augustiibaarn

2012-09-30
12:36:42

Orientering
Vet inte om jag har sagt det redan, men jag hade orientering i fredags. Och det var sådär mysigt väder att vara ute i skogen, ni vet, när det regnar nästan hela tiden, fast inte så mycket i början, mest i slutet, dina skor läcker in, du har lera över halv benen och du har hittat fyra kontroller på en timme och tre av dom är fel. Så du går och byter till en lättare bana, så du är där i tre timmar i stället för att ha varit där i två timmar, om du hade bytt bana från början, vilket du såklart inte gjorde.
Det enda bra var att jag inte frös på nästan hela dagen! Förutom dom där fyrtio minuterna jag satt och väntade på bussen medan typ alla andra fick skjuts hem. Till och med lärarna.
 

2012-09-26
14:22:10

Skrevegentligenimorsemenvåratinternetlaav
Blööö jag blir gAleN på vårat internet! Varje gång jag försöker skriva ett inlägg så lägger det av och ingenting sparas. asdnwsdjfcnk
Aja. Slutade vid tolv igår och halv två idag woop woop för vi hade ingen dans! Fast till nästa vecka ska vi välja vilken låt vi ska göra våra solon till. Och jag vill inte göra något solo djcnsd. Men det blir säkert j ä t t e b r a får sno lite saker från danslinjen osv lalala.Och jag har Stina dans idag! Vi ska ha henne istället för Sara resten av terminen, weeehoo!
Hoppas att det här funkar nu förresten

2012-09-24
10:49:00

Instagram
Märkte igår att man lägga lägga upp bilder direkt från Instagram till bloggen, men det är perfekt ju! HUR länge har det funnits? Och VARFÖR har jag inte märkt det tidigare?? Haha nej men faktiskt, nu kan jag aldrig säga att jag itne har några bilder hahaha
Och när vi ändå pratar om Instagram så heter jag hannawlofgren, feel free to follow! ;)
 

2012-09-23
19:52:00

XOXO
 
Måste det verkligen vara söndag idag? Kan vi inte bara spola tillbaka liksom och göra så den här helgen aldrig tar slut, snälla?
Känns som om den här helgen, eller hela veckan förresten, har gått asfort! I alla fall efter i onsdags, sen har tiden bara rusat iväg!
 
Har träffat Hanna idag i alla fall och kollat på GOSSIP GIRL! Vi är så sociala små människor så. Nej men det var väldigt mysigt! :)
Men jag har träningsvärk typ överallt. Och jag skojar inte ens, jag har seriöst träningsvärk Ö V E R A L L T. Varje gång jag rör mig så vet jag itne var jag ska ta vägen för det gör så ont haha! Och så gör jag massa konstiga ljud när jag går nerför trappan, fullt normalt.
Nu har jag lite läxor jag måste bli klar med tills imorrn, hoppas ni haft en underbar dag! :)
 

2012-09-19
11:04:00

Dagens outfit
Vädligt fina webcambilder, och kvaliten är ju underbar.

2012-09-19
08:13:49

Bildbrist
Goder morgon kamrater! Vaknade vid alv sju imorse och kunde inte somna om, så jag gick upp och fixade mig och åt frukost och nu är jag klar! Och jag ska gå om ungefär tjugo minuter! Woot woot brukar aldrig bli klar i tid så jag brukar alltid springa till bussen men idag slipper jag det WEEHOO!
Meen idag när jag kommer hem så ska jag fixa bilderna från Frankrike! (fem år senare) Och så funderar jag på att göra en ny header, den här känns lite .. sommrig? Vi får se, haha, ha en bra dag :)
 

2012-09-18
13:49:22

Chillin'
Gick till skolan idag, efter att ha varit borta i typ en vecka hehe .. Men i alla fall, så hade vi bara TVÅ lektioner!! Först kemi, sen en timmes hål, sen SO sen så slutade vi! Fast det fick jag inte veta förrän typ en timme senare, så vi satt och väntade på att dansen skulle börja, och så hade vi ingen dans hahaha .. skitkul.
Nuu ska jag göra ingenting och sen när mamma kommer hem så ska hon hjälpa mig plugga lite!
 

