augustiibaarn

2011-05-31
21:01:04

Trehörningen

Skulle egentligen ha fixat ett tidsinställt inlägg till i eftermiddags, men glömde bort det haha. Åkte nämligen till Balingsnäs för att träffa Hanna då ! :) Vi gick till trehörnnignen och hade picnick där, först satt vi typ inne i skogen och sedan så gick vi och satte oss på en brygga. :)
Men imorrn så ska jag, Amica och Bella sova hos Jossan, så det kanske inte blir så mycket bloggning då heller, men ska försöka att i alla fall skicka iväg ett litet sms någon gång under dagen !
Har också kollat på ett Glee avsnitt idag, fast på datorn då. ;) Men jag har kollat klart på hela andra säsongen nu, tror inte att det kommer fler avsnitt den här säsongen i alla fall. Men det var så gulligt ! I alla fall en sak med Chord .. Haha ;)
Ska gå och duscha nu, vi hörs kanske imorrn ! ♥

2011-05-30
14:24:00

Min humor

2011-05-29
21:46:07

Ny design

Hej fellas ! Gjorde en ny liten design, kommer nog ändra den om ett tag igen haha ..
Men har i alla fall rensat ur min garderob idag, välbehövligt ! Blev två skitstora högar, tror att det var Statsmissionen vi skulle skänka dom till, dom har typ en kontainer på pappas jobb där man kan skänka kläder dit. :)
Klippte sönder några gamla byxor också, ett par munkisar och två par jeans, så nu har man lite nya shorts också. ;)
Nu ska jag gå och föna håret, hörs imorrn ! ♥

2011-05-29
21:21:23

MORSDAGGlad morsdag mamma, älskar dig ! :*♥

2011-05-27
14:39:43

TRÖTT
Tjenare fellas ! Är skittrött, har lust att gå och lägga mig, haha ..
Men proven gick ganska bra idag i alla fall, vet att jag har något småfel på matteprovet och franskaprovet, och engelskaprovet gick väl också ganska bra. Man skulle översätta 25 meningar, och vi får nog inte veta vad vi fick förrän nästa termin eftrsom att vi hade våran sista engelska lektion idag (JIPPIE !!) så jag orkar inte riktigt bry mig än. ;) Men franskan och matten får jag, förhoppningsvis, veta på måndag.
Ska väl fortsätta med att göra ingenting nu, hörs kanske senare ! ♥

2011-05-26
15:10:43

Faan
Har matteprov, franskaprov och engelskatest imorrn och svenskaläxa. Typiskt att när man bara har fyra lektioner så ska man ha prov eller läxa på alla. Aja bilr inte så mycket bloggning idag, hörs kanske ikväll. ♥

2011-05-25
20:17:39

Fågelskådning

Tjenare ! Kom hem vid typ halv tio, skulle egentligen slutat klockan tio så vi fick sluta tidigare, det var i alla fall lite bra ;) Men det gick ganska bra på själva fågelskådningen, jag och Amica såg typ tre stycken bofinkar ! *Host* Haha, nej vi såg faktiskt några andra fåglar också.(..)
Men när jag kom hem så spelade jag sims ! :D Till typ tre, haha ..
Känns skitkonstigt att det inte är någon dans idag, fick typ värsta rycket klockan sju och typ skrek " JAG HAR JU DANS NU !!" Haha, fast sen kom jag på att det inte var någon dans .. :'(
Nu vill pappa ha datorn, vi hörs imorrn ! ♥

2011-05-25
06:49:38

Har varit uppe sen typ halv fem för fågels...

dsc04453 (MMS)

Har varit uppe sen typ halv fem för fågelskådning ! .. Hittills har vi hittat en talgoxe, hur fan dom nu ser ut .. Aja, hörs när jag kommer hem, god morgon ! :)

2011-05-24
17:34:06

But baby i broke them all for you

Tjenare ! Förlåt för att jag inte skrev något igår, men min bärbara har lagt av, igen haha. Men internet funkar inte på den, och jag orkade inte byta dator igår, men jag skriver nu i alla fall. ;)
Men imorrn är det fågelskådning, vi ska samlas halv sex i skolan. Usch, haha. Men jag får skjuts, så jag slipepr gå dit i alla fall.
Har jag skrivit något om dansen föresten ? Tror inte det, annars får ni höra det igen ! Fast orkar itne skriva så mycket då. ;) Det var askul i alla fall, jag satt och kollade på första akten typ tre gånger, men sista gången så satt vi ute istället. Och under andra akten hade jag ju alla mina nummer, Kill Bill, Little Shop of Horror och Hairspray :), och dom var nummer elva, tolv och femton, så då kunde vi inte kolla på den akten ;) Men själva danserna gick jättebra i alla fall :)
Och igår så gick jag, Hanna, Karro, Siri, Linnea och en till tjej (Anna ;))från Hannas klass på "Djungelboken"! Den var asbra, fast jag missade dom första typ tio minuterna, för den började klockan två och jag skulle egentligen slutat vid halv fyra, men jag fick veta typ fem i två att vi inte skulle ha någon so. Så då tog jag bussen ner till centrum, och sen så sprang jag typ hela vägen till teatern. Men den var jättebra i alla fall ! :)
Nu ska jag sluta skriva, vi hörs imorrn ! ♥

 

 

2011-05-22
16:33:00

19e bilden - En person som är snygg

2011-05-22
14:59:00

5 to the 0


2011-05-21
22:52:16

D Ö D

Tjenare folks ! Kom nyss hem efter att ha varit på en liten fest på teatern, det var några från min grupp och typ jätte många D:are, haha ;) Men det var skitakul i alla fall, fast har ännu mer ont i fötterna än innan nu .. ;)
Dansen idag gick bra också, gjorde bara något litet småfel.
Men nu ska jag gå och tagga för sängen, vi hörs imorrn ! ♥

2011-05-21
16:57:00

18e bilden - En bild på din fritid

2011-05-21
14:14:00

Båten !

2011-05-20
22:40:33

DANS
Tjo människor ! Hade ju genrep idag, och hade egentligen tänkt skriva ett litet inlägg direkt när jag kom hem, men det fick bli ett två och en halvtimme senare ;)
Men genrepet gick ganska bra i alla fall, Hairspray gick bäst då ;) Haha, juste, det var några som skrattade när vi körde Feed me ? Haha.
Och imorrn är det DANSUPPVISNING !! Gaaah, kan knappt fatta att det är imorrn ?? Usch, är skitnervös haha. Men det kommer att gå bra, såd et så ! ;)
Nej, nu måste jag gå och duscha, vi får väl höras när vi hörs, annars så kommer det några tidsinställda inlägg imorrn, Puss och kram ! :) ♥

2011-05-20
19:01:00

17e bilden - En ovanlig bild

2011-05-20
11:38:00

NEW2011-05-19
16:32:32

Non violence generation

Halloj ! Förlåt för att jag itne skrev något igår, hade dans och engelska läxa och så glömde jag att jag skulle skriva .. Meen håller på att fixa lite tidsinställda inlägg till i helgen, kanske inte blir så många, men något blir det i alla fall ! Kommer nog inte hinna skriva något på lördag eftersom att jag ska till teatern på kvällen och har dansuppvisning på dagen :) har dans på söndagen också, men har inget på kvällen då tror jag ;)
Nu ska jag öva lite på franskan, hörs imorrn ! ♥

 

2011-05-17
20:57:53

Glass
Tjenare ! Hur mår ni ? Själv har jag ont i mitt knä, fick det efter gympan, så har haft det typ sen lunch. Tjejerna i min klass körde intervaller, och då skulle vi springa  och det var då det började göra ont. Fick ont i mitt öra (?) då också, haha.
Men annars har det väl inte hänt så mycket, är nästan klar med min tygpåse på slöjden ! Har bara nästa vecka på mig, så hoppas att jag blir klar då ! ;)
Men det gick bra i Skärholmen också, hittade ett par byxor, skjorta och en svart tröja till dansen :) Hittade några andra saker också, kanske kommer bilder i veckan.
Nu ska jag stänga av, hörs imorrn ! ♥

2011-05-16
21:05:42

80-talet
Hej allihopa ! Förlåt för att bloggen varit lite död sen igår, var skittrött igår och har varit det idag också. Kanske inte blir så mycket mer bloggning imorrn heller, ska till Skärholmen med mamma då och köpa lite saker till dansen, men ska försöka skriva lite innan :) Hinner inte skriva något tidsinställt inlägg nu, måste fixa min väska.
Men vi hörs imorrn, SOV GOTT ! ♥

2011-05-15
13:53:00

16e bilden - En bild på dig själv

2011-05-14
17:00:00

Random

Skepp o hoj alla små pirater ! Haha, nej skojja bara. ;) Men hur mpr ni ? Själv mår jag bra, eller när jag skriver det här mår jag bra (förutom att jag srkiver ö istället för ä hela tiden !) men jag vet ju inte hur jag mår när ni läser det här ? Fast vi säger att jag mår bra, och att ni också gör det :)♥
Men tror att det var nu alla gästerna skulle börja komma, annars så har dom antigen redan kommit eller så kommer dom snart. ;) Det ska faktiskt bli jättekul, ska ha på mig en ganska ny klänning, ni får outfit bild någon annan gång !
Hade tänkt fixa ett inlägg med bilderna från båten, men jag har fel data, så det går inte .. Men dom kommer så fort jag hinner sätta mig vid den andra datan ! Ska också försöka ta lite foton idag (nu ?) som också kommer upp senare ;)
Ska sluta skriva nu, så hörs vi imorrn ! 
Puss & Kram ! ♥

2011-05-14
13:13:00

Dag 15 - En person som du vill vara med

Blev två personer istället ;)♥

2011-05-14
00:33:15

?
Hade fixat ett tidsinställt inlägg till tidigare men det kom tydlogen inte upp ? Aja, det får komma imorrn istället dåra ;)
Har i alla fall haft en bra dag, hade förhör på matten, franska läxa och sen vanlig svenska och engelska. Dans har jag också haft, i typ fyra timmar tror jag ? Har i alla fall skit ont i fötterna, och världens bästa Ingela ska köpa string till mig ! Asså, till fötterna, hehe.(...) Ska ge henne pengar sen på genrepet. Tack igen gumman, Du är bäst !
Och mammas kompis och hennes familj är här nu, vi satt och åt lite räkor och jordgubbar ( inte tillsammans då .. ;)) efter att jag hade duschat. :) Fast eftersom att dom var här så kunde jag itne följa med till centrum efter dansen .. :( Aja, det gör väl inte så mycket ..
Haha, nej men nu ska jag sluta tjata om deeet ! Imorrn ska vi fira mamma och pappa ju, så då kommer massa människor hit, så då hinner jag inte blogga så mycket, men har ju ett tidsinställt inlägg till dess nu, fast kommer nog fixa ett till, och ett till på söndag. :) men ska väl ta och fixa dom nu, vi hörs imorrn !2011-05-12
17:05:03

Päron
Hej folks ! Förlåt för att jag inte skrev något igår, var ganska trött när jag kom hem (inte för att jag är så mycket piggare nu då) och så var jag tvungen att packa upp och fixa lite andra saker. ;) Men bilderna från kryssningen kommer senare, måste bara ladda enr dom till datan först !
Idag så ska vi hämta lite möbler hemma hos Clara till på lördag ! Fast inte förrän pappa kommer hem då.
Och imorrn kväll kommer mammas kompis Vonna, plus att jag har dans, så det blir inte så mycket bloggning då .. Kanske inte hinner skriva så mycket i helgen heller, så har fixat lite tidsinställda inlägg till dess !
Nu ska jag gå och städa mitt rum, hörs ikväll !


Vill bara säga ett stort GRATTIS till mamma och pappa i efterskott ! ♥♥♥

2011-05-11
19:08:00

DANCE
Tidsinställt

Hej alla ! Just nu är jag troligtvis på skolan på Kulturkafet och ska ha dansuppvisning ! Om jag inte är där så är jag nog på min andra dans, hos Sara alltså. Fast det beror på när vi ska dansa på Kulturkafet, om det blir försent så kommer jag itne hinna åka till dansen, men om vi är klara innan typ åtta så hinner jag :) Vi får se hur det blir, hörs imorrn ! ♥

2011-05-11
10:10:00

14e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider

2011-05-10
17:12:00

Tjoho

Hejsan folks ! Sitter just nu på en båt, haha. Fast när jag skriver det här sitter jag här hemma då. Eller blir det där hemma ? Men i alla fall, så tror jag att vi är på väg tillbaka till Sverige just nu ! har för mig att båten skulle börja åka till baka vid fem .. ? Vi säger så i alla fall ! Men kommer ju inte hem förren imorrn, och då ska jag baka till på lördag ! Men skriver nog ett litet inlägg då i alla fall ! :) Annars så hörs vi när vi hörs, bye ! ♥

2011-05-10
13:21:00

13e bilden - Du och någon klasskompis

2011-05-09
16:31:00

12e bilden - En bild på din vardag
Har ingen bild till det, så ni får en lite random bild istället :)2011-05-09
12:34:00

Hej alla barn !

Hej alla barn nu blir det barnprogram.
Titta nu här vad Farbror Frej tar fram:
En liten klubba och nu ska ni höra
vad man så enkelt med klubbor kan göra:
Slå dom i huvudet och dunkelidur,
så har vi gjort oss en skallfraktur !

2011-05-08
14:59:00

11e bilden - Någon du kan berätta allt för

2011-05-07
21:15:35

Wonderful
Sitter just nu hemma och käkar jordgubbar med glass med mamma och pappa ! Mums.
Dagen har spenderats med världens finaste Hanna Dacke, vi gick omkring och pratade lite och så. Och så satt vi på ett "berg" ett tag också, haha :D♥
Har också hunnit köpa present till mamma, fast det får ni inte säga till henne ! ;)
Ska fixa några tidsinställda inlägg till på måndag, tisdag och onsdag också, eftersom att vi åker till Finland då ! På kryssning, haha. Åker på måndag typ direkt efter skolan och så kommer vi hem på onsdag vid lunch. Ska bli skitkul, vi ska fira mamma och pappa lite där också, efter som att dom fyller år på tisdag och onsdag. ;)
Men vi hörs imorrn, sov gott ! :)♥


2011-05-06
22:44:02

Älskar't
Har nyss dansat i typ fyra timmar, är helt slut men det var skiitkul i alla fall ! :D Förutom att jag har så jävla ont i huvudet att det känns som om jag ska dö. Men det är ju också skitkul, right ?
Nej men nu ska jag sluta skriva och gå och ta en ipren, sov gott folks !

2011-05-06
14:44:17

Jag. Hatar. Orientering.
HAHA, det tog typ två timmar för oss att hitta nio kontroller ! Och så tog det fyrtio minuter för Jossan och Bella att hitta tio. Fan vad duktiga vi är alltså. Kan ju inte direkt söäga att jag längtar till åttan nör man måste gå själv. Hej IG. Aja, får väl bara hoppas på att man inte behöver gå ensam då. Eller så köper jag en GPS. Eller kan man köpa kontroller ? Så kan jag ha dom i min väska, så slipper jag springa runt och leta efter dom, haha ..
Normal var det ja2011-05-06
09:01:49

God morgon !

Ska inte träffa Amica förrän om tjugo minuter, så tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg !
Har ju orienteringsdag idag, börjar klockan 09.50 på Källbrinks idrottsplats. Jag och Amica ska ta en buss som går typ tjugo över från Huddinge station så är vi framme vid halv ! :) Marina sa att den enda bussen som gick då gick sju över, men när jag kollade på SL hittade jag ingen som gick då ? Aja, nu ska vi ta en annan i alla fall !
Och ikväll är det daaans ! Bara två gånger kvar nu !
Vad ska ni göra idag då ? :)

2011-05-05
15:15:00

10e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll

2011-05-05
13:17:39

Sjuk.
Usch, är sjuk. Mår illa och har (lite) feber. Och ont i huvudet och magen. Fast mår lite bättre nu, i alla fall i jämförelse med imorse, haha.
Har bara legat här i soffan idag och kollat på Vampire Diaries ! Har sett tre avsnitt i rad snart, haha. Tog bara en liten paus för att äta och nu då, för att den laddar. Men nu funkar den igen, skriver kanske mer ikväll, har fixat ett tidsinställt inlägg till i eftermiddag i alla fall !

2011-05-04
19:59:00

Darren Criss '
 

2011-05-04
17:32:52

Monique är en tiger. Hon heter Tarzan.
Nejmen tjenare ! Hur har eran dag varit ? Min dag har varit bra, fast jag har haft lite ont i huvudet och magen typ hela dan .. Men har inte ont just nu i alla fall ! Är bara lite hungrig, haha :)
Ikväll är det dans ! :) Det är typ bara fyra gånger kvar med idag, tror jag .. :o
Nu ska jag käka, hörs imorrn !

2011-05-03
19:51:25

Tuesday
Hej folks ! Förlåt för att jag inte skrev något igår, var tvungen att göra franska läxan .. Menmen, nu är jag tillbaka ! :)
På gympan idag var vi ju utomhus, vi skulle ut och springa, och jag höll på att frysa ihjäl. Hade bara en tunn tröja på mig, och så började det regna .. Usch, haha. Det var jättekallt i alla fall !
Och så fick vi tillbaka matteprovet som vi gjorde igår också. Vi skulle typ få dom nya betygen på dom, och jag fick BC ! Det högsta man kunde få var typ AB, så jag tyckte det var bra :)
Nu ska jag gå och duscha, hörs imorrn ! ♥

2011-05-02
12:45:52

Myrdjävul ala Hanna och Amica ! <3

dsc04102 (MMS)

Myrdjävul ala Hanna och Amica ! <3

2011-05-01
20:58:47

Förlåt !

Förlåt för ingen uppdatering i helgen ! Lovar att skriva imorrn, hinner inte idag för jag måste duscha. Så vi hörs imorrn !
Puss och kram !