augustiibaarn

2012-02-03
20:44:07

Vinteridrottsdagen

Märkte att mms:et jag skickade kom upp ingefär tre timmar försent, men det får ni leva med ! ;) Det var i alla fall jävligt kallt idag, som ni säkert redan fattat, haha.
Men juste, hade tänkt berätta lite mer om vi vad vi gjorde ! :) Det var .. 6 olika stationer ! Haha, tog ett litet tag där .. Men den första vi gick till skulle man koka vatten, eller saft då. Och man skulle tända eld med någon sak som jag inte kommer ihåg vad den hette, och vi Jossan var den första som lyckades tända eld med den ! Proffsen här, vet du.
Sen var det en där man skulle passa en kompass, men den hoppa vi över, haha .. Och så var det en där man fick knyta en knop, och en där man fick stå ute på isen och lära sig vad man skulle göra om man ramlade i osv. Och på den vi gjorde sist skulle man bygga ett vindskydd, och det tog typ trettio sekunder haha :)
Och så var det en där man skulle ha händerna i snön i en hel minut. Herregud vad det gjorde ont, vi satt och skrek nästan hela tiden, haha .. Och efter det skulle man knyta någons sko, vilket var typ helt omöjligt. Men det fanns en liten grillplats där, där dom hade tänt en eld, så vi stannade där ett tag och drack lite varm choklad osv. :)
Haha väldigt intressant inlägg .. Men ni får ta pch leva med det med ! :) Ska sätta på en film nu, vi hörs imorrn ! :)


weheartit

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: