augustiibaarn

2010-11-30
19:19:32

Day 4 - A Song That Makes You Sad
Koppången - Helen Sjöholm



Kändes som om det var dags att lägga in det här igen. Det var ju ett litet tag sen, haha ..





2010-11-30
18:16:06

Koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Sitter och försöker bli lite varm, lyssnar på musik och kollar på Ung och bortskämd. Ja.
Fast nu tog det slut. Men jaja, var ju iallafall och fikade med Amica och Linn idag efter skolan ♥ Hade skitkul, åt en havreboll (mums!) och drack varm choklad (mumsmums!). Sen köpte så skulle Linn köpa några saker och sen så åkte dom hem. ♥

Och då gick jag och mötte mamma för hon var också i centrum. Jag köpte två tjocktröjor, en grå och en svart till dansuppvisningen, och en julklapp ;)
Hade jätteont i magen idag också .. Jag och Amica gick till skolsyster och där fick jag två (haha Amica) tabletter, fast det tog jättelång tid innan dom började verka .. Men när dom hade börjar verka så slutade dom inte förrän för typ fyrtio minuter sen ..
Men nu ska jag äta, lovar att lägga upp bilderna ikväll/imorrn !


 
min älskade lilla vetepåse haha ♥



2010-11-29
16:59:35

Fortsätt Sova Gott

Är det bara jag som typ fryser ihjäl så fort jag går en millimeter utanför dörren? Höll på att frysa ihjäl när jag och Amica gick tillbaka till skolan idag ..
Skälet till att vi gcik ifrån skolan var att vi itne hade någon fysik, så vi hade håltimme :) Och då gick vi hem till Amica. Hon har fått två nya katter, Rufus & Glenn. Fast jag fick inte se Rufus, för han hade typ gömt sig haha. Men Glenn var jättesöt ♥

Lena är tillbaka också, våran so-lärare alltså. Och det gick .. inte så bra. Fast innan lektionen var hon jättesnäll mot mig, Amica, Jossan och Bella. Fast sen när alla andra kom så blev det typ som vanligt igen. Men vi fick sluta tidigare, så jag hann med bussen som går 44. Någonting bar iallafall ;)

2010-11-28
19:26:28

Vem är det som pratar ?
Hejhej alla människor, vad gör ni ? :) SJälv sitter jag och tittat på Cougar Towm med mamma. Har iallafall hunnit ta ett bad sen jag kom hem, och ätit då.
Hade jättekul hos Malin, kom dit vid halv ett. Vi bakade ju, som sagt, och det gick bra. Fast vi visste inte riktigt hur man skulle i början, haha. Och så åt vi vid typ tre, alltså precis efter att vi blivit klara. Efter det spelade vi lite Sims 2, hehe det var aslängesen jag spelade det ?! Kom knappt ihåg hur man gjorde haha.
Snacka gjorde vi också, haha :) ♥

Kan också lägga till att jag hade jättekul hos Clara igår också ♥ Fast båda var ganska trötta, men vi kollade på en Musse film. Och när filmen var slut så typ dog vi, haha.
Och imorrn är det måndag .. Kan ju säga att måndag inte är min favorit dag direkt ..


Läggar upp bilderna från idag imorgon ♥

2010-11-28
11:53:30

Första Advent :)

Idag är det första advent! Det betyder väl att det är typ mindre än än månad kvar till julafton :D
Ska iallafall strax göra mig iordning och sen dra till finaste Malin och baka pepparkakor! Det kommer bli kul, ska nog försöka få med mig min kamera också om jag hittar den ..
Men vad ska ni göra idag då ? :) ♥

2010-11-27
10:46:46

TEATER :)

Jepp, ska strax pallra mig iväg till teatern som börjar om en halvtimme ungefär. Och jag är KLAR! I tid. Det brukar inte hända så ofta. Ska bara ta fram manuset och sånghäftet, sen är jag klar att gå! Hanna  sa att hon skulle bli lite sen också så då kanske jag komemr före henne ! :O Vilkert aldrig har hänt förut. Aldrig.
Och ikväll ska vi till Clara ♥
Skriver mer sen när jag kommer hem, byebye !

