augustiibaarn

2013-03-09
17:06:08

När det bara tar slut
Blir ingen uppdatering på ett litet dag, vi får se när jag orkar/vill.

2013-03-06
18:09:58

Read as the dead
Mitt nya favorit te! Ser kanske inte riktigt ut sådär i verkligheten, men rött är det!
Vet inte om jag sa det igår, men mitt högra lår gjorde riktigt ont igår kväll, och det har inte direkt blivit bättre idag. Så vi får se hur det går, hoppas det blir bättre tills imorgon haha!

2013-03-05
20:35:39

VRG, check!
Första dansintagningen klar nu då! Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv tror jag hahah. Och jag har inte haft mitt första val än, herregud. Men det gick helt ok, kunde gått bättre, kunde gått sämre för den delen också, så jag är nöjd! Och så hade jag intervjun bland de första, SCORE, så då slapp jag vänta och vara nervös över den också!
Plus att jag är helt död i benen, kanske dags att börja träna mer huh? Men då måste man ju orka gå uuut, usch och fy. Är tydligen helt död i huvudet också, kan inte stava eller någonting.
Nu är det ingen förrän nästa vecka då jag har två, Kulturama + Södra Latin,  men kommer väl vara lika nervös på dom haha ..
 

2013-03-04
19:11:00

Sorry sorry sorry
 LONG TIME NO SEE, förlåt för det haha. Men kom ju hem i torsdags kväll, ganska sent så jag orkade inte sätta på datorn, och sen så njöt jag bara av de sista lvdagarna innan skolan börjde igen! No shit dude.
Men det här är mitt lov då, druckit choklad med marsmallows (mmm), chillat med blåbär, köpt en ringställning? och så har äntligen hela min beställning från soceity6 kommit! Kudden i mitten var den näst sista, men jag orkar inte ta kort på resten just nu. Sen så har jag varit i Flottsbro med Pernilla och Celine i lördags, med väldigt blandat väder! Allt från sol till hagel, mysigt värre.
Nu ska jag fixa för imorgon, byeee!