augustiibaarn

2011-06-30
10:16:34

?
Det var ju jättefint väder för bara typ fem minuter sen ? Och nu är det mulet ? Jag skulle ju ha shorts på mig idag ! Aja, ska inte åka förrän vid två, så vi får hoppas att det blir varmare tills dess !
Men Clara och Cilia kommer hit snart, om typ en kvart. Vi hade tänkt bada, fast det blev ju lite förstört nu .. Men vi får hitta på något annat att göra dåra !
Nu ska jag gå och klä på mig onnan dom kommer, vi hörs i eftermiddag eller ikväll på landet, ha en bra dag ! ♥

2011-06-29
11:44:36

Bad Behaviour

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innnan jag tar bussen för att möta Emelie, och sen så ska jag klippa mig ! Emelie ska följa med så att hon kan visa mig dit, vet nämligen inte vart det är, hehe .. Någonstans i Tyresö var det i alla fall ! Men sen så ska vi fika där och sen så åker jag till Farsta för att träffa mamma och köpa lite saker inför Frankrike !
Nu ska jag stänga av, ska gå om typ fem minuter .. Men vi hörs ikväll, puss och kraaam ! ♥


Hanna smittas, haha .. Men kolla vad gulliga dom ääär ! ♥

2011-06-28
18:18:13

Jesus med dålig balans ♥

Har haft en underbar dag idag, det enda dåliga var bussresan dit, då jag höll på att döööö (är det så svårt att öppna ett fönster ?!). Men vi badade och så tog Hanna lite bilder på mig och Hanna, haha. Och så käkade vi lunch, Hanna flätade mitt hår, snackade och var flummiga, haha.
Men om ni vill se bilderna så tror jag att Hanna lägger upp dom på sin blogg, annars så kanske jag snor några från facebook. ;)


 
weheartit.com
 

2011-06-28
11:17:00

Changed plans baby
Blir ingen bussåkning idag, för fint väder för det ju ! Isället så drar vi till Mörtsjön, om någon av er vet vart det ligger, haha. Nej men Hanna sa att det låg ganska nära henne, men vi får se vart det ligger egentligen. ;)
Nu ska jag fixa lite saft, sen så drar jag till bussen ! Vi hörs när jag kommer hem, ha en bra dag ! ♥



Och så får ni två skitdåliga outfit bilder (webbcam ftw !)

2011-06-27
21:48:46

Hey hey ey
NU är vi käkat klart, haha ! Okej, vi har inte ätit så länge, spelade lite kort också, i typ en timme, haha.
Dagen med Clara och Cilia var skitrolig i alla fall ! Vi badade i typ tre timmar, är fortfarande helt slut, haha. Vi spelade lite kort också, fast efter vi hade badat då. ;)
Men hade tänkt fixa lite tidsinställda inlägg nu, vi hörs imorrn ! ♥


Bildbrist (nähä?)

2011-06-27
18:07:05

veckatjugosex



Det här skulle egentligen ha kommit upp imorse, men eftersom att den inte gjorde det så får ni den nu istället ! Vi hörs efter jag har käkat middag, puss på er ! ♥ 

2011-06-26
23:04:00

Just instead (i like engelska)
Ni vet den där 30 dagar grejen med bilder ? Som jag inte har lagt upp på typ en månad ? Skälet till att jag inte har lagt upp den är för att jag hade tänkt fixa lite tidsinställda inlägg till när jag åker till FRANKRIKE♥ om två veckor, och då hade jag tänkt skriva klart dom. :) Men hade tänkt fixa dom inläggen i veckan, men är det något speciellt ni vill läsa om ? :) Kläder, bilder, Frankrike, anything ? Let me know !
Imorrn så får ni en liten veckoplanering, om jag orkar göra en vill säga. ;)
Nu ska jag stänga av, sov gott angels ! ♥

2011-06-25
17:35:58

Midsommardagen is the shit

God eftermiddag ! Haha, förlåt för att jag itne har skrivit något tidigare, har städat mitt rum, läst och bara slappat i stort sett hela dagen ! Kanske inte direkt världens bästa idé med tanke på att jag fick städa mitt rum på typ tio minuter (okej, jag städade inte, jag bara slängde in allt i garderoben, men så länge igen kolla där inne så funkar det ju, right ?) fast jag skulle egentligen kanske behövt fyrtio, om jag hade gjort det ordentligt.
Men nu så kommer mina kusiner snart, dom ska vara här halv sex och det är hon nu så vi hörs imorrn, puss ! ♥

2011-06-24
15:51:12

Glad Midsommar på er ! :D Ska alldeles str...

dsc04668 (MMS)

Glad Midsommar på er ! :D Ska alldeles strax gå, vi ska äta middag hos några, kommer inte ihåg vilka, hehe .. Men ville bara säga hej och så får ni en bild på dagens lunch också, lax och jordgubbssallad, jättegott ! :) Nu ska vi gå, skriver nog inget mer idag, men vi hörs imorrn ! ♥

2011-06-22
14:01:25

Sometimes all it takes is one voice
Goddag på er ! Vad ska ni göra idag ? :) Själv hade jag tänkt sola, för mamma sa att det skulle vara fint väder, men det är det inte. Haha, nej men det var det när jag åt frukost (vid typ elva, men ändå) men sen precis när jag skulle gå ut så blev det mulet ! Aja, får väl spela sims istället dåra, hörs sen ! ♥

Gud vad intressant det här inlägget blev ..


Bild från förra sommaren ♥

2011-06-21
21:39:36

Nu så, hehe
NU har jag kollat klart på dans-dvd:n, haha ! :D Fast hade tydligen beställt två, så ska kolla på den andra imorrn ! :)
Men idag så åkte jag och Hanna först till Pulsen, för hon skulle kolla någon grej med sin frisör. ;) Sen så åkte vi till Ikea och lekte mamma, pappa, barn, haha. Eller snarare mamma, mamma, dotter, maskulin dotter, feminin son. Ja, vi är normala. Där så kollade vi i alla fall på lite rum och prövade sängar, haha. :)
Och på vägen hem så satt vi och flummade på bussen. Som vanligt, haha. ;)
Haha, juste, när vi skulle gå från Ikea, till busshållplatsen, så ÖSregnade det ! Och åskade ! :O Och ingen av oss hade jacka, så vi använde min väska som paraply, haha. Och mina byxor blev SKITblöta, plus att dom bara blev blöta på framsidan av benen också, haha. Fast det torlade sen på bussen, men när vi gick av så ösregnade det (fortfarande då, men det märkte inte vi när vi satt på bussen, hehe) så då blev dom blöta IGEN. Lyckat, eller hur ?
Nu ska ni få slippa läsa mer om min dag, vi hörs imorrn ! :)♥


Google bild ;)

 

2011-06-21
19:51:48

Pure Happiness




DANS-DVD:N HAR KOMMIT ! :D Vi hörs när jag har kollat klart, PUSSS PÅ ER ! ♥

2011-06-21
13:19:21

Let's run away
Hallå människor ! Sitter just nu och käkar lunch, nudlar och lite sallad från igår ! Jättegott faktiskt, har aldrig ätit nudlar förut, hehe .. Eller, jag har inte lagat dom själv i alla fall.
Men nu ska jag bara göra mig iordning, och sen så ska jag ta bussen till Hanna ! :) Bussen går 53, så måste skynda mig nu, vi hörs när jag kommer hem ! ♥


weheartit.com  

2011-06-19
23:43:00

FÅRfärg

Åkte hem idag, det var så dåligt väder och jag ville inte vara kvar dör då, haha .. Ska ändå tillbaka om typ två veckor så. :)
Men orkar inte skriva något nu, skriver imorrn istället ! ;)♥


weheartit.com  

2011-06-18
22:59:53

Last Friday Night
Har någon av er sett Katy Perrys musikvideo till "Last Friday Night" ? Darren Criss, från Glee, och Kevin McHale, också från Glee, är med i den ! :D Rebecca Black är också med i den då, men endå !
Och om ni inte orkar kolla på hela så behöver ni inte kolla på slutet, för där står det bara vilka som varit med och så. ;)


2011-06-18
17:51:24

Skrubbaskrubbaskrubbaskrubba
Hej fellas ! Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket i veckan, men kommer kanske inte skriva så mycket nu när det är sommar, men ska försöka skriva ett inlägg om dagen i alla fall.
Är just nu på landstället, jag och pappa åkte hit med Doris förut idag. Tror att vi skulle åka hem imorrn, eller pappa och Tina ska det. Så kanske jag stannar här med farmor till på måndag, men vi får se. :)
Men idag har vi fixat lite här på tomten, plockat stenar, hittat björkar, spikat upp en spegel och gjort rent Tinas trall (eller vad det nu heter, veranda kanske ?). Så nu sitter jag här i min lilla bunker med ryggont och skavsår på händerna, mysigt mysigt.(...)
Blir väl samma sak imorrn, fast kanske slipper skrubba då, om inte pappa får för sig att vi måste fixa våran trall/veranda också.
Och skälet till att jag inte skrev något igår eller i förrgår är helt och hållet Hannas fel. Haha, okej kanske inte bara hennes fel då. Men i torsdags så var vi i alla fall på Skansen, Hanna fotade och jag filmade lite mycket med hennes kamera, tror att hon skulle fixa en video och lägga upp på hennes blogg .. ? Kommer sno den därifrån i sånna fall, så att ni får se den, om ni inte orkar kolla in på hennes blogg. ;) 
Och sen på kvällen sov hon över hos mig, och då kollade vi på halva (hela ?) första säsongen av Gossip Girl ! :) Haha, tror vi kollade typ nio avsnitt i sträck ? Haha herregud. Vi kom också fram till att jag INTE kan laga mat, fast det visste vi redan då. Juste, vi kom också på att det bara var turister, dagis, barnvagnar och vi på Skansen. Och två killar som stod och filmade oss. Trevligt. (travligt, trävligt, trovligt ..)
Men nu ska jag gå duscha, vi hörs väl när vi hörs, haha.

Haha oj vad långt det blev .. Aja grattis till alla som orkade läsa allt, ni andra får en bild istället.

Min älskade Skansen-karta, visst blir han fin på bild ? ♥

2011-06-15
18:26:42

Hej på er ! Sitter just nu på en restauran...

dsc04575 (MMS)

Hej på er ! Sitter just nu på en restaurang med mamma, pappa och farmor ! Vi ska snart börja gå mot Stadsteatern för att se Mamma Mia ! :D Här gillar vi utropstecken, haha ! ;) Men vi hörs imorrn, eller ikväll, puss&kram ♥

2011-06-13
20:58:44

Herregud
Höll på att garva ihjäl när jag såg reklamen för dom här, haha.



Tydligen så ska man bli smartare av en av som, vackrare hud av en annan och mer aktiv av den tredje. Bara jag som tycker att det låter helt sjukt ? Haha, asså, ett tuggummi som man blir smartare av ? Skulle jag dock behöva, haha .. Men dom heter Vigo (nähä?) och finns att köpa på balnd annat Coop och Apoteket, om någon var intresserad ! ;)

2011-06-13
15:24:22

HAHA
Satt och läste lite bloggar, och då läste jag om ett test på Linns blogg, det va typ något om ungefär hur mycket IQ man hade, på mensa.se. Tror att Linn hade typ, 112 ? Haha, ja det gick ju inte lika bra för mig kan man säga.



Uppdatering: Amica kommer inte idag, vi tyckte det var för kallt för att bada, så hon kommer en annan dag. Eftersom att ni undra. ;)♥

2011-06-12
22:39:57

Kommentera mera !

Förlåt för att jag inte skrivit något förrän nu, har inte haft så stor blogglust idag .. Har varit astrött också, plus att det känts som om min hjärna lagt av, haha.
Men ville bara slänga in ett litet inlägg och säga att det kanske inte blir så mycket bloggning imorrn och på onsdag. Hinner inte fixa något tidsinställt inlägg idag, men ska försöka skriva imorrn innan lunch i alla fall. :)
Amica kommer hit imorrn efter lunch, och DÅ ska vi bada, haha. Ska berätta en sak för dig då också, du får påminna mig om det, om du läser det här Amica. ;)
Och Hanna ska sova över här imorrn okcså, för vi ska göra en sak på onsdag, berättar mer om det sen. ;)
Nu ska jag stänga av, känner att min hjärna hålelr på att lägga av på riktigt nu .. ;)♥


weheartit.com 

2011-06-11
23:42:05

God nattish
Förlåt för dålig uppdatering idag, blir inte så mycket datasittande när det är så fint väder ute ! I alla fall inte på dagarna, haha. ;)
Amica var här idag, vi skulle egentligen bada, fast vi satt och snackade istället. Men jag tror att vi skulle göra något på måndag ? Aja, vi får se. :)
Clara och hennes föräldrar kom också hit, och sen skulle vi tydligen till dom efter att vi hade ätit. Fast vi gick bara en promenad istället, och sen dess har vi suttit här.
Men ska väl stänga av nu, borde egentligen gå och lägga mig, men jag orkar inte, haha. Men vi hörs imorrn, samma tid samma kanal, sov gott ! ♥

2011-06-10
23:15:23

Plan a trip to Japan alone

Godkväll på er, sitter och kollar på en film på TV11 med mamma och pappa så skriver lite snabbt bara !
Ni får outfit bild imorrn, orkar inte ladda ner dom nu, plus att jag inte riktigt vet hur man gör, haha ..
Men det var skitnice hos Emelie, Jocke och Pelle hämtade mig, tror att det var första gången jag åkte med honom, men det gick bra, haha. ;)
Men jag åt lunch där ju, kyckling och potatis och så fick vi jordgubbstårta till efterrätt, jättegott. :)
Sen så åkte Emelie och babade med några kompisar och badade och då körde farmor hem mig.
Clara kom hit och badade också, i typ en timme tror jag. Vi snackade ganska mycket också, haha. :)
Juste, fick en bok av farmor också, Förlorad Ängel, läste ettan förra året, fast jag kommer typ inte ihåg vad den handlade om längre, hehe ..
Men nu blev det här inlägget inte så snabbt, så vi hörs imorrn ! ♥

2011-06-10
11:03:34

Sommalov ! ♥

Iiiiiiiiiiiiiiiih, nu är det sommarlov ! :DD Hinner inte skriva så mycket mer, för jag ska alldeles strax iväg till mina kusiner och käka lunch där, men vi hör med outfit bild sen när jag kommer hem ! ♥

 

2011-06-09
20:28:37

:)
Ville bara säga att en av våra Kill Bill låtar från dansen var med på klassträffen nyss, tihi :)♥


2011-06-09
16:54:49

Swallow
Hejsan svejsan på er ! Upvisningen idag gick SKIT dåligt, jag höll på at börja garva (gjorde det i slutet också) och Jossan sa at jag gjorde långsamare än dom andra i grupen, så det är ju också skitbra. ;) Men jag gjorde ett fel när alla dansar samitidigt, det var då jag höll på att börja garva, hehe ..
Men vi städade våra skåp idag också, och jag hade tre planka.nu klistermärken, och man var tvungen att ta bort alla klistermärken. Smart som man är så fattar man ju inte hur man gör, så typ halva klassen fick hjälpa mig. Haha okej, kanske inte halva klassen, men några i alla fall. ;)
Men nu ska jag gå ut och äta glass med mamma, puss & kram ! ;)♥


Gud vad blek jag ser ut att vara, haha .. Men ritade en liten svala på min handled när jag kom hem, visst blev det fint ? ;)♥

2011-06-08
14:16:07

Natta kudden

Goddag kära bloggläsare ! Haha, men kom hem för typ en timme sen. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, suttit och kollat på lite bloggar och masserat mina fötter, hehe ..
Men det var ganska kul på (i?) Långholmen i alla fall, även fast det regnade. ;) Men det var jättevarmt inne i själva fängelset, eller kanske inte så varmt men kvavt var det !
Kommer typ inte ihåg någonting av vad guiden sa, lyssnade inte hela tiden heller, men han berättade om en kille som hade suttit där i fyra år och rymt fem gånger, haha.
Har läst ut min bok också, för er som undra. ;)
Nu ska jag spela sims, hörs senare ! ♥

2011-06-08
11:43:00

Hey baby








2011-06-07
21:33:25

On the boulevard we can go
Tjenare ! Förlåt för att jag inte skriver förrän nu, gick hem till Amica direkt efter filmen, som by the way var Johnny English, och när jag kom hem satte jag mig i solen och läste. Haha gud, jag har läst typ fyra hundra sidor på tre dagar ? Aja, fick låna en bok av Amica idag så jag får se till att läsa ut den här nu !
Men imorrn ska klassen och 7f till Långholmen, vi skulle typ gå någon guidad tur i nåt fängelse och sen om det var fint väder skulle vi spela fotboll elelr brännboll.(..)
Men vi hörs när vi hörs, har fixat ett tidsinställt inlägg till imorrn, annars hörs vi imorrn kväll ! :)♥


2011-06-07
10:53:00

Traduire
Snodd från Annas blogg ! :) 

Namn:
Hanna
Piercingar: Just hål i öronen
Tatueringar: Nope
Längd: 170 cm i think ;)
Skostorlek: trea åtta
Hårfärg: Brunett
Fräknar: Naj
Motto: Hakuna Matata, haha !

Kär? De du ;)
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, typ på vintern skulle jag vilja bo någonstans där oplogade vägar inte fanns.
Tycker du att du är attraktiv? Ibland
Dricker du? Dricker vad ?
Röker du? Aldrig.
Vilket schampo använder du? Olika hela tiden
Vilken parfym använder du? Just nu växlar jag mellan Radiance och min favorit L'Impératrice 
Vad är du rädd för? Dig
Gillar du att tvätta? Har aldrig provat, hehe ..
Gillar du berg- och dalbanor? Ja ?

Senaste...
Filmen du hyrde?
Don't remember
Filmen du köpte? Haha, ingen aning
Låten du hörde? Only the good die young med Glee :D
Låten du laddade ner? Rix Festival 2011, alltså skivan ;)
Personen du ringde? Kusin ♥
Personen som ringde dig? Farmor :)
TV-program du såg? Vampire Diaries, på datan :)
Person du tänkte på? Ingen speciell ;)


Favorit...
Låt?
Har ganska många, hehe
Sak att göra? Olika ;)
Sport? D A N S ♥
Dryck? Ice Tropez
Kläder? Sköna kläder ;D
Film? Har ingen direkt favorit, men ganska många som jag gillar ;)
Bil? ...
Serie? GLEE

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke?
Ja
Gråtit över en flicka? Troligtvis
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Haha, nej
Blivit arresterad? Nope
Träffat någon från internet IRL?

Antal...
Gånger du varit kär?
Har väl hänt några gånger
Gånger ditt hjärta brustit? .
Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte, haha
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Går fortfarande i grundskolan, så dom flesta ;)
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Inga tror jag, hoppas jag haha

Senaste...
Boken du läste?
Just nu läser jag "Ondcirkeln"
Personen du fick e-mail av? Facebook
Personen du fick brev av? Brev ?
Personen du fick sms av? MIN fru :)♥
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Ikväll :)
Saken du köpte? GODISH :D

Vad har du gjort idag? Solat, hjälpt mamma och läst :)
Var det kul? Skönt var det i alla fall
Brukar du svära mycket? Jo, tyvärr haha
När stiger du upp på morgonen? På skoldagar runt sju, men annars mellan 8 och 11 ;)
Vad har du på dig? Mjukisbyxor och en av pappas tröjor :)
Vad ska du göra ikväll? Föna håret
Vad är du allergisk mot? Ingeintg vad jag vet
Var har du ont? I örat (?) 
Kan du stå på händer? Iblnad, haha
Håkan Hellström eller The Ark? Hellström ftw !
Salt eller socker? Sugar
Gillar du ketchup? Inte på pannkakor
Är du glad nu? Yepp yepp ! 
Var du glad igår? Yepp yepp yepp !
Vad dansar du till? Allt, haha
Stockholm är... ? Stort ;)
Göteborg är... ? Underbart ♥
Kan du sjunga? Klart jag kan ! Fast det låter förjävligt
Spaghetti eller makaroner? Spaghettiiiii
Land du vill besöka? Herregud, var ska man börja ?

2011-06-06
21:58:29

Skapa
Hej folks ! Idag har jag bara slappat lite ute, hjälpt mamma och läst. Har läst typ halva min bok bara idag, och boken är typ på fem hundra sidor. Hehe ..
Igår var jag hos Anna, vi satt och nsackade i typ en timme och sen kollade vi på Glee :D Vi såg "Born this way"-avsnittet, har sett det tre gånger nu haha ;)
Men hinner inte skriva nu, har fixat ett tidsinställt inlägg till imorrn på förmiddan, men lovar att skriva när jag kommer hem ! ♥

2011-06-04
13:39:52

Sunny

Goddag alla fina människor ! Råkade nyss göra ett Q istället för ett utropstecken, haha. Visst är man duktig ?
Tänkte gå ut och sätta mig i solen om en liten liten stund, och sen ikväll så ska vi cykla till ett ställe som heter Rosen och käka middag med Clara. :) Någon som varit där ? Tror att det ligger typ vid Ängsnäs.
Men det kommer det bli så mycket uppdatering idag, kanske slänger in ett inlägg ikväll när vi kommer hem. Men annars så hörs vi imorrn, ha en bra dag guys ! ♥

2011-06-03
23:04:26

Tjena mittbena
Hej fellas ! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett litet tag, men har faktiskt inte suttit vid datan så mycket ! Eller, jo, det har jag, men bara för att lyssna på musik, haha. Och för att jag är en liten facebooknörd. Sant, tyvärr, haha.
Men har i alla fall varit ute ganska mycket både idag pch igår, eftersom att är så fint väder ute ! Fast bara för att det är så varmt så började jag längta tills vi ska åka till Frankrike i sommar, haha .. Men jag vill åka nu ! Hehe.
Har fixat Jossans design också, var skitnöjd efteråt för att jag fattade hur man gjorde, hahah ..
Nej nu ska jag stänga av, sov gott sötnosar ! ♥

2011-06-01
21:46:43

Studentflak
Tjenare folks ! Hur har eran dag varit ? Min dag har varit asbra, förutom en liten sak som hände innan dansen då ..
Men jag och Bella gick i alla fall till bussen tillsammans, och då åkte det förbi typ sju stycken studentflak ! Och på en av dom var det några som sprutade öl så det höll på att komma på oss, haha. Okej, det var egentligen ganska många som sprutade öl, men det var bara dom som sprutade mot oss. Såg typ två till lite senare också, plus att det känns som om jag har hört typ tio stycken till. ;)
Ska föresten inte sova hos Jossan heller, som ni säkert märkt haha. ;) Men nu ska jag kolla på slutet på Grey's,
 hörs imorrn ! ♥