augustiibaarn

2012-01-31
21:14:11

Franisch

Hej guys ! Åkte in till stan med Emilie direkt efter skolan, för att leta efter en NY praoplats, haha. :) Men kom hem vid tjugo över fem, snackade lite med mami, åt middag och sen har jag gjort franska läxa i en timme ! Jag har ett liv ja. Men är klar nu i alla fall, så nu tänkte jag sitta och kolla på The Big Bang Theory och kolla runt lite på datorn. :) Ett liv var det ja.

2012-01-30
12:04:00

Waffles







Gjorde våfflor igår med mamma och pappa, och så såg det så gott ut så jag var tvungen att fota hihi :)) Men det var aslänge sen jag åt våfflor, så jag tyckte det var på tiden att vi gjorde det ! ;)

2012-01-30
08:39:32

UK



tröja - gina tricot

Hinner inte skriva så mycket, men här är lite av dagens outfit då ! :) Det har tydligen hänt en olycka vid huddinge station, så jag tänkte gå till busshållplatsen lite tidigare ifall att liksom. ;) Måste hinna byta jacka också, det är ju typ 16 minus ute idag ? Usch, jag vill ha sommar haha ♥

2012-01-28
14:23:00

La résultat



Såhär blev naglarna ! Förlåt för asdålig bild, men tog med webcamen och jag orkar inte leta upp kameran, hehe .. Men ni får bättre bild imorrn eller när jag kommer hem från dansen ! :)

2012-01-27
21:32:30

AS YOU SHOOT ACROSS THE SKY









Lite bilder från nyårsafton, tagna av mig ! :)

2012-01-27
17:45:24

Just listen to your heart

Bonsoir amoureux ! Fast det kanske inte är kväll riktigt än ? Haha jag vet inte .. 
Men gissa vad världens snällaste mamma köpte till mig idag ? Glass med chai latte smak ! Haha, tyckte att det lät jätteäckligt först, men den smakade nästan precis som chai latte ! Alltså var den asgod, enligt mig haha. ;)
Hade tänkt måla mina naglar nu i alla fall, fast vet inte hur .. Aja, lägger upp bild när jag har bestämt mig ! Och målat dom då. ;)


weheartit.com

2012-01-27
12:14:00

The Boys Who









2012-01-26
21:31:23

He always in the air, but he never fly coach

God kväll ! Host, tönt haha.

Men sitter och kollar på tv med pappa, men ska alldeles strax gå upp och läsa lite ! Har en bok på engelska som jag ska ha läst ut på onsdag, och så ska jag läsa minst femtio sidor i en annan till på måndag. Juste, jag måste skriva om båda böckerna också haha .. Så jag borde egentligen läsa nu, hehe.
Men åkte in till centrum med Jossan, Bella, Amica, Emilie och Pernie och gick omkring lite haha. ;) Sen gick jag och mötte mamma och så handlade vi lite, och sen gick vi hem ! :)
Nu ska jag läsa, vi hörs imorrn !

2012-01-25
18:15:31

Boy you got my heartbeat runnin' away

Har haft en lite udda dag idag, kan inte orkar inte skriva så mycket heller .. Så ni får nöja er med ett kort inlägg !
Hade ingen franska idag, så jag, Emilie, Jossan och Bella åkte ner till centrum och käkade lunch på mcdonalds ! Franskan var precis före lunchen, så vi hade llite extra tid på oss. :) Sen köpte Jossan några saker inne på H&M, och sen åkte vi tillbaka till skolan !
Och idag är det dans ! Ska bli roligt, vill veta vilken låt vi får juuu ! Men ska fixa lite saker innan dansen, vi hörs imorrn ! :)

2012-01-24
21:10:27

24e Januari

Fantasifull rubrik där ja. Men hej på er ! Åkte in till stan med Emilie typ direkt efter skolan för att leta praoplats ! Först åkte vi till centrum för att Emilie var hungrig, sen gick vi hem till mig för att leta efter min plånbok, men den låg i min jackficka HAHA lyckat. Men vi har bästa praoplatsen nu i alla fall, älskar't !

Hade tänkt fixa till mina naglar lite, men jag glömde det haha. Målade dom igår, men vissa blev lite misslyckade så jag hade tänkt göra om det. Men jag får göra det imorrn istället ! JUSTE imorrn börjar dansen ju ! Haha, det hade jag inte alls glömt bort, nejnej.

