augustiibaarn

2010-03-27
19:58:59

teater <3

Har haft en helt underbar dag , ganska mycke tack vare hannadacke o min lilla hasselnöt :) <3
Efter teatern♥ gick vi ner t centrum , hanna (asså hasselqvist xd) skulle köpa någon ost ? Jag skulle kolla ny väska på accent och hanna d följde bara med x)
Först så gick vi in på mataffären bredvid hm (har ärligt ingen aning om vad den heter ..) och köpte hannas ost , vi hittade först inte vart det var xd Sen gick vi och betalade och så gick vi ut mot accent , men då gick hanna h hem för hennes ost gick ut kl 15.00 , haha :)
Då gick jag & hanna t tobaks affären och köpte klubbor! :) Sen gick vi in på accent och där inne var cecilia w med hennes mamma (tror att dom kollade på väskor osså ;p).
Hittade först en väska för 399$ , fast hade inte med mig så mycket penger då .. Sen så hittade jag en väska för 299$ och den köpte jag :D Hahah , jag vet lite inpullsköp då , men den var faktiskt väldigt fin och lagom stor.
Min gamla (från paris) är lite för liten , får knappt plats med ett A4 papper i den "/ .. Så jag behövde en ny ;)
När jag köpt den så gick vi först t sjödalsgaraget, vet inte varför vi gick dit vi bara gick (och flummade) x) ♥
Sen så gick vi bort t lilla ica (för hon bor i balingsnäs) där jag gick t höger och hon gick för att möta hennes mamma som var vid huset.
Men vi hade iaf askul♥
Efter det har jag tagit ett bad i typ två och en halvtimme x) Låg och läste "så länge vi båda andas" <3
Är heelt galen i dom böckerna nu , hehe =]
Snart ere alltså Earht Hour. Förra året var min kusin här och vi hade släckt alla lamporn osv i hela huset, förutom tv:n xP
Så jag skriver nog inte mer idag .. <3


puss♥


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: