augustiibaarn

2012-12-31
17:26:30

Nyårsoutfit woop woop

God kväll alla människor! Eller det kanske räknas eftermiddag, jag vet inte haha.
Tänkte i alla fall bara slänga in en bild på kvällen outfit, för det var ju ett tag sen haha! Klänningen är från Topshop, love it, och sen har jag med mig en kavaj från H&M ifall jag fryser! :)

2012-12-27
21:23:49

hOLA
Gick på bio igår med farmor, mamma och kusin! Vi såg filmen Rust and bone och det var fan det sämsta jag sätt. Haha den var så dålig och lång och det var iiisskallt. Dessutom gick vi klockan ett, KLOCKAN ETT, så i stort sätt alla var över 60, minst. Alla har ju olika smak, men jag skulle verkligen inte rekommendera den till någon.
Sen kom jag hem i alla fall, packade, åt middag och åkte till Annana banana  och så sov jag, Vivi och Agnes över däär :D Vi sov fyra stycken på en madrass på knappt 160, vilket var liite trångt sådär, haha mys mys! Men innan det så hade vi en twitcaam, woop woop! Hihi och det var två tjejer på twitter som tyckte jag såg ut som Lucy Hale, man tackar man tackar! :)
Ooch till sist, idag torsdag, åkte jag och Hanna in till stan och checkade mellandagsrea på Drottninggatan! Alldeles för länge sedan vi sågs, nästan pinsamt ju! Men det var väldigt mysigt i alla fall, hade tänkt lägga upp bilder på julklapper osv nu i helgen, så ni får se vad jag köpte då!
Hahahah I wish ..

2012-12-24
15:17:00

HAPPY BIRTHDAY BOOBEAR
Grattis på födelsedagen älskling! Ord kan inte beskriva hur stolt jag är över dig och killarna, över hur långt ni har kommit bara på två, nästan tre, år. Ni alltid vara killarna som satt och gjorde videodagböcker i trappan i XFactor 2010, hur gamla ni än blir så kommer jag alltid att se er som dom killarna ♥
Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig Louis Tomlinson, happy birthday love ♥

2012-12-24
10:05:00

GOD JUL SÖTNOSAR

2012-12-24
00:01:01

Soon ;)

Julafton strax då! Haha, fast det är inte RIKTIGT julafton förrän imorgon när man vaknar, åh mys.
Men helgen har i alla fall spenderats med:
•Julpyntning av HELA huset
•Julklapps shopping i skhlm
•Och i Huddinge centrum •Julklappsinslagning om det nu är ett ord
•Och till slut ett för tidigt "nyårsfirande" hos Clara! :)
Nu ska jag gå och lägga mig i alla fall, i en ny bäddad säng BE JELLY, sov gott!

2012-12-19
12:21:00

Usch
 
Jag förstår seriöst inte hur någon kan göra något sånt här. Att man liksom kan gå in dit, och bara .. Nej. Jag bara .. Nej.

2012-12-18
21:48:45

Chill
Slutade vid tolv idag WOOP WOOP. Vi hade ingen SO och skulle egentligen haft två timmars hål, meen vi slapp dansen och så fick vi gå hem istället!
Gissa vad jag gjorde när jag kom hem då? ;)  Först åt jag lite och så, och sen sov jag i ungefär 40 minuter, mys mys! Hade egentligen inte tänkt sova bara ligga och ta det lugnt, men jag var så trött så jag somnade nästan direkt haha! När jag hade vaknat åkte jag in till stan och köpte julklappar med mamma i alla fall, så nu är jag nästan klar med alla julklappar, men inte riktigt än!
 

2012-12-16
20:56:30

KLAR! Hoppas ni tycker der ser bra ut, jag är väldigt nöjd i alla fall! Med tanke på att en igelkott troligtvis är mer teknisk än mig. Vet inte 'n om jag ska ha den headern, men såhär ser det ut just nu i alla fall! :)
Och om någon känner att dom har lust att fixa om igen så är det bara att säga till! ;)

2012-12-15
21:08:36

Header and stuff
Hade tänkt fixa en ny header idag, men har varit på julkonsert och haft en liten släktmiddag nu på kvällen (no shit) så jag fixar det i veckan istället! Imorgon blir det julklappsköp och födelsedagsfirande, men ska försöka blogga! ;)

2012-12-12
16:27:29

Skottad snö!
Har varit ute och skottad snö i ungeför en halvtimme nu, känner mig jävligt duktig nu haha! Så nu hade jag tänkt ta det lugnt lite, kanske kolla serier eller nåt! Borde egentligen plugga till biologiprovet på fredag, men jag förstår inte riktigt vad det är jag ska plugga på haha .. Fast vi ska gå igenom det imorgon, så jag fattar förhoppniningsvis bättre då! ;)
Och snöskottning borde räknas som ett träningssätt haha

2012-12-10
21:33:04

TJABA TJENA
Haha vad fult, men tja! Fikade idag efter skolan med Bella och Julia på Alfrerds, mys mys ♥ Att bussen var tio minuter sen var inte lika mys, men men ;)
Dansuppvisningen gick bra igår, och i förrgår då, och längtar aas mycket tills DVDn kommer! Hihi. Fast jag har jätteont i mitt knä, kan knappt luta mig mot högra benet, så det var ju lite mindre bra. Men det får man leva med, haha!
Orkar knappt sitta upp längre, så ska nog börja dra mig mot sängen nu! Puss ♥

2012-12-08
19:29:52

Dansuppvisningshelg
Woop woop, hade dansuppvisning idag då! Gick faktiskt ganska bra, brukar aldrig gå bra första dagen men nu gjorde det faktiskt det! Fåra bara hoppas på att det går lika bra imorgon, haha!
Annars så är jag helt död, orkar knappt stå upp. Så nu blir det myskväll i soffan, vi hörs kanske imorgon!
Bild från förra dansuppvisningen :)

2012-12-04
10:55:17

Sjuk :(
Eller jag är inte jätte sjuk egentligen, men med tanke på dansuppvisningen nu i helgen så stannar jag hellre hemma en dag än missar dansuppvisningen!
Gick upp som vanligt imorse, men sedan bestämde jag mig för att stanna hemma! Åt lite frukost, somnade om, och sedan skickat jag in ett brev på franska som jag skrvivit till min franska lärare! Handskrivet var det ungefär tre sidor men på datorn blev det knappt en, haha .. Så vi får se hur det går!
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör i alla fall, haha, ha en bra dag!

2012-12-03
18:04:55

PORTKOD 1321
Ja, jag är lite efter haha .. Men har suttit och kolla tigenom alla Portkod 1321- avsnitt, och för er som inte har gjort det än rekommenderar jag det starkt! Har sagt att jag ska börja kolla i flera veckor nu, men har hela tiden glömt bort att göra det. Men nu är jag jävligt glad att jag kom ihåg det i alla fall! Så checka den här, och om ni bläddrar ner lite hittar ni första avsnittet!

2012-12-01
11:11:00

GOODBYE, HELLO