2012-01-24
12:20:00

SING IT RIGHT BACK




Hey windows down
chillin' with the radio on

2012-01-24
08:56:52

Bildlektion

God morgon sötnosar !

Sitter i datasalen just nu, vi ska tydligen göra ett hus i paint .. Men jag är klar med själva huset, ska bara färglägga det nu ! Så jag tänkte att jag kunde ta en liten paus och blogga lite. ;) För jag har suttit och jobbat hela lektionen också.
Nu slutar vi, vi hörs när jag kommer hem !

2012-01-23
17:37:47

pastèque

Hej guys ! Var på IKEA med mamma och pappa igår, och direkt efter det åkte vi hem till min farmor och käkade middag, så därför bloggade jag inget igår ! Orkade inte heller när jag kom hem, hehe ..
Har inte hänt så mycket idag, ska alldeles strax hoppa i badet ! Nuu var det tydligen klart, vi hörs senare ikväll, annars hörs vi imorrn ! :)

2012-01-21
17:10:08

Under the lights tonight

Vi hade bara en av danslektionerna idag, så vi slutade klockan fyra ! Den första slutar egentligen lite tidigare, men vi höll på till fyra. :) Och vi gjorde typ väääärldens jobbigaste uppvärmning ! Haha, okej, kanske itne världens jobbigaste direkt, men den var jävligt jobbig i alla fall. ;)
Men dagen har varit bra, teatern var bättre än förra veckan, och jag ääälskar våran dans, haha. :)♥ Och nu måste jag göra mig iordning, vi hörs imorrn !

2012-01-20
23:05:09

BUSY

Hej guys ! Min dator gick inte att använda (så fort jag satte på den så stängdes den av osv) på typ hela eftermiddagen, så därför har jag inte kunnat blogga ! Men sen när pappa kom hem så satt han med datorn i typ tio minuter, och sen funkade den igen. Såklart, haha.

Och tyvvärr så kommer jag troligtvis inte att skriva något imorrn, och jag orkar inte fixa något tidsinställt nu heller .. Men kanske slänger in ett sms-inlägg på kvällen, så bloggen inte är helt död ! ;) Men har ju först teatern på morgonen, och innan det måste jag ner till centrum och fixa en grej. Sen är det dansen, och på kvällen ska jag på tjejmiddag hos Malin, för hon har fyllt år ! :)
Men därför kommer jag kanske inte att hinna sitta framför datan, speciellt inte om den inte funkar heller, haha .. Men vi hörs när vi hörs, sov gott ! ♥

2012-01-19
20:12:55

Tell 'em hey

Hej folks ! Förlåt för att jag inte skrivit något tidigare, men bestämde mig för att måla naglarna när jag kom hem ! men det gick itne så bra, haha. Fick göra om båda händerna, och nu på kvällen har jag fått gör om .. fem ? Haha, väldigt duktig på det här känner jag.
Och min dator hackar, så jag orkar inte skriva något mer .. Vi hörs imorrn, puss och kram !


weheartit

2012-01-19
11:50:00

I TURN THE MUSIC UP, I GOT MY RECORDS ON

Haha, min mobil dampade igår när jag skulle gå på bussen .. Jag skulle försöka pausa musiken, men fick klicka typ fem gånger innan det stängdes av ? Plus att förut idag så sattes musiken på av sig självt .. Men jag hade hörlurar, så det hördes inte som tur var. ;) Kanske dags att köpa ny mobil snart, haha.

2012-01-18
19:32:25

I’d Rather Be A Comma Than A Full Stop

Hej guys ! Har precis käkat middag, och nu ska jag sätta mig med SO:n igen ! Jippie, haha. Har försökt fatta exakt vad det är vi ska kunna till provet, men fattade inte då, och fattar inte nu heller för den delen, så vi får hoppas att jag pluggar på rätt sak haha. Känner också att jag kanske borde ha börjat plugga lite tidigare än dagen innan, hehe ..
Annars har det inte hänt så mycket, skulle få ett papper från min engelskalärare så jag kom typ tio minuter försent till matten, så jag missade helt vad vi skulle göra. Så jag gjorde ingenting i tio minuter, HAHA lyckad lektion.
Nu ska jag plugga, vi hörs imorrn !


weheartit

2012-01-18
16:51:16

Från FRIDA, next stop, GARDEROBSDÖRREN


2012-01-17
21:30:26

Homework

Förlåt för att jag inte har skrivit något på hela dan, men har suttit och pluggat franska och so typ hela eftermiddagen .. Jag har ett liv ja. Men kan fortfarande ingeting, så det gick tydligen inte så bra haha ..
Och jag har så jävla ont i min fot så det finns inte ! Trampade snett igår, och sen dess har det gjort lite ont, men trampade snett IGEN idag när jag kom hem, och nu kan jag knappt gå. Trevligt, haha.
Nu ska jag kolla lite på twitter, vi hörs imorrn ! :)

2012-01-16
22:15:05

Idrottsgalan :)

Sitter med mamma och pappa och kollar på Idrottsgalan, lite måndagsmys sådär. Kollar också på lite bilder på weheartit, standard haha.
Men började kolla efter lite nagelinspiration, och herregud, jag vill också kunna göra sånt här !






2012-01-16
15:54:12

Tjo människor ! Förlåt för att jag inte ha...

dsc04780 (MMS)

Tjo människor ! Förlåt för att jag inte har skrivit något på typ hela helgen, men jag har inte orkat sitta vid datorn haha .. Försov mig lite i lördags så jag hann inte skriva på morgonen, och sen så glömde jag bort på kvällen och hela söndagen, hehe .. Men sitter och väntar på bussen nu i alla fall, vi hörs senare !

2012-01-13
22:50:35

FredagKVÄLL den trettonde

Kände att jag ville vara lite speciell där, eftersom att resten av världen skriver fredag den trettonde bara.
Men tjenare ! Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare, och förlåt för att jag inte kommer skriva så mycket nu heller hehe .. bara för att min mobil behöver laddas och det finns bara ett uttag där jag sitter och jag orkar inte gå och flytta på den haha .. Vadå lat ? Men har bara 8 procent kvar så hinner verkligen inte skriva mycket, haha.
Har inte hänt så mycket i skolan idag, vi körde basket på gympan och det gick åt helvete haha .. Tappade bollen och så passade jag till någon i andra laget också, väldigt lyckat ja.
Men jag skriver mer imorrn när jag har batteri, vi hörs då ! JUSTE TEATERN OCH DANSEN BÖRJAR JU IMORRN !! :D men jag skriver innan det, om jag hinner GOD NATT ♥


2012-01-13
08:37:45

God morgon !

God morgon guys ! Förlåt för att jag inte skrev något igår (haha standard start på alla mina inlägg) men mitt internet dampar om man försöker göra flera saker samtidigt, typ blogga, lyssna på musik och kolla twitter. Inte för att det brukar funka för mig annars heller, men det gör det inte lättare när internet stängs ner var femte minut.
Men vi får hoppas att det funkar nu i alla fall ! Ska alldeles strax gå till bussen, börjar tio över nio idag ju ! Börjar vid nio på måndagar, onsdagar och fredagar den här terminen, älskar't ♥
Men tror att jag ska stänga av nu, annars kommer jag fastna här haha .. Vi hörs efter skolan, puss !

2012-01-11
21:27:06

Pretty, pretty please

Hej fellas ! Förlåt för att jag inte skrivit något sen det tidsinställda inlägget igår, men kom hem vid sex igår och jag orkade inte skriva något då, hehe ..
Var i alla fall med Jossan, Bella och Pernilla igår efter skolan, vi fikade nere i centrum och sen gick vi omkring lite och kollade lite i affärer och så. :)
Hade tänkt stänga av nu i alla fall, vi hörs imorrn ! :)

2012-01-10
13:15:00

Day 30 - What One Direction means to you

Herregud, var ska jag börja .. Men typ allt. Dom betyder så mycket för mig, och jag vet inte vad jag skulle göra utan dom. Dom är helt underbara, både på det dom gör och hur dom är som personer. Dom får mig alltid att le, vad jag än gör och vilket humör jag än är på. Om dom är skrattar, så är jag det. Om dom gråter, så gråter jag. Jag kommer alltid att älska dom, vad som än händer. ♥ 
Dom har lärt mig så mycket som jag aldrig kommer att glömma, som jag aldrig kommer vilja glömma heller. Att det är okej att vara sig själv, att jag också är vacker och så mycket mer.
Och jag vet inte ens vad jag skriver haha, men dom betyder så otroligt mycket för mig så jag vet inte vad. Det finns inte ord för det.
Jag vet bara att kommer alltid att stötta och älska dom, och jag kommer aldig sluta önska att jag får träffa dom, aldrig. ♥

