augustiibaarn

2012-02-26
21:31:45

Äkta människor :)

Hej guys! Internetet funkade inte i bilen, och så har jag inte hunnit skriva något tills nu. Men kommer troligtvis bara bli korta inlägg på dagarna i veckan, och sen kanske jag skriver något längre inlägg på kvällen i sånna fall. :)
Men vi hyrde skidor och sånt direkt när vi kom fram, så vi kan börja åka direkt imorrn! Och så planerar vi att åka till Trysil på tisdag, och det ligger ju i Norge så kommer inte skriva något på dan då troligtvis.
Sitter och kollar på Äkta människor med pappa just nu i alla fall, ska fortsätta med det nu, men vi hörs imorrn! :)

2012-02-26
08:49:47

Nu åker vi, woop woop!
Vi hörs lite senare när vi har åkt ett tag, ha en bra dag! :)

2012-02-25
23:01:52

Förlåt!

Förlåt för att jag inte har skrivit något sen i torsdags, men har haft fullt upp med att packa och några andra saker, så har helt enkelt inte hunnit! Men förlåt för det i alla fall, och nu vet ni varför jag inte har skrivit något! :)
Men sen vi hördes sist så har jag kört hockey med klassen, vilket inte gick sådär haha .. Ingenting som innehåller orden mig och skridskor brukar inte funka särskilt bra, men jag tror inte jag ramlade någon gång! ;) Höll bara på att åka ner i spagat när jag och Julia försökte lära oss åka baklänges, haha. :)
Jag åker ju till Sälen imorrn, så morfar kommer hit imorrn någon gång för att vakta katten. :) Dock efter vi har åkt, så det är lite synd. Men ska bli jävligt roligt i alla fall, är astaggad, och har varit det typ hela veckan! :)
Men vi åka väääldigt tidigt imorrn, och jag håller typ på att somna haha .. Så vi hörs imorrn från bilen, lovar att försöka uppdatera lite då och då i veckan, sov gott sötisar!

2012-02-23
20:54:19

Bara tre dagar kvar!


2012-02-21
18:06:46

Franska

Sitter och pluggar franska just nu, har franskaprov imorrn och jag kan typ ingenting haha .. Men det kommer nog gå bra ändå!
Och juste, kommer ni ihåg det där so provet jag gjorde förra veckan som jag tyckte det gick så bra på? Jag fick E på det. Jag var så jävla nöjd efteråt ju, så får jag E haha .. Och så fick jag veta att jag fick E på boksamtalet också, för att jag sa för lite, men det jag sa va på C-A nivå. Så nu måste jag plugga så det går bättre på det här provet haha!

2012-02-20
17:07:35

iPhone!

Hej guys! Sitter just nu och kollar lite på tv och bloggar från iPhone appen MED MIN IPHONE!! :D Iiiih hihi är så glad! :D Fast jag skriver fel hela tiden, bara så ni vet haha.
Men har typ inget batteri kvar nu, och den var nästan fulladdad imorse haha .. Så vi hörs senare, puss!

2012-02-19
13:10:38

Söndag


En bild från nyårsafton, tror inte jag har visat den förut?

Men hej på er! Det var ett tag sen, haha. Har inte skrivit något sen i onsdags blir det va? Aja, har i alla fall träffat Hanna sen sist, haft en chill fredag eftermiddag (med lite ångest dock, haha) en stressig lördag dag och en mysig lördagkväll hemma hos en nyinflyttad Sofia med familj! 
Och en liten sak till som har varit ett av skälen till att jag itne skrivit något; Jag ska få en iPhone 4s! Idag faktiskt, haha! Men har suttit och kollat abbonemang (?) och försökt bestämma mig för svart eller vit, hehe. Men nu väntar vi bara på att mamma ska komma hem med bilen, sen åker vi!
Och innan det hade jag tänkt kolla lite på en matteläxa jag har till imorrn, så vi hörs senare!

2012-02-15
18:17:20

I want to wake up with you nest to me

Provet gick bra! Och bara för att jag sa så kommer jag få F haha.
Nej men jag svarade på alla frågorna i alla fall, vilket var typ 12 stycken då. Lärarn hade sakt att vi skulle börja med E-A frågorna, som var tre stycken. Fattade inte första frågan, så såg ut som ett frågetecken första fem minuterna, sen skrev jag bara något haha. Men hoppas det gick bra i alla fall!


weheartit

2012-02-15
14:36:40

SO-provish

Hade ingen matte eller svenska idag, så jag slutade direkt efter engelskan! Sjuorna hade skol dm, så det var därför vi inte hade någon lektion. :)
Orkade inte sitta och vänta i två timmar haha, så jag åkte hem. Och nu sitter jag här hemma och rensar lite bilder på datorn!
Ska hämta lite vatten nu ifall ni undrade, men vi hörs när jag kommer hem igen!

2012-02-14
21:17:03

Alla Hjärtans Dag :)

Glad alla hjärtans dag sötnosar! Hur mår ni? :) Mådde lite illa tidigare idag, men nu mår jag bättre! :) Juste, vet ni vad pappa hade köpt till mig när jag kom hem? Choklad! Eller, en liten ask med små lindor i! Tack så mycket pappa, älskar dig ♥

Annars så fick vi gå tio minuter tidigare från tekniken, så jag hann med 29-bussen! Vilket betyder att jag slapp vänta på bussen i en kvart, haha.
Och imorrn måste jag göra ett SO-prov som jag missade förra veckan när jag var sjuk, klockan tio över tre. Och jag har ingen svenska, så jag slutar två. HAHA gud jag orkar inte. Och jag kan ingeting heller, så det känns ju väldigt lyckat haha.

2012-02-13
21:03:42

Back baby

Hej guys ! Var hemma idag med, men imorrn kör vi igen! Börjar nio för jag har ingen bild, så det är lite skönt! Sen går jag till fem över halv fyra då, vilket inte är lika skönt haha ..
Men sitter och kollar på massa gamla bilder med mamma och pappa nu, vi hörs imorrn ! :) Och förlåt för att jag inte har skrivit något sen i fredags, hehe ..

2012-02-10
22:05:02

Feber

Heej guys! Har inte skrivit ngåto sen i tisdags blir det väl? I alla fall, jag har haft 38 graders feber sen i onsdags, (plus en liten förkylning och mensvärk, ibland har man bara jävligt bra timing) så har bara legat och kollat på Gossip girl dom tre senaste dagarna, hehe .. Nej men mår bättre nu i alla fall, fortfarande lite feber men ska troligtvis gå på teatern och dansen imorrn i alla fall. :)
Men vi hörs imorrn om jag är hemma, annars hörs vi efter dansen!

2012-02-07
21:06:01

Top Model Sverige

Hej på er ! Sitter och kollar på Top model Sverige just nu, men det är snart slutm nuu var det slut, haha. :) Men är jättetrött, så hade tänkt lägga mig och läsa lite i min svenskabok nu, vi hörs imorrn ! :)


lite random bild sådara, från weheartit :)

2012-02-07
11:59:00

Just Girly Things












2012-02-06
20:22:15

Keep going

Hej guys !
Förlåt för att jag inte har skrivit något på hela helgen, har helt enkelt inte hunnit, eller orkat haha .. På lördagar har jag ju först teater, och sen nästan direkt efter har jag dans, så jag hinner oftast inte blogga förrän på kvällen, om jag inte fixar något tidsinställt. Och i lördags hade vi dessutom gäster här, så jag hann inte skriva på kvällen då heller. Och sen så har ni ju säkert märkt att jag suger på att skriva något på söndagar, haha .. Men förlåt för att jag inte skrev något i alla fall, nu vet ni varför ! :)

2012-02-03
20:44:07

Vinteridrottsdagen

Märkte att mms:et jag skickade kom upp ingefär tre timmar försent, men det får ni leva med ! ;) Det var i alla fall jävligt kallt idag, som ni säkert redan fattat, haha.
Men juste, hade tänkt berätta lite mer om vi vad vi gjorde ! :) Det var .. 6 olika stationer ! Haha, tog ett litet tag där .. Men den första vi gick till skulle man koka vatten, eller saft då. Och man skulle tända eld med någon sak som jag inte kommer ihåg vad den hette, och vi Jossan var den första som lyckades tända eld med den ! Proffsen här, vet du.
Sen var det en där man skulle passa en kompass, men den hoppa vi över, haha .. Och så var det en där man fick knyta en knop, och en där man fick stå ute på isen och lära sig vad man skulle göra om man ramlade i osv. Och på den vi gjorde sist skulle man bygga ett vindskydd, och det tog typ trettio sekunder haha :)
Och så var det en där man skulle ha händerna i snön i en hel minut. Herregud vad det gjorde ont, vi satt och skrek nästan hela tiden, haha .. Och efter det skulle man knyta någons sko, vilket var typ helt omöjligt. Men det fanns en liten grillplats där, där dom hade tänt en eld, så vi stannade där ett tag och drack lite varm choklad osv. :)
Haha väldigt intressant inlägg .. Men ni får ta pch leva med det med ! :) Ska sätta på en film nu, vi hörs imorrn ! :)


weheartit

2012-02-03
16:13:10

En liten bild på Jossan, Pernilla och Emil...

dsc04789 (MMS)

En liten bild på Jossan, Pernilla och Emilie som jag tog förut idag ! Har frusit så jävla mycket idag, och så slutade det aldrig snöa heller ?! Fast det slutade när vi åkte hem, såklart. Men är hemma snart nu i alla fall, vi hörs senare idag ! :)

2012-02-01
21:45:57

HAPPY B-DAY HAZZAAA ! :)

Idaag fyller Annas blivande man år ju ! 18 år liksom, stor kille nu ju ♥





Sötnos, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ! ♥

2012-02-01
18:34:19

All I need is you and I


En lite fin bild jag tog på vägen hem från bussen. Och eftersom att den egentligen inte är så fin, så kan jag ju säga att det var mycket finare irl, men min mobilkamera ville att det skulle se ut såhär.

Hej guys ! Ska byta om inför dansen alldeles strax, och sen får jag skjuts av pappa ! Gud vad skönt att slippa gå, haha. ♥
Idag har det inte hänt någnting speciellt, kände mig som vanligt lite halvt efterbliven på matten haha .. Men det är så j*vla svårt ! Och så har vi matteprov på måndag som kommer gå heeeeelt åt helvete, haha.
Nu fick jag lite bråttom, ska åka om fem minuter så vi hörs efter dansen, puss !