2010-11-26
22:02:19

DAGENS
Dagens kläder: Uggs, jenasleggins, grått linne och vit troja :)
Dagens frisyr: Utsläppt, som vanligt ;)
Dagens händelse: VG PÅ ENGELSKA PROVET !!
Dagens låt: Funhouse
Dagens planer: Öva bakåtkullerbytta ? Haha nej, men det är ju kväll så ..
Dagens saknad: Hannor ♥
Dagens dummaste: Stina i 7a ;D
Dagens sjuka: Någon kille i Marres klass, David Sliwinski tror jag att det var ? haha x)
Dagens drog: Chips ;p
Dagens roligaste: Du är mamma
Dagens godis: Klubba !!!
Dagens humör: Flummigt
Hiss: imvu
Diss: Svenska -.-


Har suttit och slötittat på idol sen jag kom hem, vid typ tjugo över åtta ? Orkar kanske inte kolla utslagningen, bryr mig inte särskilt mycket heller ..
Men var hemma hos Amica idag, vi flummade liite och gjorde lite knasiga saker ;) Och så passade vi sötaste lilla Albin ♥ Och så blev vi liter bortskämda, fick kakor, bullar, cola, toast och glass ! Tack för det söta lilla Amica ♥ Men det var jättekallt när jag och LInn skulle gå till bussen, höll på att frysa ihjäl !
Hade kul på dansen iaf ♥

SOV GOTT ! :) ♥


2010-11-25
20:49:50

CHOKLAD!
Sitter och äter lite choklad med mamma, och så kollar vi på Grey (igen ..). Fast vi har redan sett det här avsnittet, så jag ska strax byta.
Fick ju tillbaks biologiprovet idag, jag fick 27/38! Jag tycker iallafall det var bra. Och så hade vi engelska prov idag också och det gick väl okej. Enda gången jag pluggade var igår kväll vid typ tio i elva, och det var bara några saker som jag inte kunde men annars tror jag att det gick bra.
Nu tog min choklad slut, är nog dags att stänga av datorn också.

2010-11-25
17:15:07

Grey's Anatomy

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, hade tänkt lägga upp några bilder men jag orkar inte ladda ner dom till datan .. Kanske gör det efter maten. Eller så går jag och sätter på datorn där uppe och laddar ner dom samtidigt som vi äter ? Så får det bli :)

Så, nu är datorn på. Ska bara skriva klart här, sen så laddar jag enr bilderna och så kommer dom upp senare ikväll. Ska ju åka till lidl med mamma & farmor och köpa vita byxor till dansen. Ingela berättade att hon hade köpt ett par där, så då ska vi åka dit idag.

Idag på bilden så höll vi på lite med Photoshop, för våran bildlärare var hes. Men jag och AMica gjorde inget, för hon, jag och Malin delad epå en dator och Malin hade den hela lektionen. Men det gjorde inget, vi satt och ritade lite andra saker istället ;p
Nu går jag och laddar ner bilderna! :)

2010-11-24
21:11:30

Geologer är vetenskapsmän som håller på att utforska jorden

Hann inte skriva förut (eller glömde ..) så det blir ett litet inlägg nu istället!
Men sitter med mamma och pappa och dricker te, mitt är fortfarande för varmt så jag dricker egentligen inte te. Än.
Måste plugga engelska sen, har ju prov imorrn! Jippie. Not. Men det är på typ allt vi har gjort hela terminen. Vilket inte är så kul, eftersom att jag har varit sjuk typ halva terminen. Och jag har inte börjat än. Bra där, Hanna, verkligen.

Men vi hade lite kul på SO:n. Vikarien (som heter Sara) skulle läsa en text, och varje gång som någon pratade började hon om. Rubriken (↑) läste hon typ tio gånger. Fast sen slutade hon med det, för ignen var tyst iallafall.
Det var det jag kom ihåg från SO:n idag. Och att vi kollade på film.

Och så har jag halkat. SURPRISE. För det har ju aldrig hänt föfut. Never.
Det värsta är att jag stog stilla när jag halkade också. Vi väntade nämligen på att någon skulle öppna för oss så att vi kunde komma in till dansen, coh då så stog jag och lutade mig mot dörren och shwopp så låg jag på marken. Det var .. kallt.

Elin tvingade oss att ta en promenad imorse också! För killarn ahade simning, och då skulle vi GÅ (i snöovädret) till coop (i stuvsta!) och sen till björkängshallen. Det borde vara olagligt att tvinga barn att GÅ när det är kallt ute ! Eller det borde vara olagligt närsom.
Men vi gick iallafalla till björkänshallen och sen hem till Amcia. Men säg inget till någon. Schh.

Nu ska jag gå och duscha !



 

2010-11-24
15:12:04

Världens finaste katt!





närbild på älsklingen ♥







stackars lilla katt ♥

Ska bara fixa lite mellis, bee right back !

2010-11-23
15:49:11

OLLE ÄR MIN
Linns nya bästis. Olle alltså. Våran mattelärare. Som har sagt att jag ska få ett A i matte. Ha.
Och så skulle vi bli klara med ett häfte som jag började med idag. 
Vilket jag inte blev såklart.

Så nu satsar jag på att få H i matte istället. H som i Hanna alltså. Fast Olle tyckte att jag skulle få A, för då blir det H-A. Allstå ha. 
Men vi får se hur det blir med det ..
 
Juste ! Vi var ju och simmade idag ! Det hade jag glömt bort .. Men det gick bra, bar ju lite orolig först men det var bara kul ! Simmade med Amica, eller jag simmade lite framför henne. Men ändå.
Man skulle simma 8 längder, fyra vanlga, två rygg och sen två vanligt igen.

Sen så skulle man typ "rädda" någon.
Jag och Amica gjorde tillsammans. Haha jag sög på det ?! Stackars lilla Amica .. ♥
Sen åt vi, Linn hade inga pengar så hon fick låna av mig och Amica. Men det var lite kul, och när vi skulle gå så råkade vi välta våra stolar ! Haha. Fast vi kom fem minuter försent till slöjden då, men det gjorde inget.

Men nu så ska jag göra svenskaläxan, som ska lämnas in på torsdag. Jättekul ..
Men efter det så ska jag slappa lite och sätta på ett grey avsnitt !
Föresten, Linn och Amica kommer på fredag istället ♥




hade inget smink pga badet, men jag hade med mig till efter, men jag använde inte det

satte också upp håret, för jag orkade inte fixa det efter vi hade badat ..
hehe

2010-11-22
20:38:26

Douce
Söta lilla Amica följde med mig hem idag efter skolan ! Vi kollade lite Grey's anatomy, haha fast bara dom två avsnitten när det är en kille med pistol där. Vi höll på att få fick panik när han stog där på bron med Derek, haha ...

Sluta tidigare fick vi också ! Vi slutade vid typ tjugo i tre. Himla skönt, förutom att vi missade 14.44 bussen så vi fick vänta tills 15.01 .. Det var inte så skönt, eftersom att det är kaaaallt ute !
Och imorgon kommer Linn och Amica hit ! :)


från när vi va på grönan förra terminen ♥

2010-11-21
11:25:43

Harry Potter
Sitter och slöglor på en Harry Potterfilm som går på femman. Fast har kollat bloglovin' samtigt, så jag vet inte exakt vad som hänt den senaste halvtimmen ..
Men vi ska starx åka till elgiganten och kolla ny tv till vårat landställe, för våran förra har gått sönder ..

2010-11-19
21:23:10

Hope Is A Waking Dream ♥

Kom hem för typ en halvtimme sen, för vi jobbade över lite. Men det gick bra, vi fick lära oss lite nytt på Madhouse. Det var .. Madhousigt ? x)
Imorrn är det teater ! Glöm inte det, Hanna !

 

2010-11-19
14:29:17

I Wish I Could Disappear
Sitter och kollar på Grey avsnitt, och kollar på lite bilder :) Men nu blev det rekalm, så då passar vi på att skirva lite ! Höll på att somna idag på svenskan. Vi håller på att skriva en GEMENSAM bokredovisning vilket är SKITtråkigt. Och vi är bara klara med typ hälften !?!?

På matten så avlivade vi en kvadrat. Haha. Vi fick ett häfte där det stog att vi skulle avBILDA en kvadarat, men jag läste fel först och då så blev det mycket roligare om vi skulle avLIDA en kvadart, så då gjorde vi det. Men man skulle först rita en kvadrat, sen avliva den och sist se hur många gånger man kunde avliva den innan den dog. Sen satt jag och Linn och sörjde den. Och sen så flummade vi. Mycket. Och Olle sa att han skulle hämta sin elpistol. Och använda den på alla som fnissade.(..)
Bara jag som tycker det är roligt att skriva ordet kvadrat?

Nu börjar det igen !






2010-11-18
21:20:53

Pengiun Diner
Oj oj oj vad tiden gick fort ! Känns som om det var alldeles nyss som jag och Amica gick omkring i kvarnberga och delade ut lappar ..
Men det gick bra iaf, träffade några roliga och några lite mindre roliga från hörningsnäs och så träffade jag Elsa ! Hon ska tydligen också söka till kvarnberga, det visste jag inte .. Men vi gav henne en danslapp iaf !
OCH JAG VANN !!! Vad Amica än säger ! ;)
Nu måste jag stänga av, så vi hörs imorrn !

2010-11-17
17:21:40

I loved you first
Blev ett lite mobbat inlägg där förut .. Men mobbade människor gör mobbade saker, så det är väl inte så konstigt ?
Idag så har jag, Linn och Amica luskat lite. Och så skulle vi lära oss hur man gör bakåtkullerbyttor på dansen, som föresten är skittråkig, och det gick, hosthost, bra. Men det ju så lätt, och jag vet att det är för att alla inte är på samma nivå eller nåt sånt men det är tråkigt ändå. Fast jag vill ju gå kvar, ifall att det skulle bli roligt senare.

Ska föresten sluta svära så mycket på bloggen. Eller iallafall försöka. Fast ni kanske inte har märkt att jag gör det ? Aja, ska inte göra det så mycket iallafall !
Längtar till något, men jag vet inte riktigt vad ? Konstigt konstigt ..
Jaha, men bara för att jag glömde lägga upp dagens outfit igår (förlåt) så lägger vi upp den idag ! :)


förlåt för dålga bilder, men fotade med wecamen så ..


tröja och halsduk från kusin och tights från cubus ♥

Update : Hade bara tre lektioner idag ! Hade glömt bort det, men vi hade gympa, biologi och dans !! :)
 

2010-11-17
16:44:04

Tänk om jag faktiskt gick av

Har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva, känns som om jag nästan aldrig vet det. Blir typ bara massa skitinlägg om min dag, och hur kul är det egentligen ? Fast det kanske är det alla skriver om ? Jag vettefan ..
Men egentligen är det ju ingen som klagar, bara jag haha ...
Det finns ju mycket man vill göra, se .. Men när fan ska man hinna det ? Och skolan ska vi inte ens gå in på ..
Vet ju inte bara VAD jag vill göra, bara att det här inte är det jag vill göra .. Och hur ska jag ta reda på vad jag vill göra då ?
 
Men jag har ju skivit allt det här så då har jag ny något att skriva ?




haha jag har typ lagt upp den här 1000000 gånger känns det som ?



2010-11-16
18:48:39

Jabadabadoooo
Tjabbalabba alla coola människor, vad händer ? Haha ska snart käka iaf, är AShungrig ! Ska bara fråga mamma vad det blir .. Schintzel var det ! :)

Men vad har jag gjort idag då .. Jo, jag har varit med Amica för Linn var hemma på grund av en sak. Och ja, that's it tror jag. Kanske ska få en ny design snart, om jag bara kommer ihåg att lägga upp bilderna till Hanna !
Men nu ska jag äta, lägger upp dagens outfit sen !

2010-11-14
17:14:54

Fars dag !

Grattis på fars dag pappa ! ♥



2010-11-14
00:51:11

Mobbo
Hejjo, vi prato konsto och avalanchomusiko i bakrundo (y). Hanno vara häro. Klockan vara snart etto, vi flummo hela natto. Jag sitto på Hannos foto den vara välldigt varmo. Vi väldigt normalo.

Vi seso keso ! 

 

2010-11-13
16:56:12

I'm Not Ready To Nice
Dansade på teatern idag, det var lite kul ;) Fast det var typ det enda vi gjorde, och så sjöng några med Helena. Gangstrarna och Damerna ska sjunga nästa gång, och Tamino, som tydligen hade missat alla sånglektionerna .. Ajabaja ! 

Hanna var inte där (som jag nyss sa skrev) för hon var på träningsläger. Jag sa åt henne att rymma, men det hade hon tydligen inte gjort .. Ajabaja igen !
Men snart (om en och en halv timme) kommer Hanna hit ! Gick lite med henne i centrum efter teatern och köpte en farsdag present till pappa, eftersom att jag är så efter så att jag glömt köpa på hela veckan. Hehe.








hehe ..

2010-11-13
16:15:38

Day 3 - A Song That Makes You Happy
White Light Moment - Tove Styrke




Blir bara så glad av den ! Vet itne varför, och typ alla andra tycker den är dålig .. Men det skiter jag i ! :) ♥

2010-11-12
22:41:09

I'M GONE
Så. Nu känns det lite bättre. Två timmar senare. Men sitter och lyssar lite på Toves nya album, skitbra ju !! Haha ska nog ta och köpa den imorrn ! Om jag har råd förstås ..
 
Kan ju berätta det där med "Fel grupp" också .. Asså det var på dansen så är det två stycken grupper, den ena ska göra "Plingplong"-dansen och de andra Madhouse. Själv tycker jag att Plingplong är roligast, men nu så ska jag göra Madhouse .. Men ja, det får väl gå ändå !

Hade skitkul hos Linn idag ! Förutom att jag inte gillar fil och det var det vi åt till middag så var det skitskul, som sagt. Och när vi skulle gå till bussen låtsades vi vara fulla, haha dom på busshåållplatse trodde nog vi var typ drogade, iallafall Amica xD

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så. Då var det sagt också. Kan faktiskt förklara det också:
ANDREAS GICK VIDARE !
Haha, det tyckte jag var kul ! Han är typ en av mina favoriter.
Men vem "hejjar" ni på ? :)
Vänta, ska bara säga det en gång till:
YESSSS!!!!

2010-11-12
00:00:00

Sov Sött
Ville bara säga ett sista god natt, föresten vad säger ni ? Asså typ god natt och så. Jag brukar säga sov sött (eller jag började med det ganska nyligen då ..) för det låter så gulligt ! Eller dröm sött. Men iallafall, Vad brukar ni säga ? :)
Ligger troligtvis och läser just nu, man är ju så cool så man gör ett tidsinställt inlägg också ! Har inget mer att skriva nu, förutom att det är TEATER imorrn/idag ! Och att Hanna med famlij kommer och äter här ! Det kommer bli kul :) 

Sov Sött ! ♥

2010-11-11
19:15:04

Korv

Har precis ätit middag med mamma, korv och vita bönor blev det. Och lite juice. Jag är typ beroende av det just nu ? Och godis. Köpte en påse med Marre idag i centrum, och jag köpte typ dubbelt så mycket som henne ?! Tjocka lilla jag ..

Men vi var inne på hm också, skulle ju köpa en mascara men den var tydligen inte på extra pris så jag hade inte .. Men vi gick lite i Accent och JC också, haha som vanligt. Berns var vi inne på också, och där var det en jättesur gubbe som ja .. var sur. Haha ;p

Ebba hade gått in i en glasdörr och var skitflummig när jag och Amica skulle gå till svenskan. Sen när vi skulle ha SO så satt och flummade lite med Ebba och Malin och Linn och Amica satt med Marre. Haha, jag snodde Ebbas mobil ! Fast jag fattade inte hur man gjorde först, men sen så visade Clara mig hur man gjorde och då fattade jag lite bättre.

Då hade Ebba och Malin gått
till sin lektion och jag gick omkring lite med Clara ♥ Eller ja, vi kollade på en tavla som hängde vid scenen och sedan gick vi tillbaka till deras skåp. Och då typ Linn och Amica gått ? Och då blev det lite flum med Marre istället !
Och : Ja, jag var väldigt flummig idag !

Höll på att typ dö av tristess på biologin också ! Asså det var typ 42 frågor och jag har typ mer än hläften kvar ! Fast jag fick gå endå, för läraren tyckte vi hade jobbat såå duktigt. Vilket vi Linn hade. Hehe.

Oj vilket långt inlägg det här blev ! Aja, någon som orkade läsa hela ?


Mums ! Hehe ..

2010-11-10
20:54:36

KOMMENTEARA !

Hehe, ville bara påminna er om att kommentera mera ! (Haha det rimma !) Men ja, det var det jag skulle säga.
Föresten, hade skitkul på dansen idag ! :) ♥

2010-11-10
16:00:23

Day 2 - Your least favorite song

Sean banan - Puss puss






Hatar egentligen inte den, men kom inte på någon annan ! Dessutom är videon helt sjuk x)

2010-11-10
15:54:43

Ma femme trouve que je suis trop gros

Vill ni veta vad det betyder ? Då får ni gissa först ! Haha visst är jag irriterande ? MOAHAHAHA !
Men, seriöst nu. Kommer inte berätta det om ni inte gissar först !
Haha, nu känner jag mig elak ... Men kan berätta att dom första två orden betyder "min fru".

Men idag så har vi flummat lite, som vanligt. Vi gjorde någon himla L-ABC-skit på gympan idag, så vi slapp byta om ! Fats det hade jag reda gjort, så jag fick byta om igen .. Men då så skulle vi typ skriva ner lite saker om det och sen så skulle vi berätta det för våra föräldrar, så jag sitter och pluggar lite på det nu.
Ska Måste också kolla lite på franska läxan senare ikväll !

Söta lilla Marre ska kanske följa med mig och köpa ny mascara på hm imorrn, mamma vill nämligen ha tillbaka sin. Snål hon är, eller hur ? Haha, men det är typ extra pris på några den här veckan så då tänkte jag att jag kunde slå till på en ;)

2010-11-09
20:14:05

Hello my name is Olle

Oj vad fort tiden gick !

Idag följde iaf 
Linn och Bella med mig hem, vi käka fil, macka, muffin och drack te ;) Sen satt vi lite vid datan och var lite perversa .. ;p
Ska kanske vara med Linn coh Amica på fredag också, men då så ska vi vara hos Linn !

Men det var ju typsnöström idag ! För er som inte visste det. Och då blev det ju jätteslaskigt och mysigt, perfekt när vi skulle gå till gympan också ! Vi kan ju säga såhär: Uggs tål inte vatten. För er som inte visste det heller.
Men det var alltså inte så trevligt.

Hade ont i huvudet idag igen, suprise ! Är faktiskt skitjobbigt att ha ont i huvudet HELA jävla tiden -.- Nähä ? Fick något konstigt anfall på gymapn också, var typ tvungen att gå ner till omklädningsrummet och sitta dör i typ fem min för att jag inte kunde andas ? ...

Har egentligen inte så mycket mer att skriva nu .. Kanske kan lägga upp en av låtarna vi lyssnade på idag ?
Och för er som inte märkte det heller så kände jag mig lite ironisk idag. För det är det väl ingen som har märkt ?


haha så jävla skön !

2010-11-09
08:05:38

Tandborste

Ja, haha .. Lite mobbad rubruk jag veet det ! Men hinner med ett snabbt litet morgon inlägg idag med ! Visst är jag duktigt ? (a)
Har lite ont i huvudet idag igen .. Och ont i magen .. Vet inte om jag ska vara med på gympan, har ju typ missat hälften ? Aja, vi får se sen !
Nu hoppas vi bara att so-lärar är här idag, så att jag slipper sitta och vänta i skolan i en timme .. !


MOBBAD !!

2010-11-08
20:16:28

Day 1 - Your Favorite Song



Oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh
Oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh

Last night I said I was fine
But I lied my heart in
thousand pieces
Million pieces tonight
I said I was fine
But I lied my heart in thousand pieces
So say everything is alright
Just say everything is alright
Just say everything is alright

My friends told me to stop
Not to worry
They tell me to wait
And see what happens
See what happens with you
My friends tell me to stop
Not to worry
They tell me to wait
So say everything is alright
Just say everything is alright
Just say everything is alright

So let's straighten this
Baby don't break me my baby
You know you owe me better
How come you don't remember
I'm living by the hour
I'm living by the minute
So stay with me baby
Don't break me my baby

Say
Oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh
Oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh

Last night I said I was fine
But I lied my heart in thousand pieces
Million pieces tonight
I said I was fine
But I lied my heart in thousand pieces
So say everything is alright
Just say everything is alright
Just say everything is alright

So let's straighten this
Baby don't break me my baby
You know you owe me better
How come you don't remember
I'm living by the hour
I'm living by the minute
So stay with me baby
Don't break me my baby

So let's straighten this
Baby don't break me my baby
You know you owe me better
How come you don't remember
I'm living by the hour
I'm living by the minute
So stay with me baby
Don't break me my baby

I'm sure it'll never happen again
I'm getting what I want in the end
Yes I'm sure it never happen again
What I want in the end
What I want in the end
In the end
Say
In the end
In the end
In the end
In the end
In the end
Oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh oh oh ohoh
oh oh oh
Stay with me baby
Don't break me my baby
So stay with me baby
So stay
Stay with me baby
Don't break me my baby
So stay with me baby
So stay



Har egentligen flera favorit låtar, men gillar den här mest just nu !

Vilken är eran favoritlåt ? ♥

2010-11-08
16:05:06

Un hatt

HAHA ! Vi fick sluta tidigare idag ! SO-lärarn var inte där (igen), så vi slutade vid tre ! Fast först så "satt" alla och väntade men sen så sa Tommy att vi inte hade någon vikarie. Och då gick alla ;p
Köpte en klubba till Linn idag också, för hon har inte godisförbud längre. Och sen när vi väntade på bussen stoppade hon ner enkrona i en av mina fickor .. ;)

Men franskan var skitrolig idag, som vanligt. Jag och Carro (mest Carro) ritade en hund/elefant/ko, hahah. Sen så trodde vi att det stod två små gula elefanter, men det stod egentligen två små barn ! Asså i en text vi skulle översätta. Och ja, det var lite andra saker vi inte fattade heller .. x) Som vad hatt heter på franska tex ..

Och så har jag, Amica och Linn flummat. Fast ja, Linn och Amica var nog värst. Hade lite ont i huvudet igen ..
Bella tyckte att vi dom var lite pinsamma. Iaf när dom satt och sjöng skithögt (och kanske inte så fint ..) lite olika saker .. ;) Men kul hade vi iaf !


haha, är jag typ den enda som tycker dom är söta ? :) ♥

2010-11-08
08:43:48

I'm done
Yesbox, jag är klar ! I tid ! Brukar vanligtvis få stressa ihjäl sista fem m inuterna och sen springa till bussen, haha .. Mend et kommer jag nog få göra ändå, eftersom att jag sitter här och slöar !
Men nu så ska jag nog stänga av, måste gå kvart i, och håller på att borstar tänderna nu ..


bästa låten ever :) ♥



2010-11-07
22:09:04

Home
Haha, kom egentligen hem runt typ ett - halv två. Men har varit hos Hanna idag också, fick skjuts dit av min snälla lilla mamma ! Men vi satt och snackade i typ tre timmar ? Haha, men ja, vi hade väldigt mycket att prata om om man säger så .. ;)

Men jag tror att vi bestämde att vi skulle åka till skhlm någon gång ? Eller farsta, kommer inte ihåg. Men något skulle vi göra iaf ;) (tror jag)
Men nu så ska jag läsa lite tror jag, måste ju upp lite tidigare imorrn !


jag & malin ♥

2010-11-06
20:16:28

Today
Nu har vi ätit, mamma hade lagat en jättegod gryta ! Mums !
Men idag så har vi GÅTT till affären, vilket tog ungefär två timmar ! Fast det var ganska skönt med en promenad, förutom att jag hade lite huvudvärk efteråt ..

Jag och mamma har bakat muffins också !
Dom blev jätte goda (haha, skryt) och vi hade äppel- och kanelfyllining. Jag, mamma, pappa & farmor åt varsin när vi fikade , alltså typ fem minuter efter att dom hade blivit klara ! Så dom var fortfarande varma.
Men det var iallafall jättegott, kanske lägger ut receptet imorrn när vi kommer hem så att jag kan lägga upp någon bild till.

Usch vad tråkigt att åka hem imorrn ! Och gud vad fort tiden har gått ! Kändes som om vi kom typ, imorse ? Jag som skulle fota och åka till bylehamn menmen ..
Haha, jag har inte ens packat upp än, lata lilla jag ..




en bild från Byle förra året och en bild på min från förut idag ;p

2010-11-06
19:26:53

30 day song challenge

Hade tänkt börja med en sak som jag hittade på den här och den här bloggen. Den ena tjejen har gått i min klass förut, och den andra hittade jag på Hannas blogg. 
Men för er som inte fattat vad jag snackar om så heter det/den The 30 Day Song Challenge, som är en utmaning där man ska lägga upp en låt varje dag, med olika (typ) teman och så.
Kommer kanske inte lägga upp varje dag, men ska nog klara av att lägga upp alla låtar !

2010-11-05
15:17:44

Så mycket bättre



2010-11-05
10:21:45

Off we go ..

Nu åker vi till Grissle, hörs ikväll ! ♥

2010-11-04
20:55:48

You give love a bad name
Sitter inne hos farmor nu, kollar på lite bloggar och messar med Bamse. Vi har varit i affären, pappa har spillt ut dricka på mina byxor -.- Och nu så sitter vi här. Mycket vi har hunnit med, eller hur ?

Imorrn så ska vi först till Väddö möbler, pappa ska köpa motersåg och jag & mamma ska kolla strumpor på knallen. Efter det åker vi till Grissle, käkar lunch och köper fisk ? Sen så ska vi kanske kolla runt lite där, om något är öppet vill säga ;)

Gud vad mina fötter är kalla ! Brukar ju inte fcrysa så mycket, men dom känns som typ isbitar ! Aja får väl försöka värma dom då så att dom inte ramlar av.


2010-11-03
17:01:22

Ont i huvudet :/
Japp, har lite ont i huvudet, men det behöver vi inte gå närmare in på .. ;)
Hade en jättebra dag/eftermiddag med Marre och Amica. Vi kolla på filmen, som var ganska bra faktiskt. Ska kanske kolla på den tredje filmen ikväll, om vi inte åker till Ikea. Fats mamma tyckte att vi skulle åka buss, och det tyckte inte jag. Så det blir nog film ikväll ..

Fast jag måste kolla på Grey ikväll, för kommer nog inte vara hemma när reprisen går på söndag, för då ska jag vara med Hanna ♥ Det ska bli kul !
Usch, nu måste jag verkligen packa ! Hehe, har fortfarande inte gjort det ... Duktigt, eller hur ? Men kanske hinner packa imorrn innan vi åker ? 


haha, va bara tvungen ;p
 

2010-11-03
13:03:21

Helloooooo
Ska alldeles strax gå t MIN Marre, Amica är redan där och vi ska kolla på en liten fiilmis, The Last Song tror jag att det var. Det ska bli kul ! Fast jag kan inte vara där så länge, för jag måste packa (vilket jag inte gjorde igår ...), så det blir nog att jag går efter vi kollat filmen .. :/
Nu ska jag gå, adios ! 

2010-11-01
21:01:37

HÖSTLOOV

Ville bara säga det för er som kanske hade missat det. Visst är jag snäll ?
Men har varit hos Hanna idag, skulle vara där vi tolv men jag gick typ fem över ;). Men det var jättevarmt när jag gick, haha tog av mig jackan och så fick jag typ proppa ner den i min tygpåse. Och så gick jag jätte långsamt för att mina nya skor lät jättemycket ! Tyckte jag iaf.

Men först så var vi i Hannas rum, snackade och kollade på videos. Sen så gick vi ner och åt, Hanna trodde att det var för lite makaroner men sen så blev det ganska mycket iaf ! Efter vi hade ätit gick vi till skolgården och lyssnade lite på musik, coola som vi är. Sen så spelade vi in en två musikvideos till Fotbollsplan som blev ganska bra faktiskt !

Vi kanske skulle göra något på onsdag också om Hanna inte skulle vara med hennes classmates ? Men annars ska jag vara med sötaste lilla Marre imorrn ! ♥








haha, hittade några fina bilder på oss också ! x)