2012-01-09
13:44:00

Day 29 - 10 reasons why you love One Direction
  • Att dom alltid är sig själva
  • Allt dom gör för sina fans
  • Deras humor
  • Videodagböckerna ♥
  • Att dom alltid får mig att le
  • Deras talang
  • Deras utseende
  • All tid dom lägger ner på sina fans, och hur mycket dom bryr sig
  • Att dom är så duktiga på att dansa ;)
  • Att dom är dom helt enkelt



2012-01-09
11:26:30

Day 28 - A picture of your One Direction stuff


+ två affisher(?), men jag ville inte ta ner dom ♥

2012-01-08
16:55:28

Hej guys ! Hann inte fixa dag 28&29 innan ...

dsc04779 (MMS)

Hej guys ! Hann inte fixa dag 28&29 innan vi åkte, så ni får .. tre imorrn istället ! ;) Men vi är i alla fall på väg hem till kusinerna nu, vi hörs när vi kommer hem eller imorrn ! :)

2012-01-08
14:45:02

Hej hej min dator hatar mig

Förlååååt för att jag inte skrev något mer igår, men bilderna jag försökte ladda upp ville inte det, så jag fick göra om det tre gånger, samtidigt som jag försökte logga in på twitter och facebook, men då började hela datorn hacka så jag stängde ner internet heelt och när jag försökte starta upp det igen så stängdes hela datorn av och sen låg jag och spelade mario kart på mitt nintendo resten av kvällen ♥ Men satte på datorn igen igår vid typ elva och laddade ner dom då, så nu kan jag göra klart One Direction-listan ooch laadda upp bilder från julafton osv ! Bara tre veckor senare sådär.
Men gör två dagar idag,och den sista imorrn när jag ska in till stan med Amica ! Nu måste jag fixa mig, för vi ska fira min lilla stora var det ja kusin som fyller 19 på tisdag ! Vi hörs senare med ett lite mer normalt inlägg, kraaam ♥


kärlek ♥

2012-01-07
17:09:08

Håller på att ladda upp bilder på datan nu, vi hörs när det är klart !

2012-01-05
14:40:39

DET SNÖAR !

Weehoooo, det snöar ! Haha, skulle gå ut och hämta posten i mina Converse (smart tjej), och precis när jag kom ut så fick jag en snöflinga i ögat ! Inte så mysigt med en snöflinga i ögat, men när jag såg att det snöade sprang jag in och typ skrek, haha.


weheartit

Juste, jag har inte hämtat posten än ..

2012-01-03
22:15:22

The Holiday

Hej guys, sitter ju nu och kollar på en film med mamma och pappa ! Har redan sett den förut, så jag kollar twitter och lite bloggar samtidigt. ;)
Men har varit med Hanna idag, vi satt och snackade, Hanna dansade lite och så åt vi lunch vid tre, haha. :)
Orkar inte skriva något mer haha .. Har ingen aning om vad jag ska skriva om heller ? Ni får ta och kommentera vad ni vill att jag ska skriva om ! Typ mer bilder, outfits, osv ? Kom igen nu hörni ! ;)
Haha, men vi hörs imorrn, puss på er ♥

2012-01-01
21:59:19

1a Januari 2012 ! :)

Hej på er ! Förlåt för att jag inte har skrivit något idag, men har inte orkat haha .. Har egentligen inget att skriva heller, men tänkte slänga in ett litet inlägg ändå ! :)
Hade skitmysigt igår kväll i alla fall, tog lite foton och hade allmänt trevligt. :) Fick några bra foton på fyrverkerierna tror jag, men har inte orkat kolla än, haha ..
Men vi kom hem runt fem halv sex, haha herregud .. Somnade så fort jag la mig i sängen, haha. Vaknade vid två idag i alla fall, käkade lite frukost/lunch och sen har jag hållt på lite med datorn och kollat på film. :) Kommer troligtvis aldrig kunna somna ikväll haha det är ju kväll nu ju ! Men ja, hela dyndsrytmen förstörd i alla fall, bra start på året haha ! :)
Nej men kollar på en till film just nu i alla fall, vi hörs imorrn !


weheartit ♥