2012-09-13
15:18:00

NIALLER ♥
Idag fyller Niall 19 år. 19 ÅR. GUD känns som om det var igår han sökte till X-Factor, och nu är han 19 FUCKING ÅR!!! hERREGUD kan inte fatta det haha. Lilla nutten, du är perfekt på alla sätt, grattis på födelsedagen ♥
 Han är ju så vacker så man kan dö ♥ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN NIALL JAMES HORAN!!! ♥

2012-09-13
13:27:00

Ellen DeGeneres
HEJ SÖTNOSAR! Har varit hemma idag och igår för jag är (fortfarande) sjuk .. Mamma tvingade iväg mig till vårdcentralen idag och det visar sig att jag har halsfluss också! Så nu blir det pencillinkur i tio dagar, gud så kul!
Men tänkte kolla lite serier nu, standard haha, och hoppas att jag blir frisk snart!

2012-09-11
15:41:17

MOVIETIMEEEE
Heeej guys! Orkar inte hålla på att be om ursäkt för att jag inte orkar eller hinner skriva varje dag, så jag skriver när jag skriver och ni får helt enkelt leva med det! ;)
Nu tänkte jag i alla fall kolla på LOL, har sagt att jag ska se den jättelänge, så det ska jag göra nu i alla fall! :)

2012-09-08
13:13:00

Svar på kommentar
daaaacke om Headache: Beundrar hur galet gubben i bakgrunden posar för kameran, tyras banks nya offer antagligen ;)))))))
 
HAHAHAHA JAG HAR INTE ENS SETT HONOM FÖRUT OMG

2012-09-07
13:18:00

GRATTIS PÅ SJUTTONÅRSDAGEN STORKUSIN ♥ 

2012-09-07
07:05:33

Webcam bilder på dagens outfito

 

2012-09-06
21:35:34

Definitely, maybe
Har lite torsdagsmys med mamma med té, halstabletter, nässpray och filmen Definitely, maybe! Asbra film enligt mig, har sett den förut flera gånger, men jag har aldrig sett slutet .. Väldigt lyckat, jag vet haha! Men jag har antingen somnat, eller jag vet inte vad!
 
Men har haft världens otursdag idag i alla fall. Okej egentligen kanske det inte var så farligt alls haha, men det kändes som det i eftermiddags i alla fall. Började med att jag skulle ha haft en timmes sovmorgon, alltid trevligt när man får veta att man hade kunnat sova en halvtimme längre på morgonen .. Men jag, Amica och Pernilla gick till soffan utanför skolsyster och hängde där i en timme sådär, ganska mysigt faktiskt!
Sen så har min nagel gått av, jag vet världens undergång typ, och så har mina jeans gått sönder, jag ångrar mig, DÄR har vi jordens undergång, och så har min fot gjort ännu mera ont idag! Det var faktiskt inte så trevligt, kunde knappt gå ibland kändes det som ..
 
Och sp pluggade jag på fel sak till ett so-förhör i en halvtimme sådär .. Men annars har dagen varit bra faktiskt! Haha säger emot mig själv här, men den har faktiskt varit ganska bra. ;) Förutom det där med nageln då.
 

Och mina halstabletter ska smaka jordgudd, men det gör dom inte. GOD NATT
 

2012-09-05
07:42:09

Siiick
Hej guys! Har varit hemma med feber dom senaste två dagarna, och jag orkade verkligen inte blogga då .. Men nu har jag ingen feber längre, typ, så idag blir det skola! Och sen ikväll dans, som jag bara ska kolla på .. Roligt värre haha ;) 
Nu ska jag göra mig iordning, vi hörs i eftermiddag! :)

2012-09-01
11:09:22

Stukad
Hej guys! Ska strax dra iväg till dansen, men ska bara kolla på för jag har lyckades stuka ena foten igår på gympan .. Haha, typiskt mig. Och så har jag blivit förkyld också, orkar inte med mig själv haha ..
Ikväll ska vi ha en liten födelsedagsmiddag med släkt och så för miiig, så jag kommer kanske itne hinna skriva något i eftermiddag, men har planerat att berätta aaaaallt om Coldplay konserten imorgon, vi hörs då! :))