en knapplift mellan Hundfjället och Tandådalen och när vi åkte den så åkte jag och Emelie på samma, haha ! Det var lite svårt när den ryckte, för vi var typ aldrig berädda, men vi ramlade inte, i alla fall ! Och jag var mycket bättre på när man skulle gå av än Tina haha!

På tisdagen
var det as dimmigt ! Man såg typ ingenting så det var lite läskigt .. Vi var i Tandådalen då, fast vi åkte bara till lunch, sen så åkte vi hem och åt hos Hanssons.
Och på eftermiddagen så badade jag och Emelie nere på centret, men det var jättekallt i vattnet ! Usch. Och så var det en liten typ bubbelpool som skulle vara varmare, men det var den inte. Så vi var bara där i typ en halvtimme.

Onsdagen var asblåsig ! Vi var i Lindvallen, och vi skulle ta oss tillbaka från några backar så såg man typ inget, och det började blåsa typ små isbitar.
Och Pelle ramlade ! Det var asläskigt ! Men det gick bra då, han gjorde inte illa sig. Och det var några jätte snälla människor som försökte hjälpa till, fast dom hann inte då, haha ..

Torsdagen spebderades i Tandådalen, och då var det jättefint väder, fast lite blåsigt då.
Runt tre drog vi till after skiiiiin, haha pappa, mamma, Tina och Pelle skulle göra Jocke full, fast det gick inte så bra haha. Fast bandet som spelade var asbra ! Körde lite allsång också haha.

På fredagen åkte vi till Trysil ! Var jättefint väder då också ! Fast det tog jättelång tid att åka upp til toppen, haha.
Och däruppe blåste det lite, men inte så farligt. Och det fanns en sittlift med vinskydd som man drog ner ! scoolt,  jag åkte med Jocke och Emelie första gången, och då sa Jocke att förra gången han åkte den så satt dom sex stycken och dom hade jättesvårt att få upp vinskyddet sen när man skulle gå av. Och då fick Emelie typ panik, haha. Fast det var inte alls svårt sen då, så andra gången satt vi och sola, haha.

I lördags så åkte vi i Hundfjället så förmiddan, men det var aslånga köer så vi bestämde oss för att åka till Tnadådalen lite tidigare (vi skulle åkt dit och käkat lunch, och sen åkt där en stund efter lunch och sen tillbaka till after skin) men då började det blåsa, så dom hade stängt av några liftar i Tandådalen, så vi åkte bara typ två-tre backar. Fast en av dom var en av våra favorit backar, så det gjorde inget ;)
Juste, det var några barn som försökte tränga sig, så då ställde sig Emelie framför dom. Och sen så fick Tina åka med en av dom, haha ! Jag och Emelie stog framför och garvade, haha.
Sen så åkte vi tillbaka till After skin, och på kvällen käkade vi tacos och kollade Melodifestivalen.

Och igår åkte vi hem ! Fast när jag skriver det här så är det idag .. Aja, har redan berättat om det, haha.
Vad gjorde ni på erat lov ? :) ♥


Lindvallen

Hundfjället

Tandådalen

Trysil

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: