augustiibaarn

2011-08-31
18:48:11

ALL FOR YOU
Heeeeeeeej på er ! Ska sticka iväg till dansen om typ fem minuter, så hinner inte skriva så mycket !
Var hos Anna idag med Amanda, Ingrid och Amica. Skulle egentligen inte ha följt med först, men Amica frågade om jag ville följa med så då gjorde jag det. :)
Meeen annars så har det inte hänt så mycket idag, vi hade matte OCH engelska prov, plus franska läxförhör.. Fast proven var oförberedda prov, så det var lite bra. Men franskan hade jag helt glömt bort, haha. Och imorrn har vi läxförhör på SO:n, fast jag har inte med mig pappret, så vi får se hur det går med det.(...) ;)
Nu ska jag gå, vi hörs kanske senare !

2011-08-30
17:38:10

Birhtdaaay
Hej på eeer ! Hann inte skriva något igår, färgade Jossans hår efter skolan och sen så var jag där till typ åtta och när jag kom hem så var jag tvungen att fixa lite saker till idag. :)
Och idag fyller jag år. :D Hela klassen sjöng för mig på biologin, haha .. Det var inte så kul. Fast jag satt coh skrattade då, visste inte vad jag skulle göra annars haha. ;)
Men vi hade skolfoto idag också, jag fick stå högst upp igen. Har alltid gjort det, till och med på dagis haha.
Nu hinner jag inte skriva mer, vi hörs imorrn !

2011-08-28
21:01:05

It's been a perfect daaaay
Hej folks ! Dagen har varit jättebra ! Efter att vi hade fikat så drog Lova och dom hem, men Emelie, farmor, Tina och Pelle stannade här och åt middag sen också. :)
Orkar inte skirva något nu, har sån jävla träningsvärk så jag kan inte sitta .. Inte nysa heller då, haha. Men vi hörs imorrn !

2011-08-28
13:49:15

Söndag
Har fixat klart typ allting nu, så då tänkte jag skriva ett litet kort inlägg innan alla kommer. ;) Tror att dom skulle komma vid två, så hinner inte skriva så mycket .. Hinner inte fixa något tidsinställt inlägg heller, så vi får höras ikväll när alla har gått nästa gång !
Men har inget mer att skriva nu .. Vi hörs ikväll, puss !


bild från Frankrike ♥

2011-08-27
22:08:53

XOXO

Hej på er ! Dansen idag var bäääääst ! Vi dansar till en låt från Slumdog Millionaire tror jag att det var på moderna och Rolling in the deep med Adele på jazzen ! :D Ska bli grymt kul, låten på moderna är med i årets tema, som är typ länder, och vi har Indien ! :D Aja, skitkul i alla fall. :)
Farmor var ju som sagt här och åt middag, och efter middagen så bakade vi rulltårta till imorrn. :D Bakade ju typ sockerkaka, fast med banan och valnötter, i fredags och sen så har mamma bakat äppelkaka också. Intressant va ? Nej men ska faktiskt bli ganska kul, även fast jag hellre hade legat och sovit hela dan .. ;)
Nuuu tänkte jag kolla lite på Gossip Girl, vi hörs imorrn !

2011-08-27
13:33:33

DAAAAAANS !!! :D
Idag är det DANS !! :D Första lektionen med A3, längtar gaaaaaaaaaaalet mycket, haha ! Den börjar inte förrän om en timme, men tror att den slutar vid typ .. fem ? Aja, ska käka lunch nuuu och ikväll kommer farmor på middag, så det kanske inte blir så mycket emr uppdatering idag .. Men annars så hörs vi imorrn, puss !


weheartit.com

2011-08-26
17:42:54

Rubrik
Hej guys ! Förlåt för att jag inte skrev något igår, hinenr egentligen inte skriva något nu heller .. Men kan skriva lite i alla fall !
Igår började vi i alla fall med riktiga lektioner, vi snackade mest om det nya betygssystemet och sånt .. Vi är ju typ först med det, så Marina kallade oss försökskaniner idag på svenskan, haha. Men fattar fortfarande inte riktigt vad det är för betyg, för alla lärare sa olika, men tror att A är typ mvg, C vg och E ett g. Och sen så är B och D något mittemellan.
Idag så snackade vi terminsplanering på svenskan och gympan, på svenskan så ska vi läsa tre böcker den här terminen, och jag har redan läst två av dom. Men man måste läsa dom ändå, så det ska ju bli jättekul ..
Men nu måste jag gå, kanske skriver mer ikväll, puss !

2011-08-24
15:11:18

Glee-ality

Kom hem för typ en timme sen, sitter och kollar på The Glee Project just nu. :D Sidan jag kollar på laddar just nu, så jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg och hämta något att dricka. :)
Meeen idag i Ågesta var skittråkigt i alla fall, haha. Eller inte skittråkigt då, men det var inte så kul heller då. Jag var i samma grupp som Peter och Jesper, och dom gjorde typ ingenting fast dom sa att dom gjorde allt, haha. Och så var Jenny i min grupp, så jag slapp vara ensam. :)
Nu ska jag fixa lite att dricka, vi hörs senare ! ♥

2011-08-24
08:49:10

ÅÅHHH
God morgon ! Har precis blivit klar och nu sitter jag och kollar lite på fb och bloglovin' .. Fast jag har typ inga nya inlägg där, så jag kollar de ti eftermiddag istället.. Intressant, eller hur ?
Juste ! Anna, sista avsnittet av The Glee Project har kommit ut på watchseries.eu nu ! :D Fast jag hinner inte kolla på det nu, så jag får göra det när jag kommer hem istället. :) 
OCH IDAG ÄR DET DANS !! :D Guuuuuuuud vad kul det ska bli ! :D Men jag har glömt bort när det börjar, hehe..
Nej men borde stänga av nu, ska gå till bussen om typ tio minuter.. Men vi hörs när jag kommer hem !

2011-08-23
21:04:27

True Talent
Sitter just nu och kollar på True Talent, det är reklam just nu så jag tänkte att jag kunde skriva lite då. :)
Är det någon annan som kollar på det ? Jag missade dom första typ fem minuterna, så jag fattar inte vad det är dom ska göra, hehe.. Men Danny är med, så jag tänker kolla på det ändå. ;)
Men idag så gjorde vi någon sak i grupper man skulle klippa ut saker ur tidningar som typ påminde om sommar och glädje och sen klistra fast dom på ett papper och sen skulle man redovisa för klassen vad vi tog för bilder och varför och så. Det var .. inte så kul, haha.
Nu börjar det igen, hörs imorrn !

2011-08-23
09:24:55

Nawwww !

Kolla vad söta :')♥


2011-08-23
09:22:54

God morgon !

Ska inte åka förrän om en halvtimme, så idag hinner jag blogga. ;)
Såå.. Vad ska ni göra idag ? :) Vet fortfarande itne vad vi ska göra idag, tror att det skulle vara något med grupper ? Aja, jag vet inte, vi får se sen. :)
Men ska nog stänga av nu, måste fixa min väska och så. Vi hörs senare !

2011-08-22
21:22:31

EKORRE!!

Hej på er ! Hann inte skriva något imorse, försov mig lite och sen så missade jag bussen.. Fast jag fick skjuts av pappa som tur var. :) 
Dagen var i alla fall okej, vi fick intervjua (?) varandra, veta vilka halvklassgrupper vi är i och sånt. Juste, vi har fått tre nya i klassen också ! Emelie, Hanna och Johan tror jag att det var. Eller så var det Karl. Asså vafan Amica x)
Imorrn så skulle vi typ bara vara i klassrummet och göra något, lyssnade inte när dom sa vad, hehe.. Och på onsdag så skulle vi till Ågesta med sjuorna och niorna och göra saker i grupper typ, dom sa det typ direkt efter dom sa vad vi skulle göra imorrn så.. ;)
Var ju hos Amica efter skolan idag och bakade. :D Vi bakade kladdkaka, det gick inte så bra haha. Fast den var ganska god ändå, tyckte jag i alla fall.. Men vi tog strössel istället för sånt här socker som man brukar ha på, och det va jättegott. :)
Men ska lägga upp mer bilder från Frankrike imorrn när jag kommer hem, vi hörs imorrn ! ♥


min

2011-08-21
20:27:54

Well, love can wait for me
Hej folks ! Har varit i Farsta med mamma idag, därför har bloggen varit död idag.. Men nu är jag tillbaka !
Imorrn börjar ju skolan igen.. Usch, haha. Men ska försöka skriva innan jag går, tror att jag börjar halv tio så det borde jag hinna. ;)
Nu ska vi kolla på Morden i midsomer och käka lite glass. :) Vi hörs imorrn ! ♥

2011-08-19
22:50:40

:D

God kväll människor ! Vad gör ni ? :) Själv sitter jag och kollar på lite sidor på datan, och håller på med en liten sak .. ;) Lyssnar på den här låten också, fast inte på Spotify för den har låst sig där .. Haha, jag ahr typ en hel spellista som har låst sig, och jag jag ha Premium nuuuuuuuuuu, hehe..
Dagen med Anna och Amica var skitrolig i alla fall, vi satt och snackade och kollade på lite Glee-videos :).
Och imorrn så ska jag vara lite med Hanna och sen så kommer kusinerna hit på kvällen och då ska vi ha kräftskiva :D
Meeeen borde egentligen städa mitt rum nu. Och så borde jag stänga av. Så jag får väl göra det nu då, lägger upp mer bilder från Frankrike imooorn, och lite av det jag köpte där också. Sov gott fellas ! ♥





2011-08-19
14:04:12

Somewhere, somewhere, somewhere in Brooklyn

Hej folks ! Ska alldeles strax sticka iväg till Anna, ska bara kolla när bussen går, haha. Skulle egentligen åkt med Amica, men missade den bussen, hehe..
Men nu måste jag skynda mig lite, vi hörs när jag kommer hem ! ♥

2011-08-18
22:22:48

About the dress

Menade du den här klänningen Anna ? ♥

2011-08-18
22:08:17

Frankrike, del 2 ♥

Det här inlägget skulle ha kommit upp klockan tolv idag, märkte ingenting förrän alldeles nyss, så ni får den nu istället !
























Uppdatering : Kanske blir fyra delar istället.. ;)♥


2011-08-17
22:22:00

Frankrike, del 1 ♥

















2011-08-17
17:54:58

We're shining bright and I want you, I want you to know

Funkade inte att lägga upp bilder igår heller, eller det funkade med typ alla bilder, sen försvann allt och sen funkade det inte igen. Så då orkade jag inte skriva något, hehe ..
Men idag har jag suttit ute och solat typ hela dan, och kollat på The Glee Project. Har bara ett avsnitt kvar nu, hehe. Kollade lite på Vänner för jag vill vänta med att se det sista avsnittet lite. Plus att sista avsnittet inte finns på den sidan som jag kollade på förut, någon som vet vart man kan se det ? Hehe ..
Och bilderna från Frankrike kommer jag dela in i tre delar, tror jag, men första delen kommer i alla fall upp idaag ! HAHA bara typ tre veckor efter.(...)

2011-08-15
21:26:41

Bad Teacher

Goder kväller människor ! Vad gör ni ? :) Själv sitter jag och kollar på The Godd Wife med mamma :).
Filmen var i alla fall asbra, hela dagen har varit bäst helt enkelt ! Förutom en liten sak som hände med biljetterna då.
Men om det funkar att ladda upp bilder så får ni bilderna från Frankrike imorrn, annars så hörs vi imorrn i alla fall ! ♥


Just nu funkar det i alla fall, men orkar inte ladda upp dom nu, hehe ..

2011-08-15
12:59:00

Vafan

Blogg.se dampar, funkar inte att ladda upp bilder .. Usch. Aja, ni får se dom när det funkar igen, vi hörs ! ♥

2011-08-15
12:44:16

Let me see your hands
Hej fellas ! Har precis käkat lunch med min kusin, vi skulle egentligen gått ner till centrum och ätit men vi orkade inte, hehe .. Så vi åt här hemma istället ;)
Men hinner inte skriva så mycket just nu, måste hinna skriva ett tidsinställt inlägg till senare också, och jag ska gå om typ en halvtimme .. Men vi hörs senare, puss på er !

2011-08-14
21:54:58

SORRY
Har inte hunnit skriva någonting förrän nu, men nu är jag tillbaka, haha !
Imorrn så ska jag på bio med min älskilng ! :D♥ Har inte träffat henne på typ fem veckor, så det ska bli gryymt kul ! ;D♥ Men vi ska inte träffas förrän vid ett, så jag hinner blogga innan ;).
Men tänkte kolla lite på The Glee Project nu, har bara sett ett avsnitt än, men det är faktiskt riktigt bra ! :) Mina favoriter just nu är Cameron, Damien och Samuel, fast alla är ju sjuuukt duktiga !
Men vi hörs imorrn, sov gott folks !

2011-08-13
00:00:36

All of the things I know you want to say

Orkar inte lägga upp bilderna från Frankrike nu, hehe .. Vi gick med Hanna hem för typ en halvtimme sen, det blev lite senare än jag trodde alltså, haha. ;) Men hon stannade och käkade middag, fyra rätters haha, och så spelade vi lite kort. ;)
Men imorrn så kommer Vonna hit, så komemr kanske inte uppdatera så mycket då heller .. Men ska föröska ! Haha, nej men kan fixa ett tidsinställt inlägg imorrn. :) Till på kvällen alltså, dom skulle komma efter lunch någon gång tror jag. Men vi får se ;)
Nu ska jag stänga av, god natt sötnosar !


En bild från Frankrike ♥

2011-08-12
12:14:51

If Time Is All I Have
Hinner inte skriva något nu, Hanna kommer hit om en litenliten stund förstår ni ! ;) Men vi ska kolla lite GG, och så ska jag få låna säsong ett av henne ! :) Har inte sett hela den än, haha ..
Men jag skriver mer senare, vi hörs !

UPPDATERING : Lägger upp bilderna från Frankrike senare också :)

2011-08-10
21:21:42

Aouch
Uuusch, har skitont i huvudet, har haft det typ hela dan .. Men vad har ni gjort idag då ? :)
Jag har hittat min mobil ! Märkte inte att den var borta förrän imorse, haha. Men den låg i bilen i alla fall, och den har legat där sen i måndags, hehe ..
Och så har jag varit på IKEA med mamma och pappa och kollat möbler till mitt rum :) Och lite andra saker då ;).


weheartit.com, får laddar upp bilderna från Frankrike imorrn, hittade inte sladden .. :/

2011-08-09
22:26:36

Bloglovin (109)

Jag måste börja kolla bloglovin oftare.

2011-08-09
22:15:38

@ Pappas dator
Hej på er ! Min dator vgrar funka igen, även fast jag har kommit hem nu .. Fast den funkade igår, men då skulle jag bara kolla en liten sak åt pappa, så hann inte blogga då. :/
Menmen, fick låna pappas dator igen i alla fall ! Så nu sitter jag och kollar lite på Facebook och lite på hm. :) Hade tänkt beställa hem lite saker från deras katalog men jag orkar inte hämta den, så jag kollar på datan istället. ;)
Har inte så mycket mer att skriva just nu .. Men ska ladda ner bilderna från systemkameran imorrn tror jag, så då får ni se bilderna från Frankrike ! :D♥
Nu ska jag kolla bloglovin, puss på er ! ♥

2011-08-03
21:29:18

Interneeeet !!

Sitter just nu med pappas dator, min funkar fortfarande inte .. (även fast pappa gått omkring på hela tomten och försökt hitta täckning, även fast jag sagt åt honom att det inte är det som är problemet) Men pappas funkade tydligen, fast vi fick gå ut tillbilarna för att få täckning, men efter det så har den funkat bra, eller ja, kanske inte såå bra, men typ som hemma. (telenoringenting)
Men vi har bara slappat ute på klipporna här, åkt till affären och ätit. Imorrn så ska vi cykla till Knappen och käka middag, men annars så tror jag inte att vi kommer göra så mycket mer, haha.
Nu ska jag njuta av internet ett tag till, vi hörs nästa gång internet funkar !

2011-08-01
17:18:38

Light light light it up, light it up tonight
Hej på er ! Förlåt för att jag inte skrev något igår, fastnade framför sims i några timmar, hehe ..
Men just nu sitter jag på landet i alla fall, tänkte skriva ett litet inlägg INNAN internet slutar funka, kommer troligtvis göra det idag, eller om jag har tur, imorrn.
Så uppdateringen blir kanske inte direkt den bästa, lovar att försöka blogga när internet funkar. Annars så blir det väl något sms-inlägg lite då och då. Om ni inte råkar veta ett internetcafé i närheten av Väddö ? Nähä, nej inte det.
Nu ska jag fortsätta njuta av mitt internet, vi hörs när vi